Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok yardımcı oldun canım çok teşekkürler bilgilerin için..inşallah olmaz bulantı falan ama bulantıda hamileliğin iyi gittiğine işaretmiş öyle yazıyor..yavaştan balıyo gibi geliyor aslında olcak sanki amaaannn neyse olsada olmasada zorun değil dayanırız fasulye için

atak ın 2. gununden merhabaa şekerlerrr :) bugun biraz once tartıldım 2 kilo vermiş gorunuyorum birsuru su içtim tum gün.. iyi gidiorum galiba hanımlar ne dersiniz :) amaaa bişey sorcam size bugun çok uzuldugum bi konu oldu annemde yapıyor diyeti ewe geldiğimde ogrendm ki annemin başı donmuş gozu kararmış çok tansiyonu dusmuş.. midesini de feci bulanmış ama yinede bırakmamış dukanı (( annem bıraksın mı yoksa olur mu boyle birdaha tekrarlar mı çok korkuyorummmm

ben de dukan diyeti yapıyorum 22 kasım dan buyana.kek tarifini verebilirmisin benimkilerde çöpe gitti bugüne kadar krep dışında bişey yemek istiyorum

merhaba;

siz 22 kasımda diyete başladım demişsiniz, o zamandan beri mi 9,5 kilo verdiniz? 3 haftada?? çünkü ben de 25 kasımda başladım 3,2kg verdim, wallahi intihar ederim :) şaka bi yana, ciddi misiniz?

Arkadaşlar bugün atak devresinin 2 günü cayın yanında atıştırmalık bir şey yokmu ya cekilmiyor boş cay

Dukan tansiyonda düşme yapabileceğini zaten söylüyor. Bir bardak tuzlu ayran içsin sorun çözülür bence

Yarında hastalanmazsan yap şu testi artık)). Öncelikle senin bebek haberini bekler olduk.

(((( mikrodalgam yok ama
artık başka tarif bulucaz.

ARKADASIM ÜZÜLME BEN SANA 180 DERECEDE FIRINDA PİŞİREBİLECEGİN KEK TARIFI VERECEGIM
BEN DENEDIM OLDU HARIKA HEMDE

GOJIBERY KEKI
3 Yumurta
4 çorba kasıgı tatlandırıcı sıvı
limon kabugu rendesı ve yarım lımon suyu
8 damla vanılya aroması
8 yemek kasıgı yulaf kefegı
göz kararı tarçın
bır paket kabartma tozu
bır tutam göjıbery
gözkararı kek kıvamını ayarlayıncaya kadar süt
sonra küçük kek kalıplarına döktum pişirdim harıka oldu

Dukan tansiyonda düşme yapabileceğini zaten söylüyor. Bir bardak tuzlu ayran içsin sorun çözülür bence

çook tesekkr ederim içimi rahatlattın ya bn bugun burgerkingdeki dondurmalardan azıcık yedim sade ama bi sorun olur mu yaz donemini okudugumda light dondurmaların yendiğini gordum? bidaha yapmycaam soooz.. bide 2 kilo zayıf gorunuodum bidaha tartıldım fazla çıktım yaa adalet mi buu uzuleyim mii (((

tarif iyide limon yok diye biliyorumbn dukanda???

Arkadaşlar bugün atak devresinin 2 günü cayın yanında atıştırmalık bir şey yokmu ya cekilmiyor boş cay

Ben de hiç içemem öyle, illa ki yanında bişi olucak. Kepek hakkını kullanmışsın ama bi tanecik kek yap ye bari ne diyim ben sana. Bi lokması bile yeter.

