Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu diyeti nasıl uyguluyorsunuz kitap mı almak gerekiyorrr linki okumaya calıstım ama cok uzun ne yiyelim ne içelim bilsek öyle olmuyormu

58,5 kiloyumm 5 kilo fazlam var bana uygunmu bu diyet yardımcı olabilirmisnizzzzz !

merhabaa öncelikler dukanın sitesinden testi çözmeniz gerekiyor. test ingilizce eğer ingilizceniz çok yoksa dukan diyetim simla yazıp blogundan bakabilirsiniz adımlarına.. bnde test yaptım vermemem gerekio ama kendime gore şişmanım o yuzden apıorum..
bu diyet aşamalı ilk atak sonra seyir sonra guclendirme ve en son koruma.. her aşama kendine gore bişeyler içerio o dediğim blog a girersen aramaya yazıp bakabilirsin.. en iyi bilgi tabiki kitabı almandır :) başarılar

yaa aglamak istiorummm ( bnde bu arada nie sizin ifadeler çıkmıo oyle şekilli nerden çıkcak bende kabızlık sorunun yaşamaya başladım goji berry aldm şimdi yarım avuç kadar yedim faydası olur mu ne öneriosunuz suyumuda ihmal etmiorum bn ömrümde yaşamadm kabızlıgı helppp me

merhaba arkadaşlar ben rejimin 9.günündeyim 3.5 kilo kaybettim benim sorunum kaçamaklar değil tam aksine son 3 gündür bazı öğünleri yemek istemiyorum kendimi zorluyorum resmen sizce bu normalmi fikrinizi almak istedim.ilk günlerde çok açtım çok kötüydüm ama şu son günlerde durum böyle sizce düzelirmiyim?

merhaba. bir şey sormak istiyorum. kitabı kurcaladım ama bulamadım. seyir evresinde kendimize hiç ödül vermiyor muyuz ?

telli turnam bu tür durumlarda hem teselli eden, hem fırça atan bir tavırla daha doğrusu anne şevkat ve hışmıyla yaklaşırda onun için direk adına yazdım, birde kaç gündür denk gelmiyoruz belki mesajımı görürde yazar diye umut ettim açıkcası..
ama senin cevap yazmanada çok sevindim o ayrı tabi
ben başlayalı nerdeyse 3 ay olacak ve bugün hem ev işimin çok olduğu, hem dışarda gitmem gereken bir günün olduğu hemde oğlumun diş çıkarma mızmızlığının tavan yaptığı üstüne birde regl olduğum oldukça olağanüstü bir gündü
yoksa çok nadir kaçamağım vardır...
ayda yılda bir kaçamak yapar sonrasında 1 ay çok katı bir diyetle devam ederim genelde
uygulamak istediğin yöntem çok güzel, inşallah başarılı olursun, ben genelde tatlı krizlerimi ya tatlandırıcı kattığım yoğurtla ya kakaolu sütle yada çok zorda kalırsam light pudingle gideriyorum, çok detaylı şeyleri özellikle yapmıyorum, çünkü yaptıkça insanın yapası geliyor

ben goji berry hiç yemedim ama form çayı tavsiye ederim bende hemen etkisini gösterir

evet normal bende de ara sıra oluyordu mide küçülüyor sanırım.. yememeye alışıyorsun. ama sen yemeyi bırakma çünkü bu diyette yedikçe veriyorsun.. değişik yemekler yap bi de aynı şeyleri yiyip bıkma diyetten.. kolay gelsin

58,5 kiloyumm 5 kilo fazlam var bana uygunmu bu diyet yardımcı olabilirmisnizzzzz !

uygun evet yapabilirsiniz. ama bekarsanız şimdi yapmayın derim. biraz çabalayıp verirsiniz 5 kiloyu. yanlış hatırlamıyorsam diyetin ömür boyunca 2 kere yapılması tavsiye ediliyor.. ilk hakkınızı 5 kiloya kullanmayın bence.. doğum sonrası kilolar için daha ideal sanki :)

yardımın için çok teşekkürlerr beyzanur evet aslında yediklerimden pek hoşlanmıyorum ama tüm gün çalıştığım içinde malesef fazla seçeneğim olmuyor umarım istediğimiz kiloya ulaşabiliriz hepimiz tekrar teşekkür ederim...

yardımın için çok teşekkürlerr beyzanur evet aslında yediklerimden pek hoşlanmıyorum ama tüm gün çalıştığım içinde malesef fazla seçeneğim olmuyor umarım istediğimiz kiloya ulaşabiliriz hepimiz tekrar teşekkür ederim...

