Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dğer okulumda şubat sonuna resim çekimim var. bu arada teşekkr ederim. 52 kilodan 68 e çıktım sağlık problemlerm yznden gyecek kıyafetm kalmadı snrlerim bozuluyor.o kadar dyet yaptm ki artk bıktım. irade kalmadı size çok ihtyacm var. yenden 52 kilo olmak istyrm btn sosyal aktvtelermi snlandırdm bu kilo yznden. okulum da var dukanda sürekli birşey yeniliomuş ama ben okula ne götreblrm blmyrm

Bnde aranıza yeni katılıyorum ne olur bana yardım edn psikolojm çok bozuk ne yapcm blmyrm mezunyetm var verilmesi gereken 10 kiloooom

Bu diyet çalışmanı da mezun olmanıda engellemez. 2 -2,5 ayda verirsin sen 10 lkilonu en geç. Psikoloji bozmak yasak burada azimli olacak ve başaracaksın eminim Şimdiden başarılar

Bu diyet çalışmanı da mezun olmanıda engellemez. 2 -2,5 ayda verirsin sen 10 lkilonu en geç. Psikoloji bozmak yasak burada azimli olacak ve başaracaksın eminim Şimdiden başarılar

saolun :) acaba okula ne gtrebilirm yemek için. bende duygusal açlık var sürekli tatlıymek istyrm ama bzmak istemyrm. haftaya kaça dştğmü yazıyım öyle öyle motive olrm inş. okulda aç kalmazsam devam ederm :)

nanında bir strec filme yada folyoya sardığın tavuğun beyaz et ızgarasını götürebilirsin. Ya da diyet ton balığı konserve. ve küçük diyet yogutlar . Acıktıkça yada tatlı istedikçe üstüne tarçın ekleyip ye tatlı istegini azaltacaktır. 0 kilo gitmiş olarak mezun olmak var işin sonunda. Ha gayret. Yaparsın

Kızlar, ilk defa ekmeğe/lavaşa benzer bi şey yapabildim :) çok mutluyum, siz süper şeyler yapıyorsunuz ama ben pek başarılı değildim sanırım, bi şu sakallıyı yapabiliyorum, onun da içine peynir koymadan yanında peynir yiyorum kahvaltıda o güzel oluyor, bi de şu mikrodalga kekini fırında yapıyorum, daha güzel oluyor.. ama kabalıyı denedim dün, beceremedim sanırım, tadı kötü oldu :) ama yedim walla :)
neyse bu sabah 2 kaşık yulaf kepeği, 1yumurta beyazı,1,5çorba kaşığı light yoğurt ve çok az tuzu iyice karıştırdım..çok katı olursa 3-5damla süt ekleyin, ben ööle yaptım.. hamura benzer oldu,daha cıvık ama kesinlikle kek karışımı gibi değil ondan çok daha katı.. neyse bunu lkağıt üzerine incecik yaydım, attım fırına...180derecede 20dkda süper bi şey oldu.. kenarları çıtır çıtırdı valla, yrn yine yapcam, bu sefer daha da ince yaymayı denicem, hepsi çıtır olsun.. deneyin walla sabahları ekmek yerine süper oluyoooo :) gerçi siz yapıo olabilirsiniz ben daha yeni becerdim :)
şu pizzayı denemek istiyorum bi akşam :) bu arada ben salı-çarş gibi hastalanıcam ama hala şişmedim sanırım, artmadı tardı ama belki de verdim o yüzden farketmiyorum :) ... bu form çok faydalı oldu bana, bugün 1. ayım doldu, daha önce hep sıkılıp bırakıodum diyetleri, sizin sayenizde devam ediyorum valla, süpersiniz , çok tşkler :) hepimize zayıf incecik yıllar diliyorum :)

merhaba kızlar..
geçen sene dukan diyetine girişmiş atak sonunda bırakmıştım niyeyse önümdeki süreci düşünüp korkmuştum sonuna kadar gidemicem diye. şimdi kitabımı tekrar okudum ve dukanın 2 gün saf protein (pazartesi - perşembe) diğer günler normal beslenme yöntemini denemeyi düşünüyorum. başlangıç olarak 3 günlük ataktayım. bugün ikinci günüm. vermem gereken 8 - 10 kilom var. kk anasayfada dukan diyeti deneyimlerim yazısını okuyunca iyice cesaretlendim. yazar kişide bu yöntemle 6 kilo vermiş. ne dersiniz bende yapabilirmiyim kızlar ? diğer yönteme sadık kalmayacağımı biliyorum beni çok zorluyor çok yoğun günler geçirdiğim için bu yöntemi denicem umarım işe yarar

