=)))))))))))))))))))))))))) burdayım nerde oucam okuyorum hep yazılanları bu arada ben 57.400 çıktım tartıda 57 kiloydum aslında...ama hamile olabilirm belli değil daha size iyi haberleri verebilirm yakında bugün yaptım test silik çıktı 2. çizgi bakalım gene yapıcam olmadı kan tahlili kesin çözüm...karnım şiş gibi sanki gaz var gibi b de bi kaç gündür tuvalete çıkamadım ondan olabilir acaba hamile isemde o magnezyumu içebiliyorum di mi toz var yaa senin bi fikrin var mı ????????ben en iyisi bundan sonra sorucaklarımı sana soriiim =)))
Çok sevindim yaaaa. Hadi bakalım inşaAllah kız hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka haber et.
Ben okuduğumda canım doktor kontrolünde gebelikte de kullanılabilir diyordu. Sen 1 ölçeği geçmeden al bi tane istersen..
arkadaşlar merhaba diyete dün başlamıştım şimdilik iyi gidiyor sabah kahvaltıda 3 tane haşlanmış yumurta ( yumurtalar çok küçüktü o bakımdan 3 tane yedim ) kibrit kutusu kadar yörsanın light peynirini yedim yanındada bi fincan yeşil çay içtim.Öğlen çalıştığımdan dolayı fazla seçeneğim olmadığı için limonlu tavuk yedim yarısını yiyemedim yanındada 3 kaşık light yoğurt yedim.arada form karışık bitki çayı içtim.1 litreden biraz fazlada su içtim.Sizce çokmu yemişim..yulaf kepeğini akşam yoğurtla yicem dün krep yamıştım..
kitabı okuyan bir arkadaşımın söylediğine göre bu diyette ne kadar çok protein alırsak yağ o kadar fazla yakılıyo. yani kendini kibrit kutusu peyirle sınırlamak zorunda değilsin. vücut gelen proteini işleyebilmek için depolanmış yğı kullandığından bu diyette kilo veriyoruz ve de sorunlu olan yerlerimizden veriyoruz.arkadaşlar merhaba diyete dün başlamıştım şimdilik iyi gidiyor sabah kahvaltıda 3 tane haşlanmış yumurta ( yumurtalar çok küçüktü o bakımdan 3 tane yedim ) kibrit kutusu kadar yörsanın light peynirini yedim yanındada bi fincan yeşil çay içtim.Öğlen çalıştığımdan dolayı fazla seçeneğim olmadığı için limonlu tavuk yedim yarısını yiyemedim yanındada 3 kaşık light yoğurt yedim.arada form karışık bitki çayı içtim.1 litreden biraz fazlada su içtim.Sizce çokmu yemişim..yulaf kepeğini akşam yoğurtla yicem dün krep yamıştım..
kitabı okuyan bir arkadaşımın söylediğine göre bu diyette ne kadar çok protein alırsak yağ o kadar fazla yakılıyo. yani kendini kibrit kutusu peyirle sınırlamak zorunda değilsin. vücut gelen proteini işleyebilmek için depolanmış yğı kullandığından bu diyette kilo veriyoruz ve de sorunlu olan yerlerimizden veriyoruz.
kitabı okumamışsınız sanırım. google'a dukan yazınca yabancı sitenin altnda açılan bi site var adını hatırlaıyorum şu anda na girip bir bakın isterseniz.seyir evresinde protein-sebze günlerinde protein sebzeden fazla olmalı.kural bu. 5 gün protein yaptıysanız 5 gün protein-sebze yapmanız gerekli. 2/5,1/1,2/0 seçeneklri de mevcut.en uygunu 1/1 olanı imiş. sıkmadığı için.Dünde sebze yedim bu akşamda sebze yedim protein olan günlerimde. Ne yapacağım şimdi ard arda 3 gün protein günü mü yapmam lazım.
Bozdum bu diyeti öff
kitabı okumamışsınız sanırım. google'a dukan yazınca yabancı sitenin altnda açılan bi site var adını hatırlaıyorum şu anda na girip bir bakın isterseniz.seyir evresinde protein-sebze günlerinde protein sebzeden fazla olmalı.kural bu. 5 gün protein yaptıysanız 5 gün protein-sebze yapmanız gerekli. 2/5,1/1,2/0 seçeneklri de mevcut.en uygunu 1/1 olanı imiş. sıkmadığı için.
kızlar, ben de diyete 25 kasımda başlamıştım, yazmıştım size..ilk günler harika kilo verdim, atak 5 gün yaptım, ve 2,3 kilo gitti... şimdi 7-8 gündür sp+ps şeklinde yapıyorum, tartı o kadar dengesiz ki... bi gün 300gr vermiş çıkıyorum, ertesi gün 600 almışım, ertesi gün 400 vermişim,vs vs.. sonucta 2,9 kilo oldu toplamda 12-13 günde (atak dahil).. sizce normal mi? acaba hergün tartılmasam mı? :) ama dayanamam ki... 76,1 ile başladım bu diyete, hedefim 58.. gerçi dukan sitesinde 62yi uygun görüyor bana ama denicem 58i bakalım... sizde durumlar nasıl? off moralım bozuluyoooo...
Karatay'ınki aslında tam olarak zayıflamak için değil. Onu da denedim biraz, hiç aç kalmıyorsun. Karatay'ın diyeti bir yaşam tarzı olmalı aslında. Kuruyemiş ve zeytini öneriyor. Karatay daha çok olaya glisemik indeksi açısından bakıo açıkçası. Dukan'dan kiloyu verirsem kahvaltıyı fln Karatay'a göre yapmayı düşünüyorum:)) Dukan diyeti iyi güzel hakikaten ama damağımıza çok mu uygun değil bence. Ya bu arada yanlışlıkla yulaf unu almış annem, diyette onu hiç kullanamıyoruz mu?
Herkese merhaba,
5 gün ataktan sonra seyir evresine geçmek üzereyim ( perşembe günü )
Ancak benim kafama bir şey takıldı, internetteki tatlı tariflerini her gün yiyebiliyor muyuz? Yani 2 yemek k. kadar yulaf kepeği sınırında her gün tüketebiliyor muyuz?
İnternette bir sürü, muffinler, kekler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?