Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın. sonunda bir anda gidecek senin kilolar regl olduğunda az kaldı. Ama dediğin gibi olmazsanda ardından güzel haber gelecektir. Ama sen biraz daha kilo verdikten sonra bebek haberi alsan daha iyi değilmi. Hayırlısı olsun

Çok teşekkürler dediğim gibi sen bir anda vereceksin şu an ödem toplamış durumda vucudun. Dediğin gibi artık 6 lı rakkamların hayalini kurarız

günaydınnnnnnnn
bugün yine + çıktım, hakettim amaaaaa, bugünde protein yapçam bakalım eğer yarın değişmezse pazarda devam ederim proteine
çekecez artık cezamızı

telli turnam regl olduğun içindir, haftaya 78li rakamları göreceksin, bak demedi deme
whitebird oooo maşallah hızlısın, mayalamışsın yoğurtu, oh ne güzel mis gibi yerisin artık
nasıl yaptın anlatsana tam ölçü olarak

Ama imzan neden yok yaaa.

Öyle daha zevkli oluyor. İnan ben seninkine baktıkça kendiminkinin o sayılara geleceğini hayal ediyordum yaaaa.

canım ya, kendime söz verdim, 75in altına inmeden imzamı eklemiycem diye ama şimdi takıldım kaldımmm,
yediğimde de bişey yok ama nasılda durdurdu kilo vermemi... resmen patlattım balonu

herkese merhaba,

Ben de kılo vremıyorum gecen sefer yaptıgımda gunde nerdeyse 1 kılo verıyordum sımdı ıse gunde 200 gram verıyorum 78.30 olmusum...Gecen sefer marul ve kırmızı bıber bıle yıyordum atak donemınde yıne de hızlı verıyordum sımdı tam tamına uyuyorum hıc karbonhıdrat almıyorum bol bol yumurta ve tavuk yıyorum ama yıne de zor verıyorum canım sıkılmaya basladı...Keske hızlı hızlı verırken bozmasaymısım dıetı

canım ya, kendime söz verdim, 75in altına inmeden imzamı eklemiycem diye ama şimdi takıldım kaldımmm,
yediğimde de bişey yok ama nasılda durdurdu kilo vermemi... resmen patlattım balonu

Kaçsın ki şu an canım sen..

Protein yap at ağa geçer ilaki

İşte Dukanın dediği gruptakilerin bazıları öyle. Vücut direnç yapıyor ve bir sonrakine hazırlıklı oluyor. Bu sebele direniyor. Sakın yılma o pes etsin sen pes etme..

canım, moralini bozma sen, kimi önce hızlı verip, sonra yavaşlıyor, kimi yavaş başlayıp hızlanıyor, kiminin de temposu hep aynı oluyor... sonuçta ulaşmak istediğimiz kiloya gelene kadar bir zaman dayanmak gerek... boşver keşkeleri.. ben de yıllarca keşke keşke diyip, kilo üstüne kilo aldım... eğer başlamasaydın, şimdi o 200granları da vermemiş olacaktın :) böyle düşün..

kızlar 2 haftadır diyetteyim biliosunuz, hemen 5.gunde 3 kilo inmiştim, sonra +300 -200 +400 vs vs diye diye net 3 kilo verdiğimi görememiştim bi daha tartıda, bu sabah 3,2 olmuuuşş :) yani 76,1le başlamıştım ya, şimdi 72,9um :) yani tecrübeliler hep söylüyor biz yenilere ama işte buna canlı örnek, minik artışlara takılmayın herkese günaydın bu arada :)

1 lt %0 yağlı süt, ılıttım 1,5 kaşık yoğrt (desen desenin önerisi ile de 1 kaşık süt tozu ekledim). sütü tencerede ılıttıktan sonra yılık sütü yavaş yavaş yoğurda yedirip inceltiyorsun sonrada yoğurt kabına koy kapağını kapa. üstünede battaniyeyi sar bırak. gece mayaladım sabah taş gibi bir yogurt oldu.
Vakit bulunca biraz daha yapacağım. Desendesenin verdiği tarifi oku o meyvelisini de yapmış. Ben henüz tatlı krizine girmediğim için meyveli yoğurda acele etmiyorum.

