teşekkür ederim canım resimlerde kendime tahammül edemiyordum şimdi resim çektirebiliyorumgençleşmişsiniz vallaa :) maşallah nazar değmesin :)
Eki Görüntüle 306789
resim eklemeye çalıştım ama eklendimi bilmiyorum dukan diyetini 16 sında iki ay olucak 9 kilo verdim bir senedir uğraşıyorum kilo vermeye diyetisyene bile gittim veremedim ilk olarak yemekteyizde uydum bu diyeti sonra baktım kk de var grubu hemen katıldım aranıza
Eki Görüntüle 306789
resim eklemeye çalıştım ama eklendimi bilmiyorum dukan diyetini 16 sında iki ay olucak 9 kilo verdim bir senedir uğraşıyorum kilo vermeye diyetisyene bile gittim veremedim ilk olarak yemekteyizde uydum bu diyeti sonra baktım kk de var grubu hemen katıldım aranıza
Eki Görüntüle 306789
resim eklemeye çalıştım ama eklendimi bilmiyorum dukan diyetini 16 sında iki ay olucak 9 kilo verdim bir senedir uğraşıyorum kilo vermeye diyetisyene bile gittim veremedim ilk olarak yemekteyizde uydum bu diyeti sonra baktım kk de var grubu hemen katıldım aranıza[/QU
Çok iyi görünüyorsunuz maşallah yenilenmişsiniz tebrik ederim .İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız benim bu aralar hep artılarda 59 dan daha kurtulamadım gerçi hasta olamadım daha onun etkiside olabilir sevgiler.
Eki Görüntüle 306789
Eki Görüntüle 306789
konserve ton balıgı serbest mi gençlik?
yağsız ve fazla yağı süzdürülmüş serbest genç ... :):)))
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız ben çok kararlıyım daha 5 kilom var verilecek beni gören diyete başlıyor inanamıyorlar nasıl yaptın diyorlar kitabını alın diyorum çünkü anlatmak çok zor bu diyeti
Eki Görüntüle 306789
Kızlar test yaptım veeeeeee hamileyimmmmmmm
ayy telli turnammmm şimdi forumlar arasında gezinirken gördüm msjını
tüylerim diken diken oldu canım çook tebrik ederim ayy nasıl sevindim yaaaaaaaa
aferin sırayı bozmadın bakkkk
Sağol canımm..
Ya istediğim kiloda olamadım ama bebişim olsunda napalım kilom olsun..
Kan testi yaptırdım doktora gidene kadar yine korkularım olur ama. Sende tam gittin yani hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?