58,5 kiloyumm 5 kilo fazlam var bana uygunmu bu diyet yardımcı olabilirmisnizzzzz !
arasıra sanırım hepimiz bir krize giriyoruz. seninde kriz gününmüştabii reglinde etken şeker ihtiyacı artıyor.
balığını yedikten sora erken yatta daha fazla atıştırma.
telli turna ya demissin ama ben de cevap vereyim. Canim cok üzülüyorum böyle durumlarda evet ben yeni basladim kacamak yapmadim. Ama yapmiycam demek degil :))
ama söyle düsünüyorum ben : bu sefer cok kararliyim ve benim kadar tatliya düskün cok azdir :)) eger böyle krizlerim gelirse hemen kendime baska isler le ilgilenicem , bitki cayi yapicam , veya cok zor durumda kalirsam tatlandiricili birseyler yaparim simla nin blogundan diye düsünüyorum. ama gercekten balonu patlatmak istemiyorum hep bu sekilde düsünücem.
simdi sende yemissin ama birde söyle düsün regl sirasinda vücut fazla depo yapmiyor. ama tabii sakin abartmayalim.
yaa aglamak istiorummm( bnde bu arada nie sizin ifadeler çıkmıo oyle şekilli nerden çıkcak bende kabızlık sorunun yaşamaya başladım goji berry aldm şimdi yarım avuç kadar yedim faydası olur mu ne öneriosunuz suyumuda ihmal etmiorum bn ömrümde yaşamadm kabızlıgı helppp me
merhaba. bir şey sormak istiyorum. kitabı kurcaladım ama bulamadım. seyir evresinde kendimize hiç ödül vermiyor muyuz ?
merhaba arkadaşlar ben rejimin 9.günündeyim 3.5 kilo kaybettim benim sorunum kaçamaklar değil tam aksine son 3 gündür bazı öğünleri yemek istemiyorum kendimi zorluyorum resmen sizce bu normalmi fikrinizi almak istedim.ilk günlerde çok açtım çok kötüydüm ama şu son günlerde durum böyle sizce düzelirmiyim?
58,5 kiloyumm 5 kilo fazlam var bana uygunmu bu diyet yardımcı olabilirmisnizzzzz !
afiyet olsun tabii yiyebilirsinhatta gün içinde kullanmadıysan 3/4 kaşık zeytinyağı hakkın bile var
bugün kaçamak üzerine kaçamak yapıyorum hemde hatrı sayılır cinsten, reglin 4. günü normlde ilk günler böyle olur ama ben o zaman sıktım kendimi yemedim şimdiyse gofreti indiriverdim mideye.....
of offfff
telli turnam nerdesin??????? hani benim fırçam?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?