Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de halime çok üzülüyorum sorma:) Öyle egzersiz yapmak gerek haklısın. Pilatesin yararı olur mu sizce? Öyle fitness fln hiç sevmiyorum, 2 hafta gidip bırakıyorum..

tabii ki yarari olur hic merak etme hemen basla. Vaktin yoksa bile mutlaka vakit ayir. Yoksa asla erimez kalca.

Ya ama simdi moralim bozuldu benim. Hesapladim, 26 günde 5.7 kilo cok az geldi bana. :18:

canim ayda 4-5 kg cok cok normal hic moralini bozma

merhaba evperisi bilmiyordum bu özelliği ,hangi marka buzdolabı yoğurt yapabilen ?

merhaba evperisi bilmiyordum bu özelliği ,hangi marka buzdolabı yoğurt yapabilen ?
Canım buzdolabımı babam ben evlenmeden baya bı önce 1995 gibi falan aldı markası gold star benimkinin. şimdi yok böyle bir marka whirl Pool diye bı marka çıkartmış aynı marka sonradan. Gulse birsel oynuyoduya hanı reklamında ama bu yeni markada yani whirl Pool da bu özelliği olan türü varmi bilmiyorum bende çok memnunum

Çok güzel bir özellikmiş,iyi günlerde kullan..

Kızlar merhaba, nasılsınız??
Bu akşam düğün çorbası yaptım, nefis oldu. Dışarıda yediğimiz kelle paçayı aratmadı (üzerinde tereyağlı sosu eksik tabiki ) Bi deneyin kızlar, mideniz bayram etsin.

neresi az bunun. ortalama haftada 1 kilo hesabından gitsene. Bence gayet iyi

Tesekkür ederim, bende haftada 1 kilo diye hesapliyorum zaten saglikli olan da o ama ilk baslarda hizli kilo veriliyor ya bende de öyle olurda stoktan hizli erime olur diye düsünmüstüm

tabii ki yarari olur hic merak etme hemen basla. Vaktin yoksa bile mutlaka vakit ayir. Yoksa asla erimez kalca.

canim ayda 4-5 kg cok cok normal hic moralini bozma

Tesekkürler, duraklamalarda depresyona da girerim ben bu kafayla

merhabalar kızlarrr dukan maceram açken saldırgan tokken masum ama menülerden bıkmış halde devam ediyor=) sabah akşam tartılmak tik haline gelmiş durumda fakat sabahki kilomla akşamki kilom haliyle birbirini tutmuyor sabah daha az çıkıyor sizler ne zaman tartılıyorsunuz ben sabahı mı akşamı mı takip etmeliyim?

uykusuz her geceeee
ayaktayım kahvelerleeeee
televizyonda çizgi filmm
benim oğlan uyur mu böyleceeee

Bu gidişle bestekar olacam sonunda benim ki uyumamakta direniyor yine nerden buluyor bu enerjiyi anlamıyorum. kıpır kıpır kıpır kıpır ooofffff bu günler de geçecek değil mi Allahtan işe başlamadım daha, yoksa;

aaaahhhhh yanmışım beeennnn
aaaaahhhh sönmüşüm beeennn

falan olurdum yaniiii

canım ya allah yardımcın olsun tatlı şikayetler ve besteler bunlar ben nişanlıyım ve şaşıcaksın ama haline imrendim ben üni son sınıftayım bitince evlenicem ya davulun sesi uzaktan hoş geliyo yada senin sesin öpüyorum çok

inşallah canım, darısı senin başına. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak.

sabah yataktan kalkınca hep aynı saatte tartılıyor onu baz alıyorum.
arada farklı saatlerde de tartıldığım oluyor taii sonuç farklı kilolar.aslında yapılması gereken haftada bir ama ben her sabah tartılıyorum

Çok tatlısın desendesen annelik bu işte. ama büyüdüklerine sana ben mi beni doğur dediklerinde üzücü oluyor. çocuğunun zevkini şimdi sür olabildiğince çok zaman geçir 12-13 yaşından sonra erkek çocuk anneden hızla uzaklaşıyor malesef. Uykusuzda kalsan bu günlerde o sadece senin

Ya ama simdi moralim bozuldu benim. Hesapladim, 26 günde 5.7 kilo cok az geldi bana. :18:

sen moralini bozuyosan ben napiim? benim de bugün 27. gunum, giden kilo 26 günde 3,6!! yani senden tam 2.1kg az.. haline şükret dostuuuum, beterin beteriii vaaar, diyen dizelerle sesleniyorum sana :))

tatlım bak demek ki aynı zamanda başlamışız, ben 25 kasımda başladım, biririmizi takip edip, motive edelim, ben 58 olmak istiyorum ama dukan amca 62-63arası iyidir diyor, bakalım ne olacak..

günaydın herkese bol - (eksili) günler bu gün tam bir hafta bitti
13.12.2011 de 70,1 ile başladım bu gün itibari ile
20.12.2011 de 67.6 ile devam ediyorum şimdiye kadar yaptığım diyetlerin içinde en iyi sonuç veren bu oldu
hiç zorlanmadım aç kalmadım sadece et tavuk tan sıkıldım okadar tabii birde yumartadan artık kanatlancam diye korkuyorum
ama yine de değer 2 gün sonra doğum günüm bana çok güzel bir hediye olacak bu - ler inş herkese başarılar :) bollll bolll ----ler olsun

Uykusuz bir gecenin ardından tartıda 63.1 kg yu görmek beni çok mutlu etti doğrusu (uykusuzluk yaradı be yaww ) Saat 4 te yattığımız yetmiyormuş gibi 4 ile 7 arası da 3 kere uyandık, alt tarafı üç saat uyucaz o da bölük pörçük oldu iyi mi???
Ama fırsatını bulur bulmaz ilk işim biraz uyumak olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…