- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
1,5 ayda verdim. Normal beslenme derken aslına arada ipin ucunu çok kaçırdığım oldu doğum günler, bayram vs nedeniyle. Ama onun dışında peynirli domatesli vs sandviç le kahvarlı, öğle ve akşam sebze et vs. Aralarda meyva. Normal sağlıklı beslenme işteBenim üst bacak ölçüm diyetteen önce 59cm iken 1,5 ay sonra 56 oldu. NEredeyse 2 beden falan oluyor. Üsttende çok gitmedi açıkcası. Ben özellikle bizim durumumuzda olanlara çok öneriyorum bu diyeti.
kızlar merhaba...ben yengemden dukan diyetinin methini çok duydum kendi uygulamış 6 kilo vermiş zaten 56 kiloydu 50 olmuş...ve bir arkadaşmın arkadaşıda 18 kilo vermiş...duyunca çok şaşırdım ve etkisinde kaldım...bende uygulamak istiyorum fakat önce bir test çözmek gerekiomuş ve bnm ingilizcem yok...yengemde çözmüş başlamadan ne yapman gerektiği kaç kiloya düşmen gerektiği fln çıkıomuş ama yengemlere söliyemem dalga konusu olurum ortada öle garip durumlar sonrada şevkim kırılıo...acaba içinizden biri bana bu test konusunda yardımcı olabilirmi?
birde cevaplarınızı okuyunca merak ettim bu kabızlık dukan diyeti yüzünden mi oluyor ? yoksa bünyeniz hepmi öyleydi?
ipo dukan diyetinden sonra oldu kabizlik bende. Inanilmaz agrilar cekiyorum öyle böyle degil. Daha önce soru sorduysan eger gözden kacmistir muhtemelen cünkü ben kabizlik sorundan baska mesajini görmedim. Bir de zaten yeniyim beni asabilir baska bir sorun varsa, ustalarimiz var aramizda. goji berry bulamadim, elma krom cayi bulamadim bunlar iyiymis. Ilac alicam mecbur istemiyorum ama
Sabah kuru kayisi yiyecektim bir tane +600 ü görünce onu da yapamadim elim gitmedi
malesef kabızlık oluyor dukan diyetinde, ben çareyi günlük mutlaka sarımsak yada sarımsaklı yoğurtlu bişeyler yiyerek buldum, bende çok işe yaradı ama herkesin bünyesi farklıkızlar merhaba...ben yengemden dukan diyetinin methini çok duydum kendi uygulamış 6 kilo vermiş zaten 56 kiloydu 50 olmuş...ve bir arkadaşmın arkadaşıda 18 kilo vermiş...duyunca çok şaşırdım ve etkisinde kaldım...bende uygulamak istiyorum fakat önce bir test çözmek gerekiomuş ve bnm ingilizcem yok...yengemde çözmüş başlamadan ne yapman gerektiği kaç kiloya düşmen gerektiği fln çıkıomuş ama yengemlere söliyemem dalga konusu olurum ortada öle garip durumlar sonrada şevkim kırılıo...acaba içinizden biri bana bu test konusunda yardımcı olabilirmi?
birde cevaplarınızı okuyunca merak ettim bu kabızlık dukan diyeti yüzünden mi oluyor ? yoksa bünyeniz hepmi öyleydi?
bende o konudan muzdaribim canim simdi bir bardak salgam suyu iciyorum genelde yardimci oluyor bu sanada tavsiye ederim
artik evde salgam suyu bulundurur oldum yani baktim ki 3 gun bisey yok 4 gun artik salgam suyu iciyorum
bende o konudan muzdaribim canim simdi bir bardak salgam suyu iciyorum genelde yardimci oluyor bu sanada tavsiye ederim
artik evde salgam suyu bulundurur oldum yani baktim ki 3 gun bisey yok 4 gun artik salgam suyu iciyorum
bende şalgam suyu denedim evet gerçekten işe yarıyor ama tuz oranı yüksek olduğu için vücutta su tutacak gibi geliyor, o yüzden sarımsak kullanmaya başladım
ayrıca yulaf kepeğine ek olarak 1 kaşık buğday kepeğide kullanılabilir diyor kitapta, diğer bir çözümde sahab aç karına maden suyu içmekmiş, kitapta yazıyor oda
Tesekkür ederim canim, salgam suyu aramaya cikarim hafta sonu artik yurtdisindayim, Türk marketlere bakmam lazim, denerim bakalim bende ne etki gösterecek.
@nes05 soganli yogurtlu bende yiyorum ama etkisini göremedim. Calistigim icin sarimsak hic yemedim daha hafta sonu da denicem. Hafta sonu cok sey denicem icin wc de yasantima devam edebilirim
Telli Turnam; benim kilo 65.4 şekerim.
Sen de süper vermişsin yaa tebriklerinşallah hızını kesmeden devamı gelir, bir an önce 70 lere inersin canım. Bu arada şu pütürlükler için bi doktora gitsen, belki krem falan verirdi. Geçmiş olsun.
Dukan birde şu kabızlığa çözüm bulabilseymiş herhalde kusursuz bir diyet olacakmış, ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?