arkadaşlar kahvaltıda yulaf kepegi olmayanlar neler yiyorsunuz söylermisiniz riça etsem
günaydın kızlar...
ben bu sabah tartıda -1 çıktım. geçen haftadan beri dikakt etmeye başlamıştım zaten ama 2 gün de atak yapınca tekrar vermeye başladım çok şükür. telli turnam şu anda 60 kg oldum. inşallah haftaya bugün 59 diyebilirim sana. yada en azından 59,5..
dukan bana atak için 3 gün verdi ve 1 kg vereceğimi söylüyor. ama ben 4 gün yapmaya karar verdim. seyire c.tesi günü geçeceğim.
ben artık yulaf kefegi kullanmıyorum.bugun ise evde peynirde yoktu 2 yumurta ve 1 çay içtim.
haaaaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güle güle kilolar...
sana hediye şarkı yolluyorum(bu tarz şarkılar pek tarzım deil ama )
FATIH ÜREK HOSGELDIN 'HADI HADI' - YouTube
az önce yoğurt yedim, öğle yemeğinde bugun ızgara köfte yemeyi düşünüyorum. yanında da turşu yoğurt ve diyet kola...
akşama da gene tavuk olur büyük ihtimal...
telli turnacım
bugun kilom 78.3
ben dünkü yediklerimden sonra daha çok bekliyordum.dün sp günümdü hiç p yemedim o yüzden bekliyordum 700 gram falan.ama 300 gram fazla çıktım ve tuvalet olayıda yokken yani
linke tıklarken karşılacağım şarkının bu olduğunu tahmin etmiştim:)) benim de tarzım değildir pek ama geceleri dışarı çıktığımız zamanlarda bir mekanda çaldıklarında da eller havaya moduna geçerim hemen
bugun benimde p günüm saf protein yapcam sabah 2 haşlanmış yumurta yedim çıktım.
öglenede ızgara köfte söyliycem bende.yanına yogurt .acaba köfte yanına gelen yeşillikleri yesemmi ..yoksa yemesemmi.azcık yolluyorlar zaten 1 kaşık sogan ve 1 kaşık marul 1 kaşık bulgur.domates biber.onuda denesemmiki onları yiyince kilo gidecekmi?
akşama saf kurbanlık etler vardı onu haşladım onu yiycem yogurtla
offff, napıcaz bu wc oalyını yaa!! benimde başladı yavaştan gene. yemekten sonra bir kaşık z.yağı içmeyi mi denesek acaba?
Tebrik ederim canım.. Senin hedefin neydi
merhaba kızlar ben 5+5 e geçtim birkaç hafta olacak keşke en başından 5+5 yapsaydım inanın bu bana daha kolay geldi bazen ufak kaçamaklar yapsamda kilo veriyorum
birde saçları dökülen var mı dün banyoda ağlayacaktım artık saçlarımın bi bölümü elime geldi bu ilk olmadı tahlil yaptırmaya da koruyorum iğne fobim var napacam bilmiyorum
eee hani öğle yemeğin nerde.. Atlamıyorsun umarım.
Yetmez tabiki de. Çok az yiyorsun. Ne kadar az yersen vücut kıtlık moduna girer ve kilo veremezsin.. Dukan diyetinin en güzel yanıda protein olduğu müddetçe yemekte sınırın yok. Vücudu hep tok tutacaksın ki nasılsa bolluk var depo yapmama gerek yok desin.ogle yemegimde peynir yiycem biraz birazda aci biber tursusu yiycem
yetmezmi telli turna
bazen kahvalti saati gecince oglen ve aksam yiyorum sabahi atlamis oluyorum
ama dikkat etmeye calsiiyorum ben pek kahvalti yapan biri degilim o yuzden alismaya calisiyorum
bildiri nasıl yapılıyooorSaol canım benim hedefim 62 di gecen hafta ben bildirimi yapmıştım 66.5 diye sanırım senin gözünden kaçtı listede yazmiyodu çünkü
Yetmez tabiki de. Çok az yiyorsun. Ne kadar az yersen vücut kıtlık moduna girer ve kilo veremezsin.. Dukan diyetinin en güzel yanıda protein olduğu müddetçe yemekte sınırın yok. Vücudu hep tok tutacaksın ki nasılsa bolluk var depo yapmama gerek yok desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?