Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

boyu yaşın kaç bilmiyorum bunlarda önemli
ama dayanabiliyorsan devam et.

boyum 1,57 yaşım 26. bir tane kızım var ikinci hamilelikte istediğim için kilo verebildiğim kadar vermek istiyorum aslında nasıl olsa alacağım diye.. ama etim sıkı yani göstermem. herkes kilolu halime alıştığı için bu görüntümü garipsiyorlar. haliyle yüzümden de verdim.. ama devam ederim gibi geliyor bilmiyorum haftaya duruma bir bakacağım :44:

bence devam et. her bebek en iyi şartta +4 kilo ekler anneye sonraki yıllar için.
dilediğin bebeğe sağlıkla kavuşmanı dilerim.
alışırlar zayıf haline de

bence devam et. her bebek en iyi şartta +4 kilo ekler anneye sonraki yıllar için.
dilediğin bebeğe sağlıkla kavuşmanı dilerim.
alışırlar zayıf haline de

amin bir çocuğum daha olsun çok istiyorum.. doğru söylüyorsun nasıl olsa alacağım.. devam et diyen birine ihtiyacım vardı teşekkür ederim

merhaba demmircan, tebrikler. ne güzel daha hafif başlıyorsun hamileliğe. allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına al bebeğini..

Süper 12 kilo tebrikler...zaten kitabinida ismarladim gelecek ...Aslinda kulaktan dolma bilgilerle basladim. Ama kitabini okuyunca daha yararli olabilecegini düsünüyorum. Ama senin verdigin 12 kilo beni hayliyle bir motive etti. Süpersin :129:

Senin bebisinide Allah bagislasin Canim...ben kitabi ismarladim.
Bakalim haftaya basliyacagiz okumaya. Ama ben bu günden basladim yapmaya tabi sadece burada okuduklarimla...Su kilolarda asiri derecede bunaldim artik. 31 yasinda istedigim ve özendigim hicbirseyi giyemiyorum malesef . Insallah gidecek bu sefer cok kararliyim cokkkk.

hanımlar bu kitabın adıı nee tam olarak nerden satın alabiliriz.banada yardım edin ben yaza evleniyorum kilo almamam lazım ve 4kilo vermem lazım

hanımlar bu kitabın adıı nee tam olarak nerden satın alabiliriz.banada yardım edin ben yaza evleniyorum kilo almamam lazım ve 4kilo vermem lazım

Kitabın adı DUKAN DİYETİ
yayın evi : pegasus. Yazan Dr. Pierre Dukan
Fiyat:19

Hangi kitapçıya girip diyet kitapları bölümüne bakarsan yada görevlilere Dukan diyet kitabı dersen hemen verirler. 4 kiloyu her halikarda verirsin. Dukan diyete ihtiyacın yok bence.
tüm kurallara ve safhalara uymazsan aynen ve fazlası ile geri alırsın diyor.
Bu siteyi ya baştan sona oku yada önce kitabı oku öyle başla derim.
Kara senin Dukan diyetine başlarsanda burada çok destek göreceksin

Günaydın hanımlar
Bugün tartıda düşme olmadı:-( Ama akşam epey saçmaladım.
1 kavanoza yakın turşu yedim 1 paket light krem peynir ve epey yulaf ekmeği bitirdim. balığın haricinde. yerimde sasmam bile büyük bir şey o kadar tuz aldıktan sonra. herkese kolay gelsin. kimse diyetinin dışına çıkmasın

Bu sabah tartida sok yasadim. Bir günde tam 1 kilo gitmis... Nasil olur hayretler icindeyim...Hepsinin yag olmadigini biliyorum ama yinede su bile olsa insana acayip derecede moral veriyor. Sabah sahanda yumurta yedim. Aslinda bu diyeti yapabilecegimi pek düsünmüyordum. EKMEKSIZ doymam saniyordum. Ama öyle digilmis.Tartidan aldigim motive ile daha 10 yil ekmek yemeyebilirim. 1 kilo gitmis tokum ve mutluyum . Ben ilk dönemdeyim öglen ne yiyebilirim tavsiyesi olan varmi???

öğlen yağsız tavada, jülyen kesilmiş tavuk etini hafif köri ile pişirip yanına hardal, 2 tane kornişon turşu ve yağsız yoğurdunuzdan yapacağınız ayran ile bir menü oluşturabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…