Arkadaslar merhaba
benım atak devresı yarın bıtıyor.
pzt gunu seyır devresıne gecıyorum
ılk gun ne önerıyorsunuz ne yıyebılırım sebze yemegımı salatamı bu sırada 1+1 yapmayı planlıyorum
hergun mutlaka proteın var ama sebze gununde sebze agırlıklı oluyor yada balık yanında bol salata
yenıyor öylemı oluyor bana bılgı verırmısınız
merhaba kızlar yarın yada pazartesi bende tekrardan bu diyete başlıorum eylülün sonundan ekimin sonuna kadar 61e kadar düşmüştüm 66dan ama ondan sonra anneannem vefat etti annem yoktu babama ben hazırladım hep yemekleri babamda pek sebze yemeyen bir insan o yüzden hep hamur işi vs. oldu ve 1 bucuk ayda ben yeniden 66 gordum hiç bişiyim olmuo patıcak gibi oluorum birde iştahım öyle açıkki hiç sormayın yesemde yine yiyesim gelior aç gibi inş yeniden vericem bu kiloları almamak üzere
merhaba kızlar bende bugun dukan kitabı mı aldım ve bir hızla okudum. yarın 72 kg ile diyetime daha dogrusu saglıklı beslenmeme başlıyorum. benim 60 kg olmam gerekiyor. aslında çok hızlı kilo veriyorum. yani ben dukan kadar sıkı olmayan bir diyetle ve çok saglam kahvaltıyla 10 kilo verdim 1 ayda. dukan da inşallah 1 ayda 10 veriririm diye umuyorum. bişey sormak istiyorum. dukan yapıp bir ayda maksimum en çok veren kim acaba. yani en çok kaç kilo veren oldu merak ediyorum ama 1 ay sonunda
eşim 1 ayda 11 kilo verdi. yani 82 den 71 e düştü ve normal kilosunda şu anda. ama erkek metabolizması ile kadınınki aynı degil. aynı seyleri yapmış olmamıza ragmen ben 1. ayda 6 kilo verebildim ancak
Ne demek arkadaşım tabiki yaparım, benim için yumurta kırmadan farkı yok artık, ay bide çikolatalı alman pastasıBenim en sevdiğim tatlıdır ekler ve ben hiç beceremem. Ev yapımı da bi başka oluyor, hele de maharetli ellerden çıktı mı...Neesss duy sesimi, güçlendirmeye geçtiğimde bana ekler yapar mısın?? Noooluuurrr
yulaf kepeği sipariş etçem netten, malum siteden diyelim (gu....net)
aslında aklımda başka şeylerde vardı ama.......
sıvı tatlandırıcı alcam da çikolata aroması mı alıyım vanilyamı halen karasızım, sizce hangisi daha çok işime yarar?
yağsız süt tozuda varmış, onuda ekledim,
acaba başka ne alabilirim??????
yulaf kepeği sipariş etçem netten, malum siteden diyelim (gu....net)
aslında aklımda başka şeylerde vardı ama.......
sıvı tatlandırıcı alcam da çikolata aroması mı alıyım vanilyamı halen karasızım, sizce hangisi daha çok işime yarar?
yağsız süt tozuda varmış, onuda ekledim,
acaba başka ne alabilirim??????
Süpersiniz bayıldım size tebrikler 4 kilo güzelliğinize güzellik katmış ... : )
Eki Görüntüle 304649 Eki Görüntüle 304649 Eki Görüntüle 304650 Eki Görüntüle 304651
Nasıl fotograf yükleriz diye sormuştum ama sanırım ekleyebildim.
Sizlere özenip ben de fotograf karşılaştırması ekledim. aradaki fark sadece 4 kilo ama tabak gibi surat biraz incelmiş Topaç gibi kollardada incelme fark ediliyor sadece 4 kilo da olsa
Bir de sakallıyı tekrar yaptıp. bence çok da lezzetli oldu. Çayın yanına son derece uygun
4 kilo değil sanki 7-8 gitmiş gibi kollar ve suratta baya fark olmuş tebrikler...4 kiloyla bu kadar gözüküyorsa sonuç süper olucak...
ah inşallah aksatmadan devam ederim de sonuç alabilrim. Bu dileğim tüm dukancılar için geçerli
gerçekten 4 kilodan daha fazla duruyorsunuz. tebrikler. sanırım yapı olarak aynıyız. bende 5 kilo verince herkes 10kilomu verdin ne olmuş sana diyor. balık etli olmanın ve orantılı vucuda sahip olmanın avantajını yaşıyoruz sanırsam. ben atak dayım su an. sabah krep imi yaptım yulaf kepeği ile azcık peynir 1 dilim hindi jambon tütsülenmiş ve kafeınsız lıght sütlü nescafe. saat 9 da yaptım kahvaltımı şimdi yeşil çayımı içiyorummm. öncesi ve sonrası resimlerimi bende eklicem. 1 haftaya kadar. akşam üstüde yürüyüş yapıcam. acaba diyorum yürüyüş yerine stepper ıma binsem nasıl olur sizce fikriniz varmı?
Ben de 4 kiloda bu kadar fark ede4rsem azimle devam ettğiğimde şekle girerim diye umuyorum
İkisini de yapsan nasıl olur
Nasıl olsa bugün pazar tatil vaktiniz vardır kendiniz için. Dışarısı soğuk derseniz evde stepper yapın bence.
Soğuğu hiç sevmediğimden ben evin içinde yürüyorum komik oluyor ama ev halkı alıştı, evin hayvanları bile garip garip bakıyor ben yürürken
aaa bi de surimi diye balık çubukları var atıştırmalıkmış ve salata yapımında da kullanılıomuş, fiyatı makul görünüo belki düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?