Ya aslinda ben son günlerde sebzeyi abarttim biraz, dayanamiyorum sebze görünce her protein gününde bile sebze yedim, en iyisi 2 gün daha yiyeyim de sonra 5p yapayim. Bir de bu kadar cildirdim ama sanirim üsütmüsüm. Üsütünce de siserim ben, sürekli tuvalete cikarim falan. Onunda etkisi var sanirim. Neyse bozmucam moralimi. Ilk defa bu kadar uzun süre diyette kaliyorum
net cevap Hayır!! hiç bir kuruyemiş yiyemezsinleblebi yiyebilir miyim :))??
net cevap Hayır!! hiç bir kuruyemiş yiyemezsin)
merhabalar kızlarrr dukan maceram açken saldırgan tokken masum ama menülerden bıkmış halde devam ediyor=) sabah akşam tartılmak tik haline gelmiş durumda fakat sabahki kilomla akşamki kilom haliyle birbirini tutmuyor sabah daha az çıkıyor sizler ne zaman tartılıyorsunuz ben sabahı mı akşamı mı takip etmeliyim?
leblebi yiyebilir miyim :))??
yaaa ama neden ???
bugün kaçamak üzerine kaçamak yapıyorum hemde hatrı sayılır cinsten, reglin 4. günü normlde ilk günler böyle olur ama ben o zaman sıktım kendimi yemedim şimdiyse gofreti indiriverdim mideye.....
of offfff
telli turnam nerdesin??????? hani benim fırçam?????????
selma kzılar akşam yemekte balık var yanınada roka salatası yapcam seyirde olduğum için yiyebilirim sakıncası yok dimi
özlemiştim salatayı çok da severim salata yemeyi ilk kez bugün yiycem
İyi akşamlar kızlar 15 - 20 gün artılardan sonra 58.700 çok mutluyum:)
bana neler oluyooooor.herşeyi yiyesim var.hiç durmadı ağzım bugün.yedim de yedim.ama yasaklı şeyler değil yediklerim..dündendir böyleyim.offf canım çok sıkılıyor ya böyle olunca..durup durup goji berry attım ağzıma,öğlen çorba ve tavuk yedim.sonra süt,tatlandırıcı,jelatin vemısır nişastasını karıştırarak puding yaptım,cıvık oldu biraz,buzluğa attım valla dondurma gibi oldu.hele kakaolusu,şimdi de fırında balık var,pişse de yesem...offff bu ne ya,gerçi reglim üç gündür o yüzden mi acaba???
özlemlediğim arkadaşların hepsinde 10 kilo verdikten sonra böyle sende de olduğu gibi bir duraklama oluyor sanırım. sabreden herkesde 20 gün soonunda tekrar vermeye başlıyor. yakında tekrar kilo vermeye başlıyacaksın sendekızlar kilomda henuz hala düşüş olmadı 20 gündür hep 66 seviyesinde gidiyorum fakat incelmeye devam ediyorum sanki. 2 yıl önce giydiğim eteklerim bile bol gelmeye basladı. sanırım kilodan düşmediğimiz zaman incelmeye devam ediyoruz. ben boyle dusunuyoruum ve kendimi motive ediyorum. cunkuuuu kıyafetlerim 20 gun öncekinden daha bol oluyor.
güçlendirmedeyim ama kendimi haala seyirde gibi hissediyorum. dün bissürüü bişeyler yedim tabi hepsi izinli yiyeceklerimdendi ama hiç kilo almamışımmhep böyle olur inşallah kilom sabit kalır.. vermekte almakta istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?