- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
hoşgeldin aramıza diyelim. saf protein gününde idare edemezsin. Benim iş yerimde de yemek çıkıyor ama yemeğe gitmeyip yanımda getiriyor soguk olarak yiyorum.
Mesela şimdi karadeniz somon yedim (teflonda pişirdim yağ koymadan). şimdi de yağsız yogurdumu yiyorum. Tavuk gögsünü yine ızgara olarak getirebilirsin yanında. Hiç bir şey bulamasam diye çekmecem ligt ton konserve dolu.
yemek çıkıyor diye ille de yemek zorunda değilsin. kolay gelsin
Bana sütün olsun diye tahin pekmezleri zorla yedirmişlerdi. +4 kilo olarak kaldı ilk doğum sonrası. halbuki hamilelikle sadece 11 kilo almış 4 kilonun üzerindeydi oğlum.
sakın ola tahin pekmezdi vs şeyleri sana yedirmelerine müsade etme.
kızlar kilomda henuz hala düşüş olmadı 20 gündür hep 66 seviyesinde gidiyorum fakat incelmeye devam ediyorum sanki. 2 yıl önce giydiğim eteklerim bile bol gelmeye basladı. sanırım kilodan düşmediğimiz zaman incelmeye devam ediyoruz. ben boyle dusunuyoruum ve kendimi motive ediyorum. cunkuuuu kıyafetlerim 20 gun öncekinden daha bol oluyor.
bunun çok iyi bir diyet oldugunu duyoyorum herkesten!!
kızlar bu diyeti nasıl uyguluyorsunuz kitap mı almak gerekiyorrr linki okumaya calıstım ama cok uzun ne yiyelim ne içelim bilsek öyle olmuyormu
58,5 kiloyumm 5 kilo fazlam var bana uygunmu bu diyet yardımcı olabilirmisnizzzzz !
yaa aglamak istiorummm( bnde bu arada nie sizin ifadeler çıkmıo oyle şekilli nerden çıkcak bende kabızlık sorunun yaşamaya başladım goji berry aldm şimdi yarım avuç kadar yedim faydası olur mu ne öneriosunuz suyumuda ihmal etmiorum bn ömrümde yaşamadm kabızlıgı helppp me
merhaba arkadaşlar ben rejimin 9.günündeyim 3.5 kilo kaybettim benim sorunum kaçamaklar değil tam aksine son 3 gündür bazı öğünleri yemek istemiyorum kendimi zorluyorum resmen sizce bu normalmi fikrinizi almak istedim.ilk günlerde çok açtım çok kötüydüm ama şu son günlerde durum böyle sizce düzelirmiyim?
merhaba. bir şey sormak istiyorum. kitabı kurcaladım ama bulamadım. seyir evresinde kendimize hiç ödül vermiyor muyuz ?
telli turnam bu tür durumlarda hem teselli eden, hem fırça atan bir tavırla daha doğrusu anne şevkat ve hışmıyla yaklaşırda onun için direk adına yazdım, birde kaç gündür denk gelmiyoruz belki mesajımı görürde yazar diye umut ettim açıkcası..
ama senin cevap yazmanada çok sevindim o ayrı tabi
ben başlayalı nerdeyse 3 ay olacak ve bugün hem ev işimin çok olduğu, hem dışarda gitmem gereken bir günün olduğu hemde oğlumun diş çıkarma mızmızlığının tavan yaptığı üstüne birde regl olduğum oldukça olağanüstü bir gündü
yoksa çok nadir kaçamağım vardır...
ayda yılda bir kaçamak yapar sonrasında 1 ay çok katı bir diyetle devam ederim genelde
uygulamak istediğin yöntem çok güzel, inşallah başarılı olursun, ben genelde tatlı krizlerimi ya tatlandırıcı kattığım yoğurtla ya kakaolu sütle yada çok zorda kalırsam light pudingle gideriyorum, çok detaylı şeyleri özellikle yapmıyorum, çünkü yaptıkça insanın yapası geliyor
Vallahi canım olan olmuş bir kere yapmışsın yapacağını ama şunu unutmaki onlar senin baş düşmanın bu evrede.. Bir kıytırık gofretemi yenildinUnutma Dukan ne diyor "en ufak bir kaçamak balona iğne batırmaya benzer" Bunu unutma, attığın her adımda bunu muhakkak hatırla. Çünkü bunu unutmak gibi bir lüksümüz yok.
Bu dönemde aslında önemli olan tatlı isteğini karşılamak değilde canının çektiğini yemek oluyor. Örneğin önüne tepsi dolu baklava verseler o bir gofret kadar sana güzel gelmez canın istemez belkide.. İşte burada müdahale etmen gereken tek yer düşüncelerin. Seni cezbeden bir yiyecek olduğunda hedeflerini ve nereden nereye geldiğini hatırla ve doksan küsür kilolardaki görüntünü getir gözünün önüne. O yiyecekler değilmiydi zaten seni o hale getiren.. Dostunun kim olduğunu iyi seç, yağların mı yoksa sağlığın mı ?
Kararlı olalım, hedefimizden şaşmayalım.. Şaşırtmak isteyenlere müsade etmeyelim. Herşey kendimiz için.
Canınız bir şeyi böyle anormal derecede çektiğinde atın ağzınıza çiğneyin çiğneyin suyunu bile yutmadan tükürün. Dayanamadığınızda böyle yapın. Ama çok zorda kaldığınızda.. Unutmayın kimse bizi bizden iyi düşünmez ve içinde bulunduğumuz durumu tahmin bile edemez...
