Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

O internetteki tariflerin içerisinde kakao, light puding vs tarzı olanları zayıflamayı yavaşlatıyor arkadaşlar bunu göze alarak tüketelim. Ben kati surette kullanmayı kestim onları.

desencim sen hani bize resim yapcaktın öncesi sonrası diyeee hadi yapsana şu an benim olduğum kilodan istediğim kilolar civarındasınnn

nooooooooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrr

ben acılı şalgam içtim geçenlerde 2-3 saat sonra tuvalete çıktım.dünde o magnezyumu içtim. sabah kahvaltıda kepek ekmeğine beyaz peynirli birazda salçalı tost yedim.sen şmdi neden salçalı yedin diyebilirsin ama hem ince sürdüm hemde ekmek light ekmekti kalorisi daha az.toostu yiyip tuvalete çıktıktan sonra tartıldım 57.300 düm.dünden 100 gr vermişim.yarın bakalım kaç kilo çıkıcam.buarada ben akşam salatalarına zeytinyağı döküyorum artık yemeklerimede yağ ekliyorum ama azar azar yemek vıcık vıcık olmuyor yani.dün erişte yedim yoğurtlu biraz salata bide tarhana çorbası içtim bunlar çok mu??? bugünde biber dolması yapıcam akşama.öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum meyva yerim heralde...

Ama hayatım sen güçlendirme yapmadan direk korumaya geçmişsin.

Bak bu devran böyle gitmez. Erişteler tarhanalar tostlar ne oluyor bacımmmm.

Tatlım en azından 1 ay sabretsen. Bu saydıklarını ödül öğünlerinde yesen..

Yazık olmasın emeklerine, biliyorsun almaya başladınmı daha yeni çıktın diyetten fazlasını almayasın.

Bir ay sabret bari.

ben güçlendirmede günde 2 dilim kepekli yada tam tahıllı ekmek yyebiliyorum ve biraz peynir işte onlarla tost yaptım.haftada 2 kere nişastalı besinler yiyorum ondada makarna yedim tarhanada yağsız tuzsuz bişey zaten ev yapımı yağ falan eklemedim pişirirken. meyvada günde bi tane yiyorum..ben şimdi güçlendirme yapmıyo muyum anlamadım güçlendirme değil mi bu??????????

dün sabahta omlet biraz peynir salatalık domatestende biraz bide hindi füme yedim bi parça.öğlen göğüs eti yedim yoğurtla okadar..eğer yanlışsa beni bilgliendir telli turna...

Canım bende güçlendirme yapıyorum ama ister istemez kaçıyo bazen şuan + 1,5kg benim yarın proteinle dengelenir diye düşünüyorum. Ben Makarna Pirinç hiç tüketmiyorum. Ama dün börek yedim. Az yağlı idi. Cuma sabahı belli olcak bakalım tartı ne gösterecek.

Ondan sonrasında dukana uyuyorsan haklısın. Bende sandım ki genel olarak böyle besleniyorsun

No problem

benim +300 gb sadece yaklaşık 2 hafta oldu.ama bnm adetimde gecikme oldu onun şişliğide var bende...aslında almadım gb bişey...yukarsda yediklerim çok mu abartı telli turna öyle dedi üzüldüm =(( makarna pirinç yemen lazım bence seninde ekmek falanda yiyosundur heralde ve meyvede...çünkü onları yemen lazımmış kesin...ben erişte yedim onuda yağ koymdan yiyorum yani hani piştikten sonra yağ koyarlar ya makarnaya ben öyle şeyler yapmıyorum mesela zayen light yoğurt koyuyorum die.en fazla tarhana yedim die belki sorun olabilir.onun dışında zATEN YEMEM GEREKEN şeyler değil mi benim yediklerim canım.

