Kızlar bugün çok mutluyum güne 72.7 kg ile başladım, yani dünden bugüne 500 gr vermişim, süper bir duygu bu ya, geçen cumadan bugüne tam 1.7 kg gitmiş...))
Umarım bir kaç hafta içinde şu 6 lı kiloları görürüm artık, her giden kilodan sonra daha bir heycanlanıyorum daha bir hırs yapıyorum...))
Tişörtlerim artık aşırı bollaştılar eşofmanlarım da öyle çocuk gibi kaldım onların içinde, bi 10 kilo daha gidince nasıl görüncem hayal bile edemiyorum.
Sizler nerelerden verdiniz kiloları daha çok? Benim bacaklar ve popo baya bi inceldi...))
tebrikler canım, kısa zamanda 6lı kiloları da görürsün inşallah. bana da dün babam şöyle bir baktı ve dedi ki, sen hakkaten kilo verdin. sanırım inanmamıştı başlarda dukana:)) o bana hep karatayı anlatıp duruyordu ve buna rağmen bir de ekmeksiz yaşanmaması gerektiğini düşünüyor ve kızıyordu. sonra bir iki kez yulaf unuyla krep yaptığımı görünce, iyi bari dedi ekmeğe benzxiyor bu da. şimdi de afferin demeye başladı:))
benim en çok eriyen görülür kısımlarım popom ve göbeğim. bir de malesef yüzümden de gidiyor. hatta yüzümün küçüldüğünü farkedenler rejim yapma ne gerek var bile diyorlar ama onlara diyemiyorum ki biraz daha aşağı bakın, küçülmesi gereken yerler başka
Benimde gıdım gitmedi ona uyuz oluyorum. Yüzümde küçüldü ama daha çok küçülsün istiyorum. Kız inan burnum küçülüyor onu hissediyorum
Yanlarım çok inceldi resmen bel oyuntum çıktı. Keşke ölçseymişim yaa.
Eki Görüntüle 295517
kızlar yardımcı olduğunuz sorunlu çifti görmek ister misiniz:)) resmi ekledim, bu da baloda çekilen fotoğraf, 60 kg halim. gerçi ayakta değilim ama olsun, ayaktasını da koyacağım sonra...
Eki Görüntüle 295517
kızlar yardımcı olduğunuz sorunlu çifti görmek ister misiniz:)) resmi ekledim, bu da baloda çekilen fotoğraf, 60 kg halim. gerçi ayakta değilim ama olsun, ayaktasını da koyacağım sonra...
Eki Görüntüle 295517
selam kızlar
bir süre uğramadım yanınıza ama güzel haberlerle geldim
bugün 3 tane test yaptım, gayet net pozitif, sanırım hamileyimyarın sabah kan vericem..
dukanıma da azcık şekil değişikliği yapıcaz artık,
verdiğim kilolar da ter tek geri gelecek
selam kızlar
bugün 3 tane test yaptım, gayet net pozitif, sanırım hamileyimyarın sabah kan vericem..
süpersin demir can, inşallah o testler pek yanıltmıyor bildiğim kadarıyla.... çok sevindim, Allah tamamına erdirsin canım...
canıııııımmmmm çok sevindim inan bak gördünmü kilolarımızı verince nasıl kolay hamile kaldık ikimizde ayyyyyçokk mutlu oldum yaaaaallahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallahcanım bende geçen gün kalp sesini uydum çok güzel bi duyguymuş
rejime başamadan önce dukanın sitesindeki sorulara cevap verip uygun programını almş mıydın? oradaki değerlendirmeye göre kişinin kaç gün atak yapması gerektiğini ve ne kadar verebileceğini söylüyor. belkide sen 3 gün de yapsan 5 günde yapsan atakta vereceğin kilo 2 dir. o açıdan söylüyorum. bana mesela 3 gün dedi atak için ve 1 kilo verirsin diyorr. dün 3 günüm bitti, gerçekten de 1 kg verdim.
selam kızlar
verdiğim kilolar da ter tek geri gelecek[/çok sevindim burda hamile haberleri aldığımız zaman mutlu oluyorum yaa..ne güzel inşallh sağlıklı sıhatli bi bebek olur..bak bakalım çin takvimine ne olucakmış kız mı erkek mi?
çok teşekkür ederim canım benim,
artık darısı başına, bilemiyorum yaniii
aminnnn canım yaaa, valla hala şoktayım, ama dediğin gibi kilo vermek işe yaradı sanırım..
ah o kalp sesini duysam ben de bir de.. hatta dur daha keseyi falan da geçtim yarın kanda netleşsin şuan tek isteğim o
selam kızlar
verdiğim kilolar da ter tek geri gelecek[/çok sevindim burda hamile haberleri aldığımız zaman mutlu oluyorum yaa..ne güzel inşallh sağlıklı sıhatli bi bebek olur..bak bakalım çin takvimine ne olucakmış kız mı erkek mi?
teşekkür ederim canım,amin..
erkek çıkıyor
teşekkür ederim canım,amin..
erkek çıkıyor
benimde erkek çıkıyo
duyarsın canım duyarsın inşallah hayırlısıyla bide kilo alcam diye sakın üzülme keşke hep böyle güzel şeyler yüzünden kilo alsak bide ben 2 aylıık oldum ama aksine daha kilo verdim en sonb bayramda 65 dim ama şimdi 63,500 kiloyum miğde bulantısı hastalıklar derken kilo vermişim inş sende olmaz bulantı kan testinin haberini bizede ver muhakkak
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?