sağol canım sen de oyle olmuşsun:) benim boyum 160. dukan amca normal kilomun 60 oldugunu soyledi. o sebeple 6 kilo daha verince geliştirme evresine geçiicem canım. yıne 2 ayımı alır diye dusunuyorum
günaydın kızlar,
Günün anlam ve önemini belirten bir şarkıyla başmak istiyorum ...
İnsan sevdiğini hiç üzer mi ?sebepsizce hiç ona küser mi ? eğlenerek oynamak varken ardına bakmadan hiç gider mi?:) neyse gerginlikleri unutalım umarım biraz gülümsemiş sinizdir.. pepeden bir şarkı söyleyince pepee diye bir arkadaşımız vardı nerelerde acaba o geldi aklıma .
Telli turnacım bugunkü raporumu vereyim bu kilocuk lar beni çok seviyorlar gram gram zorla ayrılıyorlar gerçi sporu boşladım bu aralar çok uzattım 59.300 bu sabah kilom
unutmadan kızlar fotoğraflarınıza baktım süpersiniz süper tebrikler ikinizede ...
3 ayda değişim
harikasın) İnşallah biz de 3 ay sonra böyle olsak.
iki karşılastırma fotosu da benden. 1. başlangıc kilom olan:75 ikinci şimdiki kilom olan:66,2
Eki Görüntüle 303306 Eki Görüntüle 303307 Eki Görüntüle 303308
Merhaba canım)
Bence direk güçlendirme evresini uygulayabilirsin sağlıklı yaşamak ve diyetini yaşam biçimi haline getirmek adına. Atak ve seyir senin için ağır olabilir. Anladığım kadarıyla fazla kilolu değil, hatta ideal kilondasın. Yanlış anlamışsam düzelt lütfen.
Güçlendirme evresinde ek olarak meyve, haftada iki nişastalı gıda ve yine haftada iki serbest öğün var diyete ek olarak. Hatta yemeklerde az zeytinyağı bile kullanabilirsin (kilo sorununun olmadığını var sayarak konuşuyorum) Böyle beslenerek bahsettiğin gibi bünyeni terbiye etmiş olursun canım. =Sadece fikrimi söylemek istedim=
bu gün 69 kiloyu gördüm ya artık çok yakında 65i de görürüm spor yapmadan verdim bu kadar kiloyu bu akşamda spora başlıyorum inşallah daha çabuk veririm kiloları
3 günden fazla yapma, gereksiz yere yorma vücudunu
canım, pazartesi günü yedim, aslında eti yağsız ama dikkatli bakarsan 2,3 parça etten sonra kalın bir hayvanın kendi yağından dizmişler, ben girerken ustaya "yağlı et yememin kesinlikle yasak olduğunu ve sadece et kısmından hazırlayabilirse yiyeceğimi" söyledim, inan zerre yağ yoktu bana gelende ama eşim öyle bir şey söylemediği için ona gelen normal yağlı porsiyondu...Neesss kıs bu çağ kebabı zaten kendiliğinden çok yağlı be yaaa, ben mi yanlış biliyorum :44:
Kızlaaarr; salep sever misiniz??Soğuk kış gecelerinde kim sıcacık bir salebe hayır diyebilir ki??
Dukan usulü salep tarifi veriyim mi size?? Patenti tamamen eşime ait, onun fikri ve denemesiydi. Geçenlerde doğadan ın tarçınlı-karanfilli çayını içiyorduk birlikte. Eşim dedi ki; oohh mis gibi salep gibi kokuyor, acaba kaynamış sütün içine koysak çayları nasıl olur??
Denemesini ise dün akşam yaptık, eşim sordu sana da yapiyim mi diye, ben de önce kendine yap, beğenirsen bana da yaparsın dedim ve bir baktım benim için de hazırlamış bile...Tadı aynı salep, nefisti.Salep sevenlere duyurulur
hanımlar selam aslında bugun atakta dorduncu gunum ama ılk gun bılemedım aksam salata yedım benım atak evrem 3 gün cıkmıstı ama salata yedim diye hadı dedım dort gun yapayım ılk gunu saymadım ama ıkıncı gunde yulaf kepegını fazla kacırdım sımdı yarın damı protein yesem yoksa seyir evresine gecsemmine dersiniz cevap lütfeeeeennnn
ilk defa diyet yapıyorum doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için anladımki çoookkk zor bişi bu yaa yemediğim şeyleri canım istiyo
en azından bugün ve yarında yapayım diyordum sen böyle diyince az önce söylediğim ızgara köftenin yanında gelen salatadan 2 kaşık kadar yedim 5 tanede köfte yedim yanında yulaf kepeğimi yedim 3 kaşık kadar yoğurdun içine katıpşimdi atakta kilo verdim ya sebze yersem hemen geri alırım diye korkuyorum açıkcası bide bu yulaf keğenini krep şeklinde hiç yiyemiyorum kızlarr midem acaip kalkıyoo yoğurtla biraz daha rahat yiyorum ama hep yğurtlamı yicem.yapıp denediğiniz ekmek tarifi varmı ? bazı yerlerde okudum ekmek acı oluyo fln yazmışlar teredüüte kaldım yulaf kepeğim boşa gider acı olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?