Arkadaslar ii geceler herkese bisey sorucam geceyle sabah tartildiginizda tartilan varsa tabi arada 1 kilo fark olması gerekmezmi ben az önce tartildim 65 ben bu sabah ta ayni kıyafetlerle yine 65 tim. bugün p gunüm dü. bakalım yarın sabah kac olacak buraya yazicam. 10 gundur 65 kg um oooooofff ooof

evperisi ben sabah tuvalete ciktiktan sonra tartildim dünden +700 fazla ciktim, soka girdim, isten geldigimde tuvaletten sonra yine tartildim dünkü kilom ile ayni olmusum. Anlamadim yani ama neyse düstü sonucta. Tuzlu yemis olabilirsin, su tutmustur vücudun. Mesela benim hala regl belirtilerim gecmedi, gögüslerim sis aciyor falan, en ufak bir üsütmede vücudum siser böyle durumlarda etkiliyor kiloyu. Onun icin cok dert etme desemde sabah bende senin gibi mutsuzdum, bu kilo basa bela animiz animiza uymaz oldu Bir keyifli bir moralsiz oluyoruz

Tabi bir de aksam isten sonra pantolonumu dügmesini ve fermuarini acmadan cikardim, vereyim kilolari bütün büyük bedenlerimi yok edicem bir daha giymek istemiyorum onlari

Son düzenleme:
afiyet olsun tabii yiyebilirsin hatta gün içinde kullanmadıysan 3/4 kaşık zeytinyağı hakkın bile var

tşk ederim zeytin kullanmadım başladığımdan beri hiç salatada limon tuz yetiyor bana balılarımı yedim afiyetle
yarın sabah tartılmayı düşünmüyorum şünkü sebzeden sonra kilo artıyormuş moralim bozulmasın istiyorum
zaten hemen fark ediyorsun şişliği protein günlerinde daha rahat oluyor vucüt sanki sebzeden sonra hafif bir şişlik oluyor sanki
bende belki liflerden dolayı olabilir neyse artık herkese iyi geceler

yarın 8.gunum ama tartıya cıkmaktan cok korkuyorum 8gundr hıc kacamak yapmadım ama hala en ufak bı ıncelme yok gıbı en son 3gun once tartldgmda 2.2kıloydu..5+5 yapıyorum suan Protein+sebzedeyım ondan mı dersınız?Haftaya salı 5gun saf protoeın btyo o zamn mı tartlsam acaba?

Vallahi canım olan olmuş bir kere yapmışsın yapacağını ama şunu unutmaki onlar senin baş düşmanın bu evrede.. Bir kıytırık gofretemi yenildin Unutma Dukan ne diyor "en ufak bir kaçamak balona iğne batırmaya benzer" Bunu unutma, attığın her adımda bunu muhakkak hatırla. Çünkü bunu unutmak gibi bir lüksümüz yok.

Bu dönemde aslında önemli olan tatlı isteğini karşılamak değilde canının çektiğini yemek oluyor. Örneğin önüne tepsi dolu baklava verseler o bir gofret kadar sana güzel gelmez canın istemez belkide.. İşte burada müdahale etmen gereken tek yer düşüncelerin. Seni cezbeden bir yiyecek olduğunda hedeflerini ve nereden nereye geldiğini hatırla ve doksan küsür kilolardaki görüntünü getir gözünün önüne. O yiyecekler değilmiydi zaten seni o hale getiren.. Dostunun kim olduğunu iyi seç, yağların mı yoksa sağlığın mı ?

Kararlı olalım, hedefimizden şaşmayalım.. Şaşırtmak isteyenlere müsade etmeyelim. Herşey kendimiz için.

Canınız bir şeyi böyle anormal derecede çektiğinde atın ağzınıza çiğneyin çiğneyin suyunu bile yutmadan tükürün. Dayanamadığınızda böyle yapın. Ama çok zorda kaldığınızda.. Unutmayın kimse bizi bizden iyi düşünmez ve içinde bulunduğumuz durumu tahmin bile edemez...

Bende tahıllı ekmek yemeye başladım gebelikten dolayı. Ne yapalım bunada şükürler olsun. 95 kilo ile hamile kalmadım çok şükür. 79 içerisinde bir aşağı bir yukarı gidip geliyorum. Bulantılar falan aşırılaştığında annem verirsin yine kilo diyor ama hadi bakalım. Hedefim Allahın izli ile nasip olursa tabi gebeliğimde en fazla 88 falan olmak. yine 90 lara çıkmayı ruhum kaldıramaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…