teşekkür ederim önerebileceğin takviye var mı ? centrum var iyi gelir mi?Geçmiş olsun. Dukandan değilde belki kışa giriyoruz soğuklar fazla ondan olmasın. Mandalina yiyeceğine vitamin minaral hap desteği alsana .vitamin desteği alın diyor zaten dukan. Brn balığa epey limon sıkıp neredeyse limon suyunu içinde yiyorum böylece c vitaminini de bir nebze alabiliyorum . Soğanda da vardır vitaminler sogan yemeğe izin var biliyorsun etin yanında.
Hafta sonuna da giriyoruz yataktan kalkmadan dinlenip sevmesende vitamin haplarına başla bence. Tekrar geçmiş olsun
gecmis olsun dikkat edin birde haliyle kis geldi havalar soguk herkes hasta
hatta hafta sonu evde yapılacak birşey de önerebilirim. sarımsak ve soğanın antibiyotik özelliğinden faydalanabilirsin. bol saımsak ez. ve soğanıda ya rondodan geçir yada ufak ufak doğra. bol yoğurtla karıştır hepsini ve ye. tabi kokusu biraz rahatsız edici ama nasıl iyi geldiğine inanamayacaksın
güzel bir öneri beğendim kırıklık falan olursa anında yapacağım. Sarımsaklı yoğurt zaten severim ama içine hiç soğan katmamıştım
centrum elbette iyi gelir. Aman vucut direncini düşürmeyelim. dendiği gibi etrafta herkez hasta
ya kızlar , ben bugun acayip derecede ekmekli bişeyler yeme isteği duyuyorum. sabah peynirli krep ve sütle kahvaltı yaptım. az evel bir tane activia yedim. öğlen de gene tavuk veya köfte yiyeceğim. ama her nedense ekmek yemek istiyorum
ya kızlar , ben bugun acayip derecede ekmekli bişeyler yeme isteği duyuyorum. sabah peynirli krep ve sütle kahvaltı yaptım. az evel bir tane activia yedim. öğlen de gene tavuk veya köfte yiyeceğim. ama her nedense ekmek yemek istiyorum
aldım bile :))) ama bu ilaçlar kilo aldırıyor diye biliyorum
günaydın kızlar bende günee -300 ile başladım ve çook mutluyum darısı hepinizin başına tabi 300 değil nice 300 lere
canım bısı sorucam ..atak donemınde harık akılo verılıyo..peki seyır donemın de çok mu yavaş ılerliyo
gelelim bitterciğime..
Bak şimdi dışarıdan gözlemlediğim kadarı ile siz aradaki samimiyetin ve uzunca bir zamanın verdiği rahatlık ile dışarıda sevgiliden öte evli gibisiniz. Yani aranızda flört olayı kalmamış tamamen sağlam bir birliktelik "eş" durumu meydana gelmiş. Yanılabilirim ama ben öyle anladım. Dışarıdan bakıldığından evli kişilerden tek farkınız akşamları ayrı eve gidiyor olmanız.
Zaten siz bu kadar samimiyeti kurmuşsunuz birde evliliğin ne acelesi var canımmm, ne gerek var onca teraneye. Biraz daha dursun zamanı gelince oda olur, şimdi bir ton teferruhat e birde aynı eve gireceksin ya biraz daha dur böyle iyiii"""""""""""" nasıl ama işte sevgilinin düşüncesi böyle bir şey sanırım..
Arkadaşların dediği çok doğru. Bir kere adama seni kaybetme korkusunu vereceksin bu bir. Ikincisi öyle her dakka her istediği yere karısı gibi seni götürmesine müsade etmeyeceksin. Sensiz kalmasını sağla biraz. Eşli gidilen yerlere özellikle gitme onunla. Tek kalsın ve anlasın nasıl oluyormuş teklik.. Sen bunu alıştırmışsın adam emin, nasılsa sahip sana neden korkusu olsun ki.
Etrafındaki insanların üzerine gelmesi çok normal çünkü olması gereken o.. Zaten bunca samimiyet var evlenin tam olsun işte diyorlar. Problem etrafta değil, rahat davranan sevgilinde..
Iğnelemek, laf sokmak tam tersine senden soğumasına sebep olur. Sen dırdırcı bir partner değil, huzur veren ve istenilen bir partner ol. Klişe bir laf ama maalesef gerçek o ki "kaçan kovalanır" seni kaybetme korkusu olsun, her dakka istediğinde sana ulaşamasın.
Ona eşi değil de, sadece ama sadece sevgilisi olduğunu hissettir. Hayatına çok fazla müdahale ettirme ki anlasın aradaki farkı.. O farkı hissettiğinde ilişkinizdeki sınırı kaldırmak için oda çaba göstermeye çalışacaktır.
evet canım seyirde yavaş ilerliyor. Atak gibi olmuyor. Az olsun ama gitsin ama dimi...
yulaf ekmeği yapıp yesen. Hem verilen listenin dışına çkmıyorsun hem ekmek isteğini gideriyor hem tadı lezzetli üstüne üstlük barsak hareketine de yardımcı.
Her akşam en son yulaf hakkımı bu ekmekle üstüne yağsız krem peynir yiyerek kullanıyorum sabahta 1 kaşı goji berry . 1 gün bile kabızlık sorunu yaşamadım 12 günde
evet canım yavas yavas gıtsın bidahada gelmesın inş. Ama benım nısana kadar 18 kg vermem şart evlenıcem tombik bı gelın olmak ıstemıyorum
evet canım yavas yavas gıtsın bidahada gelmesın inş. Ama benım nısana kadar 18 kg vermem şart evlenıcem tombik bı gelın olmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?