Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

telli turnaaa 2 gun girmedim neler olmus. maşşallah canım tebrik ediyorum. allah analı babalı buyutsun. sağlıkla huzurla mutlulukla buyut bebegini canım

awatardaki kızlarım biri 16 küçüğü 2 yaşında teşekkür ederim keşke kızım gibi olsam 42 kilo

tebrikler cok guzelleşmişsin maşallah. kızların da cok guzeller senin gibi.

Selam kızlar Dukan bana dukan dukan dukandığı için epeyce bir ara vermiştim ama tekrar başlamaya niyetlendim , Supradyn enerji gibi enerji ve vitamin içeren şeyleri kullanabilir miyiz?

Hamileyken Dukan ı uygulayabiliyor musunuz?

ben güçlendirme dönemindeyken hamile kaldım..günde 1 porsiyondu meyve 2 ye çıkardım light yoğurt yiyordum şimdi kendim mayalıyorum.perşembe sırf proteindi sadece onu yapmıyorum...yani uyubiliyorum. zaten önemli olan bunlar değil abur cuburu yememek lazım asıl kilo aldıran onlar onlarıda sınırlı tutarsan hamilelik iyi geçer çok fazla kilo alınmaz...yani inşallah öyle olur ;p

Selam kızlar Dukan bana dukan dukan dukandığı için epeyce bir ara vermiştim ama tekrar başlamaya niyetlendim , Supradyn enerji gibi enerji ve vitamin içeren şeyleri kullanabilir miyiz?

evet canım kullanabilirsin, ben kahvaltı ile birlikte alıorum herhangi bir iştah değişikliği de yapmıyor, adı pharmaton aklında olsun cnm

Vitamin almak lazım zaten. vitamin ve minerallerce epey zayıf besleniyoruz.
Almazsak bağışıklık sistemimiz çöker

bugun regl oldum kilo vermem azalacak sanırım.. şuan malum çok fazla tatlı isteğim var splenta daha alamadm bu yuzden bastırmak için çilekli activia yiyorum ( dayanamıorum barı hafif bu.. yiyen varmı?

Son düzenleme:
Merhaba kizlar

evde yagsiz peynir ve yogurt yapanlardan tarif alabilir miyim? Bir kac yerde gördüm ama ölcü mü yoktu neden yapmadim hatirlamiyorum

Sağol bitanem.

Kız karnımda biraz ağrır gibi oluyor nasıl korkuyorum anlatamam

ilk ben hamile kaldım canım evet ayağımı iyi sürtmüşüm

oyoyoyoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebişler hamileler dolmuş anacım bu ne üffffffffffffff

öpüyorum sizleri kızlar kocaman kocaman kucaklıyorum tatlılarım benim

bak bende özendim şincik bende mi yapsam ne 3.yü .ay onlar ne tatlıoluyor misler gibi cennet kokuyorlar .evlerinize melekler gelcek..ne kadar sevindim anlatamam

İyikide ayağını sürtmüşsün . 4 bebeği birlikte takip edeceğiz zaten Allah sağlıkla dördünüde klucaklarınıza aldırsın

4.kim bak onu bilmiyorum göremedimde..

not..hehe kızlar beni kilo vermede gectiniz ama yine kilo da geceniz bakem ..(kendimi kandırıyorum böle çaktırmayın veremedimya kilo:))))))))

canımmm sen nerelerdesin yaaaa özlettin kendini asıl sen ne alemdesin merak ettik vallahi sen yokken 2 hamile daha kazandık oldu 4sen neler yaptın bu arada

napayım hayatım yılsonu işler çok yogun sacbaş yolma moduna gircem yakındır.ama bende sizleri özledim aklım hep sizde.arada bir carmen mail atıyor nerdesin diye.bi seni biliyordumda 3kişi daha müthiş bir haber bunlar.3çünüz tamamda 4.kim onu bilemedim....

rabbim tamamına eriştirsin inşallah hepiniz adına okadar çok sevindimki tahmin bile edemezsin.anca anne olunca anlarsınız ne kadar sevinmişim....hayırlı evlatlarınız olsunlar..

bugun regl oldum kilo vermem azalacak sanırım.. şuan malum çok fazla tatlı isteğim var splenta daha alamadm bu yuzden bastırmak için çilekli activia yiyorum ( dayanamıorum barı hafif bu.. yiyen varmı?

birincisi içinde çilek var, ikincisi yağ oranı çok yüksek, onun yerine dukanın sınırlı izinli besinler listesinde günde 2 kutuya kadar light meyveli yoğurt önerilmiş, ondan tüket, ama unutma dukan dio ki eğer kilo vermenizi duraklatır veya yavaşlatırsa hemen kesin bu tür yiyecekleri yani dikkatli tüketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…