Bende tahıllı ekmek yemeye başladım gebelikten dolayı. Ne yapalım bunada şükürler olsun. 95 kilo ile hamile kalmadım çok şükür. 79 içerisinde bir aşağı bir yukarı gidip geliyorum. Bulantılar falan aşırılaştığında annem verirsin yine kilo diyor ama hadi bakalım. Hedefim Allahın izli ile nasip olursa tabi gebeliğimde en fazla 88 falan olmak. yine 90 lara çıkmayı ruhum kaldıramaz sanırım
efe ismini koyarken 2 kere düşün derim.acayip yaramaz ve düz duvara tırmanıyolar.kendimden biliyorum.
efeyi ben 2 aylıkken doktora götürdüğümde bayan dr adını sorduğunda ''amaaaan çekiceğiniz var bütün tanıdığım efeler düz duara tırmanıyor '' demiştide inanmamıştım.demekki doğruymuş
bu arada insanın yavrusu olsunda varsın duvara tırmansız dimi
öncelikle herkese merhaba
bende dyetimin 3.günündeyim harika gidiyo hiç kaçamak yapmadım yapmıycamda:)
ama bişey sormam lazım elimde kitabım var ama henüz bitiremedim malesef
acaba tavuk sadece göğüsmü yenmeli but baget tarafları hiçmi dahil olmıycak
örneğin tavuk köftesi yapmak istediğimde az miktarda but daha çok göğüs koyarak yapsam,
veya tavuk butunuda haşlayarak yesem sakıncası olurmu
kitapta tavuğun en az yağlı yeri göğüs, but, kanat olarak sıralanıyor, deri zaten kesinlikle yasak
bunlardan göğüsü gönül rahatlığıyla yiyebilirsin, butu sınırlı tüket kanat ve deriden tamamen uzak dur...
öncelikle herkese merhaba
bende dyetimin 3.günündeyim harika gidiyo hiç kaçamak yapmadım yapmıycamda:)
ama bişey sormam lazım elimde kitabım var ama henüz bitiremedim malesef
acaba tavuk sadece göğüsmü yenmeli but baget tarafları hiçmi dahil olmıycak
örneğin tavuk köftesi yapmak istediğimde az miktarda but daha çok göğüs koyarak yapsam,
veya tavuk butunuda haşlayarak yesem sakıncası olurmu
kızlar, dukan ın net sayfasına girdim ama ücretli koçluk yapılıyor herhalde, ve burada herkes bu diyetten bahsediyor, sadece kitabından mı yapıyorsunuz bu diyeti yoksa 34$ gibi bişi yazıyor kredi kartı ile ödememi yaptınız?
merhaba canım senin bu bahsettiklerinden hiçbirşey anlamadım neyse ben sana özet geçeyim kitap alman lazımki detayları iyice ögrenmen lazım.kitapta öyle sana günlük liste vermiyor bir tana vermiş örnek olarak sen kitabı okuyacaksın kendi listeni kendin yapacaksın kitapta neleri yiyebilirsin neler yasak onları anlatıyor.ben bu diyetle 15 kilo veren biriyim.
Dukan koçluğunu aldığını yazan birine burada rastlamadım. Ama seni kontrol edip sürekli yönlendiriyormuş.kızlar, dukan ın net sayfasına girdim ama ücretli koçluk yapılıyor herhalde, ve burada herkes bu diyetten bahsediyor, sadece kitabından mı yapıyorsunuz bu diyeti yoksa 34$ gibi bişi yazıyor kredi kartı ile ödememi yaptınız?
Dukan koçluğunu aldığını yazan birine burada rastlamadım. Ama seni kontrol edip sürekli yönlendiriyormuş.
Burada hemen herkes kitabı iyive hatmetmiş durumda güncellemelerdende birbirimizi haberdar ediyoruz.
Önemli olan kitabı okuyup diyetin mantığını anlamak ve hiç kaçamak yapmamak. Uzun soluklu bir süreç ama sonuçta veriyoruz kilolarımızı
ben de 3200 küsür sayfayı okumadım ama nette dukan yazınca koçluk ücret gibi şeyler buldum ve sordum.
neyse teşekkür ederim bayanlar, ben de kitabı temin edeyim önce.
koçluk almadan dukan sayfasından kaç gün atak yapman kaç gün seyir yapman gerektiğine dair ortalama bir süre veriyor sana. orada ki testi çözebilirsin
güçlendirmeye mi geçiyorsun bu durumda?canlarr evlendiğimdeki kiloma ulaştım. artık cok da kendimi zorlamamaya karar verdim. 3. ayın içerisindeyim. kilo vermem cok yavasladı cunku arasıra kaçamaklarım oluyor uffak tefek de olsa. vay niye gitmiyor bu kilolar demektense artık daha relax dikkatli şekilde beslenmemi yapıp kalan 5 kilomu da bu şekilde vermeye karar verdim. ayda 1 kilo da gitse kabulum artık. cunku fazlalıklarım kayboldu ve tum eski kıyafetlerimin icine rahat giriyorum:)
sabah yumurta ve yağsız peynirle omlet yap. yanına dukan krebi olabilir (1,5 kaşık yulaf kepeği tüketeceksin atakta)o testi yaptım 3 faz program diyor ve 7 şubat ideal kiloma kavuşacakmışım. buna göre kitabı okuyup listemi hazırlayıp diyete başlamalıyım değil mi. kızlar bu dukanı ilk defa duyuyorum bugünde rejimimin 2.günü kitabı temin edene kadar kendi listeme devam.
yardımlarınız için de ayrıca teşekkürler
güçlendirmeye mi geçiyorsun bu durumda?
kitapta tavuğun en az yağlı yeri göğüs, but, kanat olarak sıralanıyor, deri zaten kesinlikle yasak
bunlardan göğüsü gönül rahatlığıyla yiyebilirsin, butu sınırlı tüket kanat ve deriden tamamen uzak dur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?