Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar dukan diyetini bende yapmak istiyorum aranıza katılmak daha öncede denedim ama başaramadım bu kez başarmak istiyorum inş

Ablalarım bir sorum olacak çok fena canım tatlı istiyor evdeki malzemelerle ne yapabilirim light ürünler almadım tatlı için şuan yok, sütlaç çekti canım nasıl yapabilirim 2 kişilikkk?

son derece haklısın telli turna. ben de bir ara her akşam light puding yiyordum. bıraktığımda kilo verişim hızlandı. yulafla kepeğiyle yaptığım kakaolu kekin bir zararını görmedim diyebilirim. yulaf kepeğini başka şekilde tüketemiyorum ya, kek tuvalete gitme olayına yardımcı oldu. sanırım bu nedenle etkilenmedim..

arkadaşlar ben feci kabız oldu galiba ne yaptıysa tık yok...form çayları içtim toz bi ilaç var onu içtim ama yok yok noluyor yaaaaaaa....boşu boşuna yumruk yaptım heralde hiç kilo inmicekk=((

canim bende 4 gun cektim cok fecidi ya ama esimin tavsiyesi uzerine acili bir bardak salgam suyu ictim ve 2 saate kalmadi sonuc aldim
sende dene istersen belki sanada fayda eder

seyirdeyim artık sebze yiyebiliyoruz Yaşasııınnnnn
peki roka,marul.brokoli , brüksel lahanası gibi sebzeleride yemek serbest mi

canim bende 4 gun cektim cok fecidi ya ama esimin tavsiyesi uzerine acili bir bardak salgam suyu ictim ve 2 saate kalmadi sonuc aldim
sende dene istersen belki sanada fayda eder

evde yokki =(( ben 2 kaşık zeytinyağı içtim ama bilmioyorum olmadı yrn alıcam şalgam suyu bu çok kötü bi durum...

seyirdeyim artık sebze yiyebiliyoruz Yaşasııınnnnn
peki roka,marul.brokoli , brüksel lahanası gibi sebzeleride yemek serbest mi

Basarılar dilerim umarım rahat bir seyir evresi geçirirsin evet roka marul ve Brüksel lahanası yiyebilirsin ama yanında mutlaka proteinde tüketmen gerek

Merhaba,

Bugun kılo verememısım hala 78.2 yım gram bıle ınmedım. ılk 3 gun hızlı verdım sımdı durdu ne yapacagım acaba ercı alıstım hergun 1 kılo vermeye ama sımdı zorlanıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız.

Bu gün bildiri günü.. Bakalım kimler ne yapmış bir hafta boyunca..

Aramıza yeni katılan arkadaşlar diyete başladığı tarihi, başlangıç kilosunu, hedef kilosunu ve bu günki kilosunu söyleyecekler.

günaydın arkadaşlar,

telli turnam ben maalesef sabitim, hiçbir değişiklik olmamış

Günaydın telli turna. Yeni başlayanlardanım
Başlanğıç tarihi 13.kasım
Başlanğıç kilo 85
Hedef kilo 60
bugünkü kilo: 82,6
teşekkürler

diyet hayatım boyunca ilk defa kaçamak yaptım. hiç affedilir gibi değil gercekten biliyorum ama kendimi tutamadım yaaa.bir kocaman pastane poğacasını löp diye indirdim mideme dün öğleden sonra. o yuzden bugun az protein yicem. kimse benim gibi yapmasın nolurrr. cok vicdan yaptım kendime ve akşam yemeği yemedim yalnız 1 kase yogurtla geçiştirdim.

kilomda bir değişme yok neyseki. hala 67,3 kilodayım. beni de ekler misin listeye.

günaydın kızlar...

ben bu sabah tartıda -1 çıktım. geçen haftadan beri dikakt etmeye başlamıştım zaten ama 2 gün de atak yapınca tekrar vermeye başladım çok şükür. telli turnam şu anda 60 kg oldum. inşallah haftaya bugün 59 diyebilirim sana. yada en azından 59,5..

dukan bana atak için 3 gün verdi ve 1 kg vereceğimi söylüyor. ama ben 4 gün yapmaya karar verdim. seyire c.tesi günü geçeceğim.

günaydın arkadaşlar,

telli turnam ben maalesef sabitim, hiçbir değişiklik olmamış

Böyle böyle gidecek hayatım hepsi. Benimde yavaşladı ama genele bakılınca iyi verdim 2 ayda 12 kg

Aman diyorum dikkat et sakın bir daha yapma.

Ha gayret az kaldı. Sen yarım kilo daha verirsin bu atakla. Hadi bakalım iyice fıstık olcan başımıza yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…