Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tesekkürler whitebird, bende dayanamiyorum sebzeye ama dayanmak zorundayiz. Zaten 5 günde proteini tamamlayip 1+1 e gecmeyi düsünüyorum. En azindan daha az moral bozucu olur

evet canım ilk bebeğim inşallah dediğin gibi fazla kilo almam ve kalmaz üzerimde bunu çok istiorum inan...

canım çok sevindim sende aramıza katılıyosun yani önce ben sonra demmircan şimdi de sen inşallah bi sonrakide telli turnam olur vallahi benim testtede 2. çizgi silikti doktora gösterdim silikte olsa çizgi varsa %90 vardır dedi ama yinede kan testi yaptı sende yaptır ve sonucu bizede yaz canım

Merhaba dukan yoldaslari :) ben son 15-20 gundur yulaf kepegimin icine splenda toz koyarak yapip tatli ihtiyacimi karsiliyorum. Ama sanki kilo verisim cok cok yavasladi sizce alakasi var midir? Bir diger sorum kitapta duraklamada yumruk yontemi diye bir sey okudugumu hatirlamiyorum ama gerek buradaki gerek baska yerlerdeki paylasimlarda duraklamaya girdim yumruk yapicam diyenler oluyor kitabin hangi bolumunde anlatildigini soyler misiniz tekrar okuyayim. Simdiden tesekkurler.

Merhaba herkese,
dukan atak evresinin 2. Günündeyim
sabah: 2 yumurtadan içine bir tatlı kaşığı yağsız tulum peyniri atarak omlet yaptım çeyrek sadece buğday ve yulaf kepeğinden yapılmış grisini ve pınar beyaz light yedim
araöğün falan yapamadım işlerin yoğunluğundan
öğlen: Sanırım bozdum 3 tane köfte içinde çok kaşar peyniri var, 1 kaşık sütlü patates püresi, 1 kaşık yoğurtlu lahana saaltası, 1 kaşık yoğurtlu ıspanak salatası ve 1 kaşık yeşil salata, çeyrek sadece buğday ve yulaf kepeğinden yapılmış grisini, ufacık tırnak kadar gözüm karardığı için şekerpare yedim

of ya bozdum diyetimi şimdi ne yapmalıyım bugün ara öğünde dahil hiçbirşey yemesemmi günü böylemi bitirsem acaba sizden cevap bekliyorum.
Bu arada yulaf kepeği siparişimi verdim en geç cuma gelir sanırım.

bendede öyle çıktı sabah yapmıştım ilk idrarla ama sonra akşam yaptım çıkmadı 2. çizgi..fazla su içmeyin yazıyodu kağıdında ama ben 1.5 içtim öyle geldi tuvaletim ve idrarım nerdeyse beyazdı belki oyüzdendir yarın gene yapıcam sabah bakalım..eğer yoksa bişey neden ben adet olmadım??? oda canımı sıkar şimdi benim..üffff...

naber nasılsın hatırladınmı beni bende seninle aynı zamanda bırakmışım heralde bende daha başlamadım başlayacam ama en kısa zamanda bende ne zamandır giriyorum eski dostları arıyorum seni görünce sevindim bende heralde 3 ay yaptım 15 kilo verdim bıraktım bırakalı kilo aldım biliyorum ama tartılmaya korkuyorum.bende direk bıraktım yani anlayacağın tekrar sil baştan başlayacam.allah hepimize yardım etsin.ama ben yanlız biraz değişiklik yapacam haftada bir günde tahılları ekleyecem malum hastalık çok fazla tahılda çok faydalı ve kabızlık çok fazla oluyor ben bide o şekilde deneyecem.

Canım, atağına aynen kaldığın yerden devam et ve sakın bir daha ufacık dahi olsa kaçamak yapma sonra alışkanlık haline getiriverirsin farkında olmadan.

