Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öyleyimdir beeennn:)) Uykusuzluk çeneme vurdu Benim bir de 10 yaşında kızım var, akşam o da uyumak bilmedi,(12 de yattı uykum yok diye diye, her akşam 9 buçukta yatan çocuk) ne yedirdim ben bunlara da uykuları kaçtı bilemedim ki...:44:
Aman 12-13 yaş çok erken yaa, bunu hiç tahmin etmemiştim. Bugünlerin kıymetini bilmeliyim, doğru söylüyorsun. Gelip dudağımdan bi öpüşü var hııımmmm diye, dünyalara değişmem o anı.

diş çıkırtıyorsunuz acaba? benimkide aynı sayılır ama biz 20. dişin 2. köşesini çıkarıyoruz yani bu son diş.... sonra ilkokula kadar diş derdi yooooooooooooooook
bittim bittim bittimmmmmmmmmmmm
öyle iyi anlıyorum ki seni, inan anlatamam ama geçiyor merak etme

Tebrikler Desene bi dahaki doğum gününde fıstık gibi olacan.

darısı benim başıma inşallah. 4 aylıktan beri sürekli diş çıkarıyoruz zaten, durmak yokk Geçen gün de ateşlendi biraz, şurup içirdim geçti Allahtan. Dediğin gibi o dişlerin işi bunlar

darısı benim başıma inşallah. 4 aylıktan beri sürekli diş çıkarıyoruz zaten, durmak yokk Geçen gün de ateşlendi biraz, şurup içirdim geçti Allahtan. Dediğin gibi o dişlerin işi bunlar
oğlum ilk dişini 2009u 2010 a bağlayan gece çıkardı, sanınırım son dişide bu yılbaşına bitirecek, kısaca 2 yıldır çıkar çıkar bitmedi

teşekkür ederim.

bu diyete adetimin bitmesini bekleyip de mi başlasam acaba?

bence öyle yap cnm, şişlik fln motivasyonunu bozar, hem iştah durumları da seni neden baştan zorlasın. ben de öyle yapmıştım özellikle adetimin bitmesini ve bi kaç gün geçmesini beklemiştim.

bence öyle yap cnm, şişlik fln motivasyonunu bozar, hem iştah durumları da seni neden baştan zorlasın. ben de öyle yapmıştım özellikle adetimin bitmesini ve bi kaç gün geçmesini beklemiştim.

anladım birşey daha soracağım.dukan diyeti aslında tam bana uygun ben tam bir etoburum.meyve sebze hiç sevmem.ne kadar bu durumu beğenmesem de de sevmiyorum otları:))gelelim soruma ben bu şekilde beslendiğm için diyet ben de herkeste yarattoğı etkiyi ayaratır mı*yani bu durum benim kilo vermemi zorlaştırır? mı

ay inanmiyorum yaaa benim kucukte dis cikartiyor ve sabahin 5 den simdiye kadar ayaktayiz
annelik boyle bisey iste yaa uykusuzluk umrumda bile degil bebegim yuzume guldugu zaman herseyi unutuyorum

oncelikle herkese merhaba

bir kac haftadir nete giremiyordum. ben yokken guzel seyler olmus.

telli turna hamileymissin cok sevindim haberi gorunce insallah sagsalim kucagina alirsin bebegini. bu arada bende diyete ara vermistim. ama artik burdayim. ve maalesef ataktan baslamak zorundayim

Reva mi bu banaaaa yapilir mi hiiiiiiiiiiiiicccc +700 ne demek, olmaz böyle seeey yoksa rüyami tam mutlu oldum derken yiktin bütün dünyamiii
bende durum böyle terelelli, sizde nasil

Reva mi bu banaaaa yapilir mi hiiiiiiiiiiiiicccc +700 ne demek, olmaz böyle seeey yoksa rüyami tam mutlu oldum derken yiktin bütün dünyamiii
bende durum böyle terelelli, sizde nasil

Sabır arkadaşım sabır. gidecek hepsi sonunda. ben 5+5 e geçtim 5. gün saf proteinden bir sebze bir protein günü gitmiyordu kilolar. sende 5+5 denesen

sonuçta hep böyle beslenmediğine eminim. en önemlisi ürünleri yağsız tükettiğimiz için daha önceki beslenmene göre yağ olmıycak. ve şeker karbonhidrat da 0'a incek. bence çok büyük fark olacak önceki beslenmenle. verirsin neden vermeyesin :)

Sabır arkadaşım sabır. gidecek hepsi sonunda. ben 5+5 e geçtim 5. gün saf proteinden bir sebze bir protein günü gitmiyordu kilolar. sende 5+5 denesen

Ya aslinda ben son günlerde sebzeyi abarttim biraz, dayanamiyorum sebze görünce her protein gününde bile sebze yedim, en iyisi 2 gün daha yiyeyim de sonra 5p yapayim. Bir de bu kadar cildirdim ama sanirim üsütmüsüm. Üsütünce de siserim ben, sürekli tuvalete cikarim falan. Onunda etkisi var sanirim. Neyse bozmucam moralimi. Ilk defa bu kadar uzun süre diyette kaliyorum

Son düzenleme:
selam kızlar,
ben geldım
Antalyada seminerdeydim...herşey acık büfe harıkaydı ama ben sadece tavuk ve salata vede yogurt ıcıne yulaf kepegı ekleyerek
beslendım.herkes güldü bana bu nasıl dıyet dıye ama şükürler olsun yınede +400 gr almısım cok alırım dıye korktum cok su ıcemedım yesıl cay ıcemedım
ve kabız oldum bugun yenı kendıme gelıyorum perş. berı wc cıkamadım ölüyorum sandım yaaa

telli turnam tebrık ederım..alalah kucagına nasıp etsın dörtgözle büyütürsün inşşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…