Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bana yardımcı olur musunuz atağın ilk iki günü kilomda değişiklik oldu dün bgn sabitlendi, yrn da son günüm. sebebi ne olabilir?

Zaten ilk 2 gün verebiliyorsunuz u kadar hızlı. sonra bir süre sabit gidecek telaşlanmayın şimdiden

hani atakta hızlı gider seyirde duraklar deniodu ya, atakta 2 gün gidip de son üç gün durunca şaşırdım neyi yanlış yapıorum die. yeteri kadar yiyorum su da içiorum. anlayamadım sebebini

hani atakta hızlı gider seyirde duraklar deniodu ya, atakta 2 gün gidip de son üç gün durunca şaşırdım neyi yanlış yapıorum die. yeteri kadar yiyorum su da içiorum. anlayamadım sebebini

Kendimden örnek vereyim ilk 2 gün 2 kilo verdim. sonra durdu 8.gün 300 gr 10 gün 100 gr. aslında her gün tartılmayın diyorlar. Ortalama haftada 1 kilo gibi kilonuzun azalmasını bekleyin.
eski sayfaları dönüm okursanız kişilerin ne kadar hızla kilo kaybettiklerini bulursunuz.
Arkadaşların paylaşımlarından gözlemlediğim ilk 2 ay yavaş da olsa gidiyor sonra duruyor bu devredede yumruk denen olay (4 gün atak ) şeklinde yapıınca tekrar kilo verme başlıyormuş

çok teşekkür ederim moral oldu valla, vermem gereken kilo 10 kilo. belki o da etken bnmle başlayan ve 20 şer kilo vericek arkdaşlarımdan takır takır gidio tabi :) tekrar saolun

bana yardımcı olur musunuz atağın ilk iki günü kilomda değişiklik oldu dün bgn sabitlendi, yrn da son günüm. sebebi ne olabilir?

rejime başamadan önce dukanın sitesindeki sorulara cevap verip uygun programını almş mıydın? oradaki değerlendirmeye göre kişinin kaç gün atak yapması gerektiğini ve ne kadar verebileceğini söylüyor. belkide sen 3 gün de yapsan 5 günde yapsan atakta vereceğin kilo 2 dir. o açıdan söylüyorum. bana mesela 3 gün dedi atak için ve 1 kilo verirsin diyorr. dün 3 günüm bitti, gerçekten de 1 kg verdim.

Günaydın arkadaşlar. Dukan rejiminizin hız kesmeden devamı dileklerimle. -4oo gr daha gitmiş Gram gram becerebilecekmiyim bakalım bu işi

herkese gunaydin
telli turna canim dun bildirim yapamadim bugun eklermisin benide?
guncel kilom 83 bu haftaki skor sadece - 400 neyse bunada sukur:103:

Atağı ilk yaptığım zaman karşılaştığım etkilerle yine karşılaştım. Mide bulantısı vede yüzümde(özellikle çene bölgesinde) kızarıklıklar. Dukanın bende nelere sebep olduğunu artık kesin biliyorum..

günaydın dukancılar :))
dün hastaydım biraz ateş,boğaz ağrısı hala devam ediyor çabuk iyileşmek istiyorum
bunun için c vitamini almak gerek hastalandığımda hep meyve yerdim hemen atlatırdım.
ben ilaç kullanmamda.. dün eşim zorla 1 mandalina yedirdi ve çorba içtim . seyirdeyim meyve yok
bukadar yemekten bişey olur mu dünden beri içim içimi yiyiyor

Geçmesi için neyapıyorsun peki. Diyeti mi brakıyorsun? Protein allerjisi mi var yoksa?

Geçmesi için neyapıyorsun peki. Diyeti mi brakıyorsun? Protein allerjisi mi var yoksa?

yoo bırakmıyorum diyeti. mide bulantısı atakta olup sonra geçiyor zaten, hemen herkeste oldu bu durum. kızarıklıklar da 1-2 gün içinde geçiyor kendiliğinden. proteine alerjşm yok ama normalde bu kadar çok yemediğim için, özellikle de yumurtayı tabi, vücudum tepki veriyor demek ki.

dukana başladım bünye kaldırmadı heralde hastalandım (( daha 1 hafta oldu (

Geçmiş olsun. Dukandan değilde belki kışa giriyoruz soğuklar fazla ondan olmasın. Mandalina yiyeceğine vitamin minaral hap desteği alsana .vitamin desteği alın diyor zaten dukan. Brn balığa epey limon sıkıp neredeyse limon suyunu içinde yiyorum böylece c vitaminini de bir nebze alabiliyorum . Soğanda da vardır vitaminler sogan yemeğe izin var biliyorsun etin yanında.
Hafta sonuna da giriyoruz yataktan kalkmadan dinlenip sevmesende vitamin haplarına başla bence. Tekrar geçmiş olsun

gunaydin hanimlar gunume ilk once bir kahveyle basladim
sonra kahvalti icin bir bardak yagsiz sut, iki parmak kadar beyaz peynir yaninda aci biber bi kac tane yiycem simdi

oglen icin 2 yumurta dusunuyorum aksam icin henuz karar vermedim

bide aksama misafirlige gidecegim insallah irademe sahip olurum da kacirmam yememem gerekenleri
dun tartildigimda biraz 62 nin ustunde gibi geldi ( digital olmadigi icin tartim ) bugun biraz altina inmis ama daha 61 olamamisim
dun 1 saat kadar cocuklarimla dolastim disarda belkide etkisi olmustur birde dun 3 ogun yedim telli turnanin sayesinde artik dikakt etmeye calsiiyorum insan bazen farkinda olmuyor tabiki surekli ayni beslenme tarzi ve zamani olunca simdi baya bi degisti
ogun atlamamaya calisiyorum
anliycaniz benim hayatima disiplinde katti dukan

hatta hafta sonu evde yapılacak birşey de önerebilirim. sarımsak ve soğanın antibiyotik özelliğinden faydalanabilirsin. bol saımsak ez. ve soğanıda ya rondodan geçir yada ufak ufak doğra. bol yoğurtla karıştır hepsini ve ye. tabi kokusu biraz rahatsız edici ama nasıl iyi geldiğine inanamayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…