Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bır deşü çizelgeyı oğluma hamıleyken ahmılelık konularını takıp ederken yapmıstım sımdı kılo çizelgesını nasıl yapacagım
ingilizce cıkıyor nereye ne yazayım yönlendırebılecek bırı varmı

Selam

Burada öğrenmek istediğin her şey var. Ama yine de kitabı alıp iyice okuman en doğrusu. Bu diyet 4 evreden oluşuyor. Öncelikle atak evresini bitirmen lazım. Atak evresinin ne kadar süreceği verecek olduğun kilo miktarıyla alakalı. Bunu öğrenmek için ise Dukan testi çözmen gerekiyor. Bu test sayesinde bütün evrelerin kaç gün süreceğini öğrenerek diyete başlıyorsun. Atakta sadece ve sadece protein alıyoruz. Yani yumurta, yağsız süt, peynir, yoğurt, kırmızı et, tavuk, balık, deniz ürünleri vs. Meyve (güçlendirmeye kadar yok), sebze ve karbonhidrat atakta kesinlikle yasak. Yağ kullanımı yasak.

Yulaf kepeğimiz var. atakta günde 1,5 kaşık, seyirde ise 2 kaşık kullanabiliyoruz.

Seyir evresine geçildiğinde ise atakta aldığımız proteinlere ek olarak kitapta izinli olarak bahsedilen sebzeler diyetimize girmiş oluyor. Bir gün saf protein, bir gün ise protein ve sebze (protein ağırlıklı olmak şartıyla) yapılıyor ya da 5 gün p, 5 gün sp şeklinde devam ediliyor. Seyir evresi ideal kilona inene dek devam ediyor ve daha sonra güçlendirme yapıyoruz.

Kitabı almanı ve testi çözmeni tavsiye ediyorum. Bir de yulaf kepeğin yoksa, ondan da edinmelisin. Şimdilik bu kadar.

desendesen hosbuldum, cok tesekkür ederim bilgilendirdigin icin. Bir de su kabizlik olmasa ^^

telli turna güçlendirmedeyim ben ama 3-4 gün atak gb yapsam sence kilo verebilir miyim yoksa devam mı etsem güçlendirmeye ne dersin????

Kızlar, şu goji berryden aldım ben.. hem meyve olsun diye hem de bağırsaklarıma iyi olsun diye, bu işe yarıyordu di mi? nasıl kullanılıyor? gunde kaç tane? atakta da kullanılıyor mu? aydınlatın beni lütfen :))

iyi geceler kızlarr. sabah tartıldım 66,6 cıktım. ne mutluuuuuyum bilseniz. her gecen gun eriyoruz resmen:)

Öncelikle vakit ayırıp cevap veren arkadaslarıma cok teşekkur edıyorum
yarın hemen kıtabı alayım su testi çözeyım baslayalım bakalım

kızlar canım o kadar cok makarna çekiyor ki birkaç gun dukana ara verip makarna diyeti yapabilir miyim acaba. ara versem ve makarna diyeti yapsam kilo vermemi hızlandırır mı yoksa durdurur mu yaauww. kafamda cok soru var off offf

tatlım ne zaman başlamıştın diyete sorabilir miyim acaba?

10 ekimde başladım canım. yalnız 3 gun kaçamak yaptım. 1. gun kacamagım kocaman bir pogaca oldu:) cok vicdan yapmıştım. 2. sefer bir tane bayram cikolatası yedim. 3. yude bugun yaptım bir dilim kabak tatlısı yedim.

kızlar benım boyum 1.74 kılom 60 55 olmak ıstıyorum yapıcam bu dıyetı ama meyve yok ya cok sasırdım ve yıkıldım
Merhaba benim boyum da 75 ve kilom 62 55 olmak istiyorum bende. Ama bir sorum olacak zaten çok zayıf göstermiyor musun ben öyleyim sadece sıkılaşmak istiyorum hafif göbekte yağ var.. senin nasıl ?

Kizlar kabizliga bir cözümünüz var mi, elma krom cayi demis bir arkadasimiz bulamadim, goji berry de bulamadim. Baska ne yapabilirim. Sabahlari 1 kuru kayisi yesemm abartmis mi olurum :S

bnde aktardan kurutulmuş gojiberry aldım bikaç tane yedim karnımda bi kıpırtı var bakalım işallah yarına bişeyler olur :) bide ben doğuş form çayın maydanozlusundan alıyorum üzerinde yeşil atletli kız var bunu saat 4 gibibitane bitane de 9 da yani yatmadan 2 saat önce içiyorum alışkanlık yapınca da aktardan salma sinemaki alıp 4 te içtiğim maydonozlu çayın içine bir poşette sinemakiden koyuyorum akşamkinede olur bunuda bana bir doktor arkadaşım var o önermişti kendiside yapıyo bunu çünkü yani önceki yaptıklarım bunlar ben hep kabız bi insanım zaten :) bunlarda çıkıyodum gojiberiyi bugn aldım bakim o ne işe yarıyacak . bu kabızlık yüzünden zayıflama olayı duruyo ya of .

Son düzenleme:
Kizlar kabizliga bir cözümünüz var mi, elma krom cayi demis bir arkadasimiz bulamadim, goji berry de bulamadim. Baska ne yapabilirim. Sabahlari 1 kuru kayisi yesemm abartmis mi olurum :S

1 gun yulaf kepegi yemesem sorun oluyor bende de canım. yulaf kepeği de mi sorununa cozum olmuyor acaba? eğer ona ragmen sıkıntı devam ediyorsa gunlukk 1 kayısı ye. ama fazla abartma diyeti kendine gore uyarlarsın

Kizlar ikinize de tesekkür ederim, yulaf kepegini aksatmiyorum ama yine de kabizliktan kurtulamadim, üstelik agri yapmaya basladi artik. Yine bakicam yarin baska caylar bulamazsam kuru kayisi

Ben akşam yatarken 15 tane kadar yiyorum, sabah da bir okadar yediğim oluyor. Şeker tatlı istediğim zaman da saha yememişsem bir iki tane yiyorum, şeker ihtiyacını da gideriyor yav1 gün bileaş yavaş çignediğinde. 17 gündür dukan diyeti yapıyorum bir g
ün bile kabızlık çekmedim ama yulafımı da ihmal etmedi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…