Bebek isteyen arkadaşlarla benim inandığım bir konuyu paylaşmak isterim.
Benim tatlı ile aram yoktur nerede acı ekşi tuzlu varsa onu yerim . Kola meşrubat falan da tüketmezdim. Çok istediğim halde kız değil 3
oğlan doğurdum. Annenin yemek tercihleri bebek cinsiyeti konusunda önemli bence.
Bu rejimde tatlı tüketilmediğine göre bebekler erkek olarak gelecek gibi geliyor bakalım. Ögreneceğiz cinsiyetlerini , tezimi doğrulacak mı sonuçlar göreceğiz

Ben de üstüste sebze günü yapıunca (kendime engel olamayıp arttı ve durdu. sonra sadece protein yaptım o 3 sebze gününe karşılık bugün verebildim. Bir de halsiz hissedip kendimi yürümüyordum . dün yürüyüşümü de yaptım. yürüyüşü arttırıp kalori harcasan. Bozma moralini nasılsa vereceksin bu duraklamalar hep oluyor işte.
Yarın sebze günüm olacak ve bende de duracak hatta artacak artık ögrendim

Tebrikler . dediğin gibi durup durup iniyor ve bize küçük de olsa mutluluk yaşatıyor Aynen devam kilo vermeye

Nasılsın bende dukana başlıyacagım daha önce söylemiştim meme kücültme dikleştirme ameliyatı oldugumu doktorum bu diyeti yapabilirsin dedi sen bana yazdıgın mesaj da tatlımı yedim demiştin bende tatlıyı seviyorum ne tavsiye edersin neye izin var

Herkese merhaba;
Bugün 100 gr. fazla çıktı tartıda
Perşembe günü tartıldığımda da 1 kg eksik çıkmıştım. Ama tekrar tartıldığımda 64.4 olduğunu görmüştüm. Tartıda bi tuhaflık var galiba, bozuldu mu ne?? Sizde de oluyor mu öyle?? Arka arkaya tartıldığınızda bir kiloya yakın oynama görülüyor mu?? Bi bakıyorum eksik, bi bakıyorum fazla çıkıyor. Bugün yeni tartı alıcam.

tartıda birsorun yoktur galiba çünkü bende ne zaman 1 kilo versem ertesi günlerde azar azar birazını tekrar alırdım.200 300gr gibi yani azar azar 100 er 100 er alırdım sonra yine veriridim.işte öyle devam eder.bende aldığımı görünce 100 yeri değişirtirirdim acaba yanlışmı diye.

Canım, merhaba, hoşgeldin
Başlıyor musun diyete?? Önce kaç gün atak yapacağını ve ne kadar kilo vermen gerektiğini hesaplaman lazım. Onun için dukan testi çözmen gerekiyor. Arama yaptığında dukan testi diye bulabilirsin.
Atak evresi 3 gün ile 10 gün değişiyor vereceğin kilo ile bağlantılı olarak. Bu evrede tatlı yememen gerekiyor. Daha sonra seyir evresine geçtiğinde abartmamak koşulu ile (günde bir tane yiyiyorum ben bazen gün aşırı, bazen de ara veriyorum) dr.oetkerin lihgt pudinglerinden yapıp yiyebilirsin ya da yulaf kepeğinden yapılan lor tatlısı olabilir bazen. Kabak tatlısı yapabilirsin tatlandırıcıyla, light meyveli yoğurt yiyebilirsin. Light dondurma yiyiyorum arada. Tatlısız olmuyor gerçekten de. Bu şekilde daha rahat yapıyosun diyetini. Kitabı aldın mı canım?? Almadıysan mutlaka al. Elinin altında bulunsun.
Hadi bakalım başla bir an önce

İşin tuhaf tarafı şu; tartılıyorum şimdi tamam mı mesela perşembe günü tartıldım 63,5 geldim, gözlerime inanamadım bu kadar vermiş olamam diye tekrar çıktım hemen bir baktım bu kez 64.4 geldim. Tabii ben de 64.4 ü baz aldım. arka arkaya çıkınca bu kadar fark olmaması lazım. önceden 300-500 gr. fark oluyordu, şimdi 1 kg ya çıktı :44:

sagol desenderen bilgiler icin annem aşure yapacak pazar günü onu yemeden başlamam vallahi.tamam teti yapıp başlarım kitap var işallah memelerim sarkmaz gerci doktor bu diyetle zarar görmez dedi diger topikten artık buraya geciş yapıcagım arkadaşlar hepinize kolay gelsin

Kabızlık bu diyetin büyük bi sorunu. Malesef ben de kesin çözüm bulamadım, bazen kayısılı activia yiyiyorum, bazen sabahları kuru erik yiyiyorum, kör topal gidiyo işte. Mesela sp gününde kabak yemeği yap iyi geliyor. Kabak bol lifli bir sebze. Form çaylarından iç. Suyunu ihmal etme.

Ayyy benim yerime de yiyiver. Ben de artık ödül günümde yerim diye avutuyorum kendimi.
Bu diyette yüksek protein alıdığından kasları koruyor. Tabi günde yarım saat yürüyüş yapabilirsen süper olur. (yürüyüş yapman yasak mı şu an?)
Senin bir an önce kilo verip fit olman, benim de bir an önce ameliyat olmam =fıstık gibi olmak= dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…