Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bişi sormak istiyorum ya sımdı dukan dıyetınde ıcebılceklerımız lıght kola kahve turk kahvesı su cay aspartamla tatlandırlmıs olabılırler pekı starbuckstan neler ıcılebılır yesıl cayı harıc :) bırde bu hazır latte falan satılıyo cafe crownun onlar ıcılırmı :S

sebze den sonra zaten artış oluyor bir de abartınca sonuç kötü sebze günüde yanını yapıyorum ben de.

ben mmkün oldugunca az tartiliyorum kendi adima. Cünkü hemen moralim bozuluyor birakmaktan korkuyorum. :2:

leblebi yiyebilir miyim :))??

hayir tabii ki de

bugün kaçamak üzerine kaçamak yapıyorum hemde hatrı sayılır cinsten, reglin 4. günü normlde ilk günler böyle olur ama ben o zaman sıktım kendimi yemedim şimdiyse gofreti indiriverdim mideye.....
of offfff
telli turnam nerdesin??????? hani benim fırçam?????????

telli turna ya demissin ama ben de cevap vereyim. Canim cok üzülüyorum böyle durumlarda evet ben yeni basladim kacamak yapmadim. Ama yapmiycam demek degil :))

ama söyle düsünüyorum ben : bu sefer cok kararliyim ve benim kadar tatliya düskün cok azdir :)) eger böyle krizlerim gelirse hemen kendime baska isler le ilgilenicem , bitki cayi yapicam , veya cok zor durumda kalirsam tatlandiricili birseyler yaparim simla nin blogundan diye düsünüyorum. ama gercekten balonu patlatmak istemiyorum hep bu sekilde düsünücem.

simdi sende yemissin ama birde söyle düsün regl sirasinda vücut fazla depo yapmiyor. ama tabii sakin abartmayalim.

selma kzılar akşam yemekte balık var yanınada roka salatası yapcam seyirde olduğum için yiyebilirim sakıncası yok dimi
özlemiştim salatayı çok da severim salata yemeyi ilk kez bugün yiycem

bana neler oluyooooor.herşeyi yiyesim var.hiç durmadı ağzım bugün.yedim de yedim.ama yasaklı şeyler değil yediklerim..dündendir böyleyim.offf canım çok sıkılıyor ya böyle olunca..durup durup goji berry attım ağzıma,öğlen çorba ve tavuk yedim.sonra süt,tatlandırıcı,jelatin vemısır nişastasını karıştırarak puding yaptım,cıvık oldu biraz,buzluğa attım valla dondurma gibi oldu.hele kakaolusu,şimdi de fırında balık var,pişse de yesem...offff bu ne ya,gerçi reglim üç gündür o yüzden mi acaba???

selma kzılar akşam yemekte balık var yanınada roka salatası yapcam seyirde olduğum için yiyebilirim sakıncası yok dimi
özlemiştim salatayı çok da severim salata yemeyi ilk kez bugün yiycem

afiyet olsun tabii yiyebilirsin hatta gün içinde kullanmadıysan 3/4 kaşık zeytinyağı hakkın bile var

kızlar kilomda henuz hala düşüş olmadı 20 gündür hep 66 seviyesinde gidiyorum fakat incelmeye devam ediyorum sanki. 2 yıl önce giydiğim eteklerim bile bol gelmeye basladı. sanırım kilodan düşmediğimiz zaman incelmeye devam ediyoruz. ben boyle dusunuyoruum ve kendimi motive ediyorum. cunkuuuu kıyafetlerim 20 gun öncekinden daha bol oluyor.

arasıra sanırım hepimiz bir krize giriyoruz. seninde kriz gününmüş tabii reglinde etken şeker ihtiyacı artıyor.
balığını yedikten sora erken yatta daha fazla atıştırma.

özlemlediğim arkadaşların hepsinde 10 kilo verdikten sonra böyle sende de olduğu gibi bir duraklama oluyor sanırım. sabreden herkesde 20 gün soonunda tekrar vermeye başlıyor. yakında tekrar kilo vermeye başlıyacaksın sende

merhaba canm inş almassn tam benm hedeflediğim kiloya inmişsin bene 67 ile başladım şuan 64 üm.. ne kadar surede verdin? ara ara siteye yazarsan memnun olurum acaba alcakmısın vercekmisin nasıl olcak :)

telli turnamm

'' Bak canım, eğer annen o bölgeye etki ettirecek hareketler yapıyorsa bu yanmalar ve ağrılar çok normal, hatta mükemmel çünkü yağlar eriyor demektir. Mekik çekerken, bacak hareketleri yaparken insan bacakları kopacak sanır neden çünkü o bölgedeki kaslar hareket ediyor ve yağları yakmaya çalışıyor. Korkacak bir şey yok. Yaptığı hareketleri set halinde yapsın. Örneğin hareketi sayıyla yapsın ve set yapsın. 30 sayıda bir 30 saniye ara versin. Hiç bir şeycik olmaz biraz dayansın.

cewabın için tesekkr ederimm :) kızlar bn tatlandırıcı hala almadım şekerde kullanmıorum artık vucudum cok sekersiz kaldı tabi meyweli yogurt yemştm ama şimdi kendime light sütle hazır sahleplerden yaptım.. içeriğinde şeker gozukuo ama oyle bayıcı şekilde değil bu bi kaçamak oldu ama bidaha yapmycam cnku reglimn son gunu artık sekerden olcektmmm

kızlar bu arada bişey sormak istyiroum çok su içiyoruz ondan mı ama birdenn tuwalaet ihtiyacm gelio karnıma agrılar girio hele dısardaysam :)))) ewde annemle bi o koşuwc ye bi ben çok komik bi goruntu sizdede oluo mu bıçak gibi gelio mu hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…