Ondan sonrasında dukana uyuyorsan haklısın. Bende sandım ki genel olarak böyle besleniyorsun

No problem

bi kaç gün öncesinde sapıttım ama onun dışında böyle yani canım yediklerim.aslında arka arkaya yememem lazım mesela dün erişte yediim bugün dolma yicem ama eşim için onuda düşünmem lazım tabii...az pirinç koyarım olur biter zaten yağıda az koyucam yağı zaten sevmiyorum fazla ondan az yağlı yapıyorum herşeyimi zeytinyağı kullanıyorum bi de.salatalardada yağı az koyuyorum zaten normalde az yağ bol limonlu severim.

Ben güçlendirmeye geçeli tam bir hafta oldu ama şuan reglyim. Belki ondan bu kadar + Her gün Meyve ve tam tahıllı 2 dilim ekmek yiyorum. Sadece tatlı krizim olduğu için dün bir dilim kek ve tatlı yedim. Senin beslenmen normal bana göre ben dün kaçırdım biraz. Ama vücudunda alışması lazım yavaş yavaş. Güçlendirmede ilk proteinim yarın bakalım neler olucak. + lar devam ederse biraz daha temkinli gitmeyi düşünüyorum. Dünkü de ödül niyetine yedim saydıklarımı

bende dün çikolata yedim onu ödül olarak saydım bende..senin kilo reglidendir kesin haftaya tartıl 1 kilosu gitmiş olur bence...

bende dün çikolata yedim onu ödül olarak saydım bende..senin kilo reglidendir kesin haftaya tartıl 1 kilosu gitmiş olur bence...

Sen ne kadar sürede verdin kilolarını.
Ben 63 Kg'dan 56'ya düştüm. Güçlendirmenin 2.günü 55 oldum. Şimdi 57,5 oldu. Canım çok sıkkın anlıyacağın. Yediklerimi tekrar gözden geçiriceğim. Yeni düzenlemeler yapıcam kendimce.

tamam canım bundan sonra daha az tüketirim yumurtayı.O halde yulaf kepeğinide erken saatlerde yicem tavsiylerin için çok tşkler canım :)

kitabı okumadığımın için ayrıntılı bilmiyorum canım burdan takip ediyorum genelde..Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.daha sizlerden öğreneceğim çok şey var :) umarım söylediğin gibi sorunlu yerlerimiz erir özellikle göbüşşşler

ben 47 gün yaptım yaklaşık 1.5 ayda 7 kilo verdim.güçlendirmede kilo vermedim hiç 300 gram aldım.ben adet olursam eğer olup bittikten sonraki kilom normal kilomdur.sen hiç sıkma canını adetin bitsin ondan sonra tartıl eğer hala verememişsen ozaman düşünürsün nerde yanlış yaptığını.zaten haftada 2 ya da 1 miydi nişastalı besin yemen lazım hamur işide buna giriyordu hatırladığım kadarıyla.onlarıda ihmal etme bence.

Günaydin bacilarim, nasilsiniz?

Bende moraller bozulmaya yüz tuttu 83 ten inemiyorum, hayatim boyunca bu kiloda kalacagimi düsünmeye basladim :44:

5 gün sebze yaptim kabizliktan kurtulayim diye onun etkisi olabilir, reglimde oldu olacak onun da etkisi olabilir ama olabilirleri düsünmek istemiyorum.

Bu arada kabizlik sorunumu cözdüm saniyorum, insallah hep böyle devam eder. Sagligimdan olmak yerine sabah 2 kuru kayisi yiyorum ac karina. Kahvaltiyi da 1 saat sonra yapiyorum. Aksamda yatmaya yakin sütün icinde pisiriyorum 2 kuru kayisiyi kücük parcalara kestikten sonra tabi. Hatta kepek hakkimi kullanmamissam henüz (genelde 1 kasigini hala kullanmamis oluyorum) onu da koyuyorum sütün icine. En azindan 2 günde bir tuvalete cikabiliyorum hemde yumusak oluyor. Bu cok önemli cünkü catlak olustu

Bozma moralini 5 gün sebze yapınca o sürede vermemen normal.
Kazara bbende 3 gün sebze günü yaptım ard arda (sebze yemekleine dayanamadığım için ) +300 oldu.
Kabızlık sorununu çözebilmen iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…