Merhaba benim boyum da 75 ve kilom 62 55 olmak istiyorum bende. Ama bir sorum olacak zaten çok zayıf göstermiyor musun ben öyleyim sadece sıkılaşmak istiyorum hafif göbekte yağ var.. senin nasıl ?
Çok geçmiş olsun. Kilo almaman iyi. daha rahat olursun yeniden deva ederken
birde yeşil çay içilebilirmi içen varmı?
gunde kaç fıncan bılgısı olan varmı?
birde yeşil çay içilebilirmi içen varmı?
gunde kaç fıncan bılgısı olan varmı?
Selam arkadaslar kıtabı okumaya basladım...
bende aranıza katılacagım yarından ıtıbaren:)
anlamadıgım bışey var hıc ekmek ve benzerı seyler yenmeyecek acıktıkça et ve benzerı proteınlerden ıstedıgın kadar yıyeceksın degılmı
peki sabah kahvaltıda ıkı yumurta yedım bugun yanında dıyet keek ekmek almıstım onceden üzerıne labne surup yedım bunu yalnısmı yaptım
hıc ekmek olmayacak sanırım degılmı?
mesela bırgunde neler yıyorsunuz bırınız benımle paylaşabılırmı fıkır vermek acısından
şimdiden teşekkürler
ellerine sağlık canımmm
Çocuk isteyen biri olarak Nes ve senin bu hallerinizden ısrarla korkmuyorum, kormayacağım
sakallıyı yaptım arkadaşllar gayet güzel oldu, 6 kaşık yulaf kepeğinden 11 parça çıktı. tadayım nasıl olmuş derken 3 tanesinki yemişim. Bugünkü kepek hakkımı kullanmış ol dum
Yanımda kendi yiyeceğimle gitmek arkadaşıma ayıp olmaz inşallah
normalde dıyet yaparken KFLAKS sutun ıcıne koyup yıyordum ara ögunlerde bu dukan diyetınde
yagsız sutun ıcıne kflaks koyup yıyebılırmıyız
Dukan ana sıtesı yabancı turkçesı yok
bazı kelımelrı anlamadım formu dolduramıyorum
türkçe sıtesı varmı bılen varmı
çok teşekkur edıyorum arkadasım cevabınız için hemen yulaf kepeği alayım yarından ıtıbaren baslıyorum bende
çizelgeye katılmak ıcın ne yapmam lazım..
destegınıze ıhtıyacım var
herkese teşekkurler
Sağolsun telli turnam hazırlıyor çizelgeyi, her perşembe bildirim günümüz. Perşembe günü; başladığın tarih, başlangıc kilon, hedefin ve o günkü kilonu bildirirsen telli turnam seni de ekleyecektir
Herkese bol eksili bir hafta sonu diliyorum
Yok yok ayıp falan olmaz, naapalım yani diyetteyiz ama ortama uyum sağlamaya çalışıyoruz bir nevi. Ben de geçen hafta arkadaşlarla buluştuğumda götürmüştüm yanımda, bırak ayıp olmasını herkes takdir etti valla.
Önümüzdeki hafta yine bir arkadaşa gidicem. Ne zamandır çağırıp duruyor. Diyette olduğumu biliyor, hatta yeni halimden ötürü çok şaşkın. Soruyor bana sana ne hazırliyim diye, ee diyetteyim ben diyorum, yok yok olmaz öyle sana diyetine uygun bişiler hazırlıycam diye tutturdu. Yani bu kez yanımda götürmeme gerek kalmıycak
Sağolsun telli turnam hazırlıyor çizelgeyi, her perşembe bildirim günümüz. Perşembe günü; başladığın tarih, başlangıc kilon, hedefin ve o günkü kilonu bildirirsen telli turnam seni de ekleyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?