- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
aaaaaaaaa, canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alır güzel günlerinni görürsün inşallahhhh
dünyanın en güzel duygusu anne olmak, en özel dönem hamileleik dönemi...
unutmada bulut_bebek içinde yazacaktım geçen denk gelemedik bir türlü
sabah bulantılarının en büyük sebebi kan şekerinizdeki hızlı değişim ve karaciğerin yeterince beslenememesidir, ilk 3 ay özellikle akşam yatmadan önce 3-4 adet kuru kayısı yiyip yatın, sabah mutlaka faydasını görürsünüz, benim hamileleğimde 1 kere bile bulantım olmadı, inşallah sizde rahat geçirirsiniz
Birkac gündür siteyi takip ediyorum..Artik sizinle bu diyeti yapmaya karar verdim. 21 yasinda 55 kiloydum simdi 2 cocuktan sonra 31 yasinda 89 kiloyum. Katedilecek cok yolum var. Ama desteksiz cok zor...Banada destek olursaniz sevinirim. Dukan ìn sitesine girdim teste 6 gün atak devresini yapmam gerekiyormus. 2,4 kilo verecekmisim. Yardimlarinizi bekliyorum basliyoruzzzzzz....
ARTIK BASARMAK ISTIYORUM
selam kızlar
bir süre uğramadım yanınıza ama güzel haberlerle geldim
bugün 3 tane test yaptım, gayet net pozitif, sanırım hamileyimyarın sabah kan vericem..
dukanıma da azcık şekil değişikliği yapıcaz artık,
verdiğim kilolar da ter tek geri gelecek
Ayyyyyy canım benim çok sevindim senin adına. Rabbim sağ salim kucağın almayıda nasip etsin.
Darısı başıma inşaAllah
selam kızlar
bugün 3 tane test yaptım, gayet net pozitif, sanırım hamileyimyarın sabah kan vericem..
Birkac gündür siteyi takip ediyorum..Artik sizinle bu diyeti yapmaya karar verdim. 21 yasinda 55 kiloydum simdi 2 cocuktan sonra 31 yasinda 89 kiloyum. Katedilecek cok yolum var. Ama desteksiz cok zor...Banada destek olursaniz sevinirim. Dukan ìn sitesine girdim teste 6 gün atak devresini yapmam gerekiyormus. 2,4 kilo verecekmisim. Yardimlarinizi bekliyorum basliyoruzzzzzz....
ARTIK BASARMAK ISTIYORUM
canım hayırlı olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
çook teşekkür ederim telli turnammm, aminnnn
artık sıra sendeeee
selam kızlar
teşekkür ederim teli turnacım
goji berry (kurt üzümü) kabızlık içinde iyi tüketmeye başladığımdan beri bende sorun kalmadı . fiyat burada çok pahalı 100 - 80 tl arası değişiyor galiba bu aralar herkes alıyor fiyatları artırmışlar fırsatçılar...
ARTIK BASARMAK ISTIYORUM
ben elli liraya pahalı aldım demiştim demekki değilmiş. gidip bir daha alayım bari
Ama haklısın nette bile en ucuz diyerek verilen ilanda yarım kiloso 36+ kargo.
Kız sorma önce bulut şimdi sen sonra ben olsam
Düşünsene en fazla alacağın kilo ile zayıflamadan önceki haline geleceksin. Ya bide kilo vermeseydin o zaman daha fena olurdu.
Sen dukanı gebeliğe uyarla tatlım. Zaten konuşmuştuk bizim yediklerimiz aslında çok sağlıklı şeyler. Sadece meyve ekleyeceksin ve sebzeni arttıracaksın. Birazda karbonhidrat tabi. Yağsız yerine yarım yağlı süt ürünleri vs..
Doktora sormuştum yok demişti ama sanırım bu kilo gebe kalmayı güçleştiriyor. Ne dersiniz kızlar..
allah sağlıkla tamaına erdirsin. Sağlıklı bir bebek kucağına al
arkadaşlar belki duymuşunuzdur adana realde yulaf kepeği 3,99 promosyon var almak isteyen varsa duyurulur.. diyette 2 ay geçti ve 57.2 ben 55 i hedefledim ama etrafımdan çok baskı var ölecen, eridin, çirkinleştin felan maadurumda madurum56 da mı bıraksam bilmiyorum çok fark eder mi kararsızım, güçlendirmede de veriliyor mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?