Ben hala yiyiyorum light dondurma, yazı kışı yok bende Tek fark eskiden kurabiye güzeli yiyiyordum devamlı, şimdi ise light dondurmanın eline düştüm. Nasıl bu kadar kilo aldığım belli dimi

Azıcık aroma katsın dıye lımon suyu yarım lımon bısey olmaz ..dukanda lımon suyu lımonata tarzı yasak dıye bılıyorum bende

Ben hala yiyiyorum light dondurma, yazı kışı yok bende Tek fark eskiden kurabiye güzeli yiyiyordum devamlı, şimdi ise light dondurmanın eline düştüm. Nasıl bu kadar kilo aldığım belli dimi

almanı bilmem tatlım ama sahane kilo vermişsin sen maş :) ya bn 2 gundur ataktayım bayada yiyorum tabiki izin verilenleri boyle giderse vermeem gibi gelio ya çünkü çok tokumm sen ne kadar surede verdin

çok saol..su konusunda sıkıntım yok.normaldede çok içerim.ama bu diyette içmemekte mümkün değil.fazla proteinden heralde dilim damağım kuruyor..annen de iyi yapmış saklamakla.her gün tartılınca ben motive olamıyorum.haftada bir tartılıp kara kaplı ajandama not düşüyorum:)

hoşbulduk çok saol.yakın takipçilerindenim..güzel kilo verenlerdensin..senin ve senin gibi arkadaşların yolunda ilerliyorum bakalım..ben bu krep kek olaylarını bir türlü tutturamadım.yulaf bana eziyet gibi geliyor.sabhları iki kaşık yiyip üstüne süt içiyorum valla..başka türlü deneyemedim...

bende yeme sorunu oluştu.bunu söylicem hiç aklıma gelmezdi ki ben abur cubur delisi biriydim.ama şimdi akşama kadar yemesem yemek aklıma gelmiyor..birde bugün yemek hazırlamaya vaktim olmadı.hazır hindi döner aldım. yaprak kadar yedim.umarım diyetim bozulmamıştır

bir şey daha sorucam.bazen tatlı krizim geliyor.şimdilik atlattım bir şeyler yemeden ama şu light pudingden yesek nolur???

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.

Dukan diyetinin atak evresini yapıp devamını getirmezsek sonuç alabilir miyiz? Dahası bu şekilde uygulayan ve sonuç alan var mı merak ediyorum? Mesela 2-3 hafta yediklerine dikkat edip arada da 5-7 günlük atak evresi yapmak gibi?

Ne dersiniz?

selam nasilsiniz bayanlar ??
yeni arkadaslar hosgeldiniz

telli turna gercekten merak ettik allah hakkinda hayirlisini versin insallah

ben dun ve bugun biraz kendim yaptigim yani light sutle yaptigim pudding yedim
ama fark ettimki ben bu hafta gram vermedim canim cok tatli istiyo ya napim
kacamak yapmaktansa oyle yapim bari dedim
ama artik evde yarim saat kadarda olsa zumba yapacagim evde 4 tane cd var oyle biraz hareket edim bari cocuklar yattiktan sonra
yil sonuna kadar 50 li rakamlari gormek istiyorum yaa :)

vee ılk gunumu basarıyla bıtrdım:)sabah 2 yumurtayla yagsız omlet+papatya cayı ,oglen 200gr tavuk gogsu+300gr yagsız yogurt aksamda 4 hındı salamı ve 1 bardak yagsız sut.Hergunumuz ılk gunku gıbı olsun:)Sıze sormak ıstedıgım soru yulaf kepegını bugun bulamadım kılo vermemde etkılı olur mu?yoksa sadece tokluk hıssı ıcın mı?Yarın bulabılırsem kurabıye yapmayı dusunuyorum gercekten atıstırmalık bırseyler lazım oluyor hele de benım gıbı butun gun okuldaysanz tavsıyelerınız olursa cok sevnrm:)

yulaf kepeği hem hak hem yükümlülük gibi düşün :) hak çünkü süper şeyler yapabilrsin, atıştırmalık veya yemelik :) aynı zmnda yükümlülük çünkü bağırsaklarının çalışması kilo vermen için çok önemli, bence bir an önce edin, bulamazsan gurme netten ısmarlayabilrsin :) hayırlı olsun bu arada sonu güzel olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…