Daha ilk günden böyle yaparsan sonra naaparsın kimbilir... Hiç bir şey olmamış gibi aynen devam et diyetine, öğün falan atlama. Metabolizmanı bozmuş olursun. Yasaklardan da uzak dur

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ara öğün yapayım ozaman ben yoğurt yiyerek o şekilde günü bitireyim...

daha yeni olduğu için sabah idrarıyla yapmak daha mantıklı canım benim adetim geçmemişti adet olmam gereken günde yaptım sabah ilk idrarla çıkmıştı sende yarın sabah bidaha yap sonrada kan tahlili yaptır canım

daha yeni olduğu için sabah idrarıyla yapmak daha mantıklı canım benim adetim geçmemişti adet olmam gereken günde yaptım sabah ilk idrarla çıkmıştı sende yarın sabah bidaha yap sonrada kan tahlili yaptır canım

Aslında çok kilolu değilim boyum 166 kilom 58 ancak yeme içme alışkanlığım çok berbatlaştı herşeyi yer durumdaydım bünyemi terbiye etmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü ilerde hastalıklarla ve vücuduma yapışmış kilolarımla uğraşmak istemiyorum ve bu sayede 50 kilo olsamda fena olmaz:) hatta süper olur umarım dukan diyetini bir yaşam biçimine dünüştürebilirim sayenizde. Hepinizi çoook öpüyorum....
Herşeyin başı sağlık

Bu arada dün marketten pınar lıght mayonez, pınar lıght ton balığı ve fora fit zeytin ezmesi aldım acaba atak evresinde kullanabilirmiyim? Birde sabah kepek unu lıght süt ve yumurtayla krep yapsam olurmu?

Arkadaslar sizden yardim istedim yumruk bolumunu nerede okudunuz diye heralde sitede devamli aktif olmayanlara yardimci olmamak gibi bir prensibiniz var onu anladik da bari olmayan seyleri atmayin kafadan yok yumruk uygulayacagim bilmem ne diye. İnsan insanin halinden anlar sandik sorduk size yardima ihtiyacimiz var diye. Umarim ayni duruma siz de dusersiniz ( yardimci olmayanlara sozum)

mrb,
öncelikle kimsenin kasıtlı bir sekilde cvp vermemezlik yaptığını sanmıyorum; burada gercekten bilenler herkese yardımcı olmak istiyor; msj gözden kaçmıştır; okunmamıştır; başka türlü birsey yoktur.
Yumruk olayına gelince kitap yanımda değil o nedenle tam yerini soyleyemem ama seyir evresini anlatırken sanırım "eğer duraklama olursa arka arkaya tekrar atak günleri yapıp yürüyüşünüzü artırın" gibi birşey yazması gerekiyor; yumruk diye bahsedilen olay bu. Kitapta direk yumruk yazıyormuydu ondan emin değilim; o kelime geçiyormuydu direk ama duraklama da yapılması gerekn sey yumruk diye bahsedilen. unutmazsam aksam evde kitaba bakıp yerini de yazarım

Bu arada dün marketten pınar lıght mayonez, pınar lıght ton balığı ve fora fit zeytin ezmesi aldım acaba atak evresinde kullanabilirmiyim? Birde sabah kepek unu lıght süt ve yumurtayla krep yapsam olurmu?

önce söylemek istediğim şu sen bu kilodan nasıl rejime giriyorsun yani çok ama çok güldüm.bunu kimsenin yanında söyleme benim gibi herkes güler ikincisine gelelim kepek unu yasak sadece yulaf kepeği ve aradada buğday kepeği oda herzaman değil sadece kepek un değil diğer yazdıklarında sadece sebze+protein gününde yiyebilirsin belki az miktarda etin üzerine biraz mayonez koyabilirsin.zaten ton balığı serbest ama ben senin yerinde olsam mayonez kullanmazdım layt dahi olsa.sadece tecrübeli bir dukancının tavsiyesi.:44:

mrb,
siz daha once bu diyeti yapanlardanmısınız? yani yapıp güçlendirme evresine falan geçtinizmi?
diyetin ilerleyen aşamalrını yaşayan ve ya tamamını yani 4. aşamaya geçen pek yok da aramızda, eğer siz bu aşamalara geçtiyseniz burada deneyimleriniz ve bilgileriniz paylaşırsanız seviniriz

öcelikle şunu sana söyleyeyim ben eski dukancıyım ben sürekli giremiyorum bilgisayarım çalındı ablamlara geldkçe girebiliyorum bi defa sende kitap varmı.bende kitap var ve okumaktan ezberledim ben hiç içinde yumruk felan görmedim bu nerden çıktı.yeni yeni şeyler öğreniyorum bari bunların asl olsa yanmıyacam.bence herkesin herdediğine inanma.elinde kitap varsa aç oku o kadar.sormak istediğin birşey varsa seve seve eğer gerçekten biliyorsam cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…