Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler canım, kısa zamanda 6lı kiloları da görürsün inşallah. bana da dün babam şöyle bir baktı ve dedi ki, sen hakkaten kilo verdin. sanırım inanmamıştı başlarda dukana:)) o bana hep karatayı anlatıp duruyordu ve buna rağmen bir de ekmeksiz yaşanmaması gerektiğini düşünüyor ve kızıyordu. sonra bir iki kez yulaf unuyla krep yaptığımı görünce, iyi bari dedi ekmeğe benzxiyor bu da. şimdi de afferin demeye başladı:))

benim en çok eriyen görülür kısımlarım popom ve göbeğim. bir de malesef yüzümden de gidiyor. hatta yüzümün küçüldüğünü farkedenler rejim yapma ne gerek var bile diyorlar ama onlara diyemiyorum ki biraz daha aşağı bakın, küçülmesi gereken yerler başka

Benimde gıdım gitmedi ona uyuz oluyorum. Yüzümde küçüldü ama daha çok küçülsün istiyorum. Kız inan burnum küçülüyor onu hissediyorum

Yanlarım çok inceldi resmen bel oyuntum çıktı. Keşke ölçseymişim yaa.

kızlar yardımcı olduğunuz sorunlu çifti görmek ister misiniz:)) resmi ekledim, bu da baloda çekilen fotoğraf, 60 kg halim. gerçi ayakta değilim ama olsun, ayaktasını da koyacağım sonra...

insanın yüzü şişmiş gibi oluyor zaten kilo aldığında, burnunda belinde bacakların da asıl şekillerini alıyorlar git gide:))

Wooowwww fıstık gibisin vallahi. Şu güzellikte bide düşündüğün şeylere bak. Bir kere sen sevgiline beş basarsın. Yok yok sen onun içine korkuyu düşür bence korkmadığı kabahat. Bulmuş güzel kızı ohhh.. Çok güveniyor sana çok emin senden çok..

Maşallah güzel çiftsiniz. Sende çok güzelsin, kaçırmasın seni elinden.
yavaş yavaş tavrını koy da herşeyin bu kadar kolay rahat olamayacağını anlasın damat adayımız)

sağolun arkadaşlarım desteğiniz ve güzel sözleriniz için. tavsiyelerinizi bir bir dinleyeceğim hiç merak etmeyin. sonuçlarını da paylaşacağım. aslında etrafındakiler de ona söylüyorlar bak elini çabuk tut, kaçar gider bu kız diye ama bizimki benden hakkaten çok emin. çünkü hakkaten benim de biyere gideceğim yok ama onun bunu bilmesine ne gerek var???

kızma ama sen erkek arkdaşında çok çok güzel duruyosun..=)) bence o seninle evlenmek için uğraşmalı ;p bu kızı kaçırmamam lazım demeli =)

bitter cim gerçekten çok güzelsin maşallah ... Bende kızlara katılıyorum elindekinin kıymetini bilsin arkadaşın ,erkeklere tatlı dille her istediğini yaptıra bilirsin .

selam kızlar

bir süre uğramadım yanınıza ama güzel haberlerle geldim

bugün 3 tane test yaptım, gayet net pozitif, sanırım hamileyim yarın sabah kan vericem..

dukanıma da azcık şekil değişikliği yapıcaz artık,
verdiğim kilolar da ter tek geri gelecek

süpersin demir can, inşallah o testler pek yanıltmıyor bildiğim kadarıyla.... çok sevindim, Allah tamamına erdirsin canım...

canıııııımmmmm çok sevindim inan bak gördünmü kilolarımızı verince nasıl kolay hamile kaldık ikimizde ayyyyyçokk mutlu oldum yaaaaallahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallahcanım bende geçen gün kalp sesini uydum çok güzel bi duyguymuş

süpersin demir can, inşallah o testler pek yanıltmıyor bildiğim kadarıyla.... çok sevindim, Allah tamamına erdirsin canım...

çok teşekkür ederim canım benim,
artık darısı başına, bilemiyorum yaniii

aminnnn canım yaaa, valla hala şoktayım, ama dediğin gibi kilo vermek işe yaradı sanırım..
ah o kalp sesini duysam ben de bir de.. hatta dur daha keseyi falan da geçtim yarın kanda netleşsin şuan tek isteğim o

çok haklısın aslında. bana 2 günde 800 gram demişti. ben 5 yaptım 1800 vermiş oldum. çok şey beklememek lazım demek ki süreyi uzatınca çok da etkisi olmuo. yarın seyire başlıorum orda da durağanlık olacak diye de korkuorum sanırım 2-3 haftalığına tartıyı bi yerlere kaldırsam daha ii olcak

duyarsın canım duyarsın inşallah hayırlısıyla bide kilo alcam diye sakın üzülme keşke hep böyle güzel şeyler yüzünden kilo alsak bide ben 2 aylıık oldum ama aksine daha kilo verdim en sonb bayramda 65 dim ama şimdi 63,500 kiloyum miğde bulantısı hastalıklar derken kilo vermişim inş sende olmaz bulantı kan testinin haberini bizede ver muhakkak

hemen haber vericem canım,
şnan kilo umrumda değil, nede olsa 88ile hamile kalmak varken 75 ile kalıyorum

aaaaaaaaa, canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alır güzel günlerinni görürsün inşallahhhh
dünyanın en güzel duygusu anne olmak, en özel dönem hamileleik dönemi...

unutmada bulut_bebek içinde yazacaktım geçen denk gelemedik bir türlü
sabah bulantılarının en büyük sebebi kan şekerinizdeki hızlı değişim ve karaciğerin yeterince beslenememesidir, ilk 3 ay özellikle akşam yatmadan önce 3-4 adet kuru kayısı yiyip yatın, sabah mutlaka faydasını görürsünüz, benim hamileleğimde 1 kere bile bulantım olmadı, inşallah sizde rahat geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…