Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vay vay vay))) harikasın. Çok güzel kilo vermişsin. görüntü acaip değişmiş. Tebrik ederim başarın için

cok guzel olmusunuz gerekten genclesmisiniz..
tam gaz devam dahada guzellesmek icin.... hep beraber..

merhaba
ben daha önce tüp bebek bölümündeydim,ama malum artık diyet bölümündeyiz.dukan diyetini ilk olarak aynı firmada çalıştığım 2 arkadaşımdan öğrendim.bir görseniz incecikler.zaten normallerdi ama şimdi bayağı inceldiler.bende hamilelikten önce 55-58 arasındaydımşimdi ise 63-65 arasında gidip geliyorum.ocaktan sonra bende başlayacağım inşallah.malum yılbaşıydı doğum günlerimizdi
ama sizleri takipteyim

inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız ben çok kararlıyım daha 5 kilom var verilecek beni gören diyete başlıyor inanamıyorlar nasıl yaptın diyorlar kitabını alın diyorum çünkü anlatmak çok zor bu diyeti

Son düzenleme:

süpersin canım valla geçleşmişsin çok farkediliyor sanki 9 kilodan daha fazla vermişsin çok tebrik ederim bende dün kitabı sipariş ettim gelir gelmez başlıcam inşallah bende veririm

süper olmuş inş darısı bizim başımıza daha genç görünüyorsunuz sanki on yaş gençleşmişiniz

harika gorunuyorsun gerçekten ben resimdekini siz sanıyordum awatardaki diyordum kendi kendimi incecik niye yapıyor fln :))))
resmi gorunce farkettm :) harika gozukuyorsunuzzz son gaz dewam bnmde atak 3. gunum 2 kilo gitmiş olarak çıktım tartıdaaa :))))

Vallahi hayatım kızma ama resmen abla kardeş gibi olmuş.

Harikasın kız ne kadar değişmiş güzelleşmiş gençleşmişsin. Aynen devam güzelim sakın bozmayasın.

Tebrik ederim

ayy telli turnammmm şimdi forumlar arasında gezinirken gördüm msjını
tüylerim diken diken oldu canım çook tebrik ederim ayy nasıl sevindim yaaaaaaaa

aferin sırayı bozmadın bakkkk

Sağol canımm..

Ya istediğim kiloda olamadım ama bebişim olsunda napalım kilom olsun..

Kan testi yaptırdım doktora gidene kadar yine korkularım olur ama. Sende tam gittin yani hee

Sağol canımm..

Ya istediğim kiloda olamadım ama bebişim olsunda napalım kilom olsun..

Kan testi yaptırdım doktora gidene kadar yine korkularım olur ama. Sende tam gittin yani hee

olsun canım yine ne kadar kilo verdin ama, bundan sonrasını hiiiç takma kafana..inşallah sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin..

valla hamile kalınca güçlendirmeden devam ederim falan yalan
olmuyo yaniii canın ne isterse yiyorsun
oyüzden koptum iyice sormaa,
ama çok şükür hala 75 kg ım, henüz almadım, bu iştahsızlıkla da zor alırım bu gidişle bir süre daha

Kızlar test yaptım veeeeeee hamileyimmmmmmm

cannnıııımmmm en az senin kadar sevindim yemin ederim bak sıra sende demiştik olduinanamıyorum yaaaa 4. hamilemizde oldu vay be şu dukan nelere kadirmişcanım şimdiden tebrik ederim allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etin hepimizin inşallah ayyyyyy çok sevindim yaaa bak kaç gündür bizi çatlattığınla kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…