paylaşım için teşekkürler...
yemek tarifleri bölümüne de ekledin mi canım?
Oraya eklemek aklıma gelmemişti uyarın için teşekkürler . Eklemeyi deneyeyim
Günaydın fıstıklar bugun 57.600 oldum artık hedefime gramcıklar kaldı :) sevgiler ...
harikaaaa çok güzel görünüyo bence kesinlikle denenmesi gereken bi tarif bu:) harikasın ya mutlaka yapıcam çok severim pizzayıı ellerine sağlık canım
çok sevindim adına:) benimde 3 kilo kadar fazlam var şevke geldim şimdi benim için bir önerin varmı ? :18:
Her telden rapsodi
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmBence de yapgerçekten güzel oldu. yoksa üç erkek onlarca tepsi pizzayı yerken seyretmesi zor olacaktı.
herhalde uzun süre pizza falan aramam artık
sebze günlerinde vucut su tuttuğu için artıları görüyoruz. Bende 1 kg dan fazla görünüyor şu an. 5 gün saf proteinden sonra sebze günlerindeyim çünkü. Telaşlanacağın bir şey yok. protein günlerinden sonra aynı şekilde aynı saatte tartıl. ben sabah kalkınca tartılıyorum mesela
Ama 5 gun sebze 2 gun once bıttı ve dun tartldıgımda 58dım 1 gun proteınden sonra +200u gorunce canım sıkıldı zaten et yemekten sıkıldım bı de ustune kılo mu alıyorumBende sabah bırsey yemeden tartılıyorum ama yınede sonuc bu sence 4 gun daha proteın yaptıktan sonra sonuc farklı olur mu?
Bugün 6. günüm pazartesi sebzeli evreye geçeceğim hiç tartılmadım kaç kilo ile başladığımı da bilmiyorum ama 54 lerden 65lere 1,2 yıl içinde çıktığımı biliyorum tartılmaya gerek duymadan eski kıyafetlerime yani 36'lı 38'li bedenlere girdiğimde başarılı olduğumu anlayacağım. herkese başarılar :))
Günaydın fıstıklar bugun 57.600 oldum artık hedefime gramcıklar kaldı :) sevgiler ...
tebrikler.. güçlendirmeye geçtim ben de çok rahat :)) hele o ödül yemeği yok muu süper bişey..bu arada çok korkmama rağmen daha gram almadım
tebrik ediyorum
ah ben de güçlendirmeye geçtiğim günleri bir görsem
arkadaşlar ben 20 aralık akşamı başladım.Hala kitabı okumaya devam ediyorum 2 kilo gitmiş gözüküyor şu anda tok karna ama sziden tavsiye almalıyım tamamen karbonhidratsız beslenmem mümkün olmuyorsonuçta öğrenciyim elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.Ekmek ve hamurişi türevi herşeyi çıkardım hayatımdan ama mesela bugun kıymayı kavurup içine bi sogan dogradım yumurtada katıp yemek seklinde yedim onu.Sogan yasaktı tabi ki =)) böyle böyle şeyler.Bi öğrencinin yapabilecegi basit şeyleri yazar mısınız ton balığını hiç sevmiyorum onu dışında tutalım bir de hala yulaf kepeği falan almadım. ankara'da yaşayanlar nereden temin etiiklerini söyleyebilir mi
Atak dönemini 3buçukuncu günündeyim yani ve bunu 10 gün yapmayı planlıyorum.
bence de en başta söylemeseydin,zayıflamaya başlayınca söyleseydin.ben öyle yaptım,şimdi herkes aaa evet ne yaptın çok zayıflamışsın diyo...sende takma hiçkimseyi,mutlaka kiloların gidecek yeter ki diyete sadık kal..sen kaç kilosun bu arada.kaça inmek istiyosun canım
iyi fikir evet bir tartılım hangi durumdayım bileyim:) bir sorum var ben tatlandırıcı filanda kullanmadım herşeyi şekersiz içtim ama vücudum şekere ihtiyaç duydu demekki cola içmem dediğim halde 3 bardak zero içtim çok mu abartmışımPazartesi sabahı atağın bitince tartıl moral olacaktır. diyetinde kolaylıklar dilerim
iyi fikir evet bir tartılım hangi durumdayım bileyim:) bir sorum var ben tatlandırıcı filanda kullanmadım herşeyi şekersiz içtim ama vücudum şekere ihtiyaç duydu demekki cola içmem dediğim halde 3 bardak zero içtim çok mu abartmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?