Son düzenleme:
Ellerine sağlık. zaten bir kez yulaf kepeği ile bir şeyler yapmayı başarırsan sonra çeşitlendirirsin kendiliginden yaptıklarını. Afiyet olsun

teşekkr ederm yarın bozmıcam kesn kararlıym akşamda yazcm :)

Selam,

bende yeni başladım Dukan diyetine.
Atak evresi bitti.2 Evrenin 2 haftasındayım.İlk başta kilolar çabuk gitti.Şimdi sabah -akşam arasında farklar oluşuyor,duraklamalar hissediyorum.
1+1(protein-protein+sebze) uyguluyorum.Sizin deneyimleriniz bekliyorum.Bu duraklamalar nasıl aşılabilir?

yürüyüşü arttırabilirsin.Ne kadar çok hareket o kadar iyi.

mrb arkadaşlar ben 1.5 aydır dukan dıyetı yapıyorum 5 kılo verdım sımdı 3.asamadayım fakat gobegım aynı sekılde duruyor oysakı benım sorunum zaten gobekti.dukan testınde olmam gereken kılo 55 kg cıkmıstı ama gobegım duruyor ve daha fazlada kılo veremıyorum hem 3.asamadayım hemde artık dayanamıyorum dukan yapıpta gobegı gıden varmı bılgı verırsenız cok sevınırım.

Ben çok kontrollu olmasada güçlendirmeye geçtim( dedikleriniçok uymuyorum ama ipi de kaçırmıyorum), artık böbreklerim ağrıyor ve saçlarım dökülüyor ( Birkaç kaçamaktan sonra kusmuştum ondan olabilir bilmiyorum) Umarım kilo almam normalde 10 kilo verdim ama 1-2 kilo aldım( değişiyor) işte size yeni mikrodalgadan çıkmış keKlerim :)

Son düzenleme:

Eline saglik ve gecmis olsun, doktora gittin mi peki?

arkadaslar yulaf kepeğini yememiz sart mı,bu sadece tok tutsun diye mi öneriliyor eger öyleyse ben zaten hic aclık hissetmiyorum yemesem olur mu? son bir soru daha tadı yulaf ezmesine benziyor mu eger öyleyse yiyebileceğimi sanmıyorum nefret ederim yulaf ezmesinden(

tiroid hastasıyım evet kasımda gittim ama böbrek ağrım ve diğer şeyler için gitmedim. Kusmalar da ani saç dökülmesi yapar yazıyor internette, tavsiyem diyeti uzun tutmayın ve benim gibi yapmayın. Burada yazdıgım gibi durum çok vahim değil ama endişe ettim tabi.

cok gecmis olsun dikkat etmek gerek tabiki zayifliycaz diye saglimizdan olmamaliyiz

Geçmiş olsun.Biz de eşimle birlikte güçlendirmeye geçtik.Fakat bu diyette çok kuralcı olmamak şart.Alışkanlıklarımızı en aza indirmek ve ölçülü olmak şart.Yoksa tekrar başa dönmek zor.

Günaydın herkese.

C.tesi ilk ps günümü yaptım.
Kahvaltıda peynir, yumurta, domates, maydanoz yedim.
Öğlen yoğurt (kahvaltıyı geç yapmıştım)
Akşam mantalı et sote, az salata,

Pazar
Kahvaltıda omlet, peynir
Öğlen yoğurt
Akşam tavuk haşlama, dukan krebi, yoğurt

Bu sabah ikinci ps günüm. Dukan krebinin arasına delight salam, domates, peynir koydum. Ayrıca da bir haşlanmış yumurta yedim.
Uzun zamandır ilk zevkli kahvaltımdı diyebilirim. Yaşasın Dukan krebi

Yanlış birşey yapmamışımdır umarım.

Bu arada toplamda giden kilom 3100 gr. Bugün 9. gün. Nasıl sizce bu. :44:

Herkese merhabaa,

Bugün atak evremin ilk günü ve çok heyecanlıyım.. Başlayıp başlamamakta o kaadar kararsız kaldım ki yapabilirmiyim diye. ama inanın o kadar motive edici yazılar okudum ki bu sitede. bu kadar insan yanılıyor olamaz dedim ve bu gazla hemen başladım. bu dönemde desteğe çok ihtiyacım var dün gittim bir sürü alışveriş yyaptım, light ürünler, sütler, yulaf kepeği vs.. çalıştığım için akşamdan tüm yiyeceklerimi hazırladım. tavuğumu aldım ofise geldim. şu anda kahvaltımı ediyorum ve süper gidicek diye umuyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…