valla ben bu çaktırmadan yaptırmayı bi türlü beceremedimbişeye kızsam,yada bişey istesem eşim suratımdan anlıyo.zor işler bunlar canım ya...ama üzme kendini.
bana yardımcı olur musunuzatağın ilk iki günü kilomda değişiklik oldu dün bgn sabitlendi, yrn da son günüm. sebebi ne olabilir?
Zaten ilk 2 gün verebiliyorsunuz u kadar hızlı. sonra bir süre sabit gidecek telaşlanmayın şimdiden
hani atakta hızlı gider seyirde duraklar deniodu ya, atakta 2 gün gidip de son üç gün durunca şaşırdım neyi yanlış yapıorum die. yeteri kadar yiyorum su da içiorum. anlayamadım sebebini
Kendimden örnek vereyim ilk 2 gün 2 kilo verdim. sonra durdu 8.gün 300 gr 10 gün 100 gr. aslında her gün tartılmayın diyorlar. Ortalama haftada 1 kilo gibi kilonuzun azalmasını bekleyin.
eski sayfaları dönüm okursanız kişilerin ne kadar hızla kilo kaybettiklerini bulursunuz.
Arkadaşların paylaşımlarından gözlemlediğim ilk 2 ay yavaş da olsa gidiyor sonra duruyor bu devredede yumruk denen olay (4 gün atak ) şeklinde yapıınca tekrar kilo verme başlıyormuş
bana yardımcı olur musunuzatağın ilk iki günü kilomda değişiklik oldu dün bgn sabitlendi, yrn da son günüm. sebebi ne olabilir?
Geçmesi için neyapıyorsun peki. Diyeti mi brakıyorsun? Protein allerjisi mi var yoksa?Atağı ilk yaptığım zaman karşılaştığım etkilerle yine karşılaştım. Mide bulantısı vede yüzümde(özellikle çene bölgesinde) kızarıklıklar. Dukanın bende nelere sebep olduğunu artık kesin biliyorum..
Günaydın herkese nerelerdesiniz nedir bu forumun hali. Kimsecikler yok
Geçmesi için neyapıyorsun peki. Diyeti mi brakıyorsun? Protein allerjisi mi var yoksa?
dukana başladım bünye kaldırmadı heralde hastalandım(( daha 1 hafta oldu (
Geçmiş olsun. Dukandan değilde belki kışa giriyoruz soğuklar fazla ondan olmasın. Mandalina yiyeceğine vitamin minaral hap desteği alsana .vitamin desteği alın diyor zaten dukan. Brn balığa epey limon sıkıp neredeyse limon suyunu içinde yiyorum böylece c vitaminini de bir nebze alabiliyorum . Soğanda da vardır vitaminler sogan yemeğe izin var biliyorsun etin yanında.
Hafta sonuna da giriyoruz yataktan kalkmadan dinlenip sevmesende vitamin haplarına başla bence. Tekrar geçmiş olsun
dukana başladım bünye kaldırmadı heralde hastalandım(( daha 1 hafta oldu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?