Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hamur işlerinde kullandığın yumurta omlet, haşlama gibi etki yapmaz. bence tariflerdeki halini kullanabirsin
 

arada bir çaya kahveye kullanmanda sakınca olmayacaktır bence
 
Kizlar bir sorum daha var, gecmis konularda okumustum ama cok kullanmadigim icin dikkate almamistim simdi aradim bulamiyorum. Konu tatlandirici. Benim kullandigim temelinde siklamat ve sakkarin icermekle birlikte icerigi söyle :

Maltodextrin
soydum sitrat
sodyum siklamat
sakarin
sitrik asit

Sizin daha saglikli cünkü icinde su yok bu yok bu tavsiye edilmiyor gibi yazilariniz vardi. Burada zararli bir sey var mi?
 

:))) çok tatlısın canım yyaaaa Valla doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilemicem de ben herkese diyetteyim diyerek hayatımın hatasını yapmışım. herkes dalgasını geçiyo diyette misin heee bırakırsın sen onu. bunu mu yiyosun senin bir şeyin yok kii. ay bunlar mı yenir salata yeee. ay yok diyetisyene giy böyle diyet mi olur. cidden insanı diyetten soğutuyosa bu insanlar soğutuyo başka da bir şey değil.

Artık böyle günler geçse de kilo versem diye gün sayıyorum. 24Şubat'a kadar ideal kilona ineceksin dediydi Dukan Amca, inşallahhh inerim. umarım hepimiz incecik olur, etrafımızdaki insanların saçma sapan yorumlarından kurtulur, istediğimiz elbiseyi alıp çıkabiliriz maağazalardan:)
 

Bende sarisiz yumurta yiyemeyenlerdenim, sabah tok tutsun diye 1 tam yumurta haslayip yersem eger aksam yumurtali tarif yapmiyorum. Etki etmezse simarabilirim ama Ama cokta canin isterse ve zarar görecegini düsünürsen sadece beyazini kullanarakta yapabilirsin saniyorum.

Ben yaklasik 1 cay bardagi (kücük cay bardaginin 3te 2 sinden biraz fazla) süte 2 kasik kepek koyuyorum, icine peynir ufaliyorum birazda maydanoz, kabartma tozu istege göre tuz ile firin tepsisine koydugum yagli kagidin üzerine yayiyorum firini alt üst yakiyorum ama ilk önce alti kizardigi icin ceviriyorum sonra onu yiyorum ama tatli krizim pek tutmaz benim onun icin bu gözümü doyurmaya yetiyor.
 
sevgll gönülgözü, sevgili devedikeni moral destekleriniz için çok teşekkürler.
Doktor aceleye kuzum yok derse mutlu olacagım

canııııım çok geçmiş olsun.geçen yıl annem ameliyat oldu ve o da hep erteleyip duruyodu.o yüzden zorlanmışlar safra kesesini çıkarırken..bence hiç erteleme sonuçta herşeyin başı sağlık..
 

bence de en başta söylemeseydin,zayıflamaya başlayınca söyleseydin.ben öyle yaptım,şimdi herkes aaa evet ne yaptın çok zayıflamışsın diyo...sende takma hiçkimseyi,mutlaka kiloların gidecek yeter ki diyete sadık kal..sen kaç kilosun bu arada.kaça inmek istiyosun canım
 
Kızlar bende kilo bildireyim size. Bugün atak son günü. Altı gündür atak yapıyorum. Bu sabah tartıldım.
Atak başlangıç 18.12.2011 76,3
Bu sabah 23.12.2011 73,9

Listeye bende eklenmek istiyorum müsadeniz varsa.
 
arkadaşlar bugün oğlanlara pizza yapıyordum (ben diyetteyim diye 1 aydır yiyememişlerdi). Onların pizzasını hazırlarken benimde canım çekti.
3 dakikada hazır oldu pizzam ve inanın diğer pizzalara tat olarak ve beni tatmin etme açısından çok benzedi

mikrodalga kekinden esinlendim

1 yumurta
2 kaşık yoğurt
ufak bir parça yaş maya
2 kaşık yulaf kepeği

çok iyi çırptım bunu
borcam kapagına döktüm mikrodalgada 1 dakika çevirdim (diğer türlü karışım çok yumuşak olacağından üstüne koyacağım malzeme gömülürdü).

bu hamurla 3 tane çıkar (kalın hamurlu seven 2 tane yapsın)

üstüne salçasını . yağsız hindi füme dilimledim azıcıkta yagsız kaşar
2 dakika daha mikro dalgada pişirdim.
Vallahi nefis oldu
 

Ben canderelin tabletini kullanıyorum canım.



Canım tabiki de listeye eklenebilirsin ama bildirimlerimizi perşembe günleri yapıyoruz, cuma günü de liste yayınlanmış oluyor. Tabi ki telli turna hazırlıyor listeyi o daha iyi bilir ama bu bilgileri önümüzdeki perşembe günü güncel olarak verirsen listeye dahil edilirsin.
 
tmm perşembe tartılır bildirim yaparım canımcım size.
İşallah kısa süerede hedeflerimize hepimiz ulaşırız.
 

ay harika, ilk fırsatta deneyeceğimmmmmm, ellerine sağlık
bende tavuk sarma yaptım, azcık mantar koydum aslında protein günüm ama o kadarcık olur ne yapıyımmmm
malum mantarın değerleri normal proteinleri aratmıyor
 

korkutmasaydın beni ben biraz geç ameliyat olmayı planlıyordum kendime göre. tabii son söz yine de dr un olacak ama.
Annene de geçmiş olsun. İlgine teşekkürler
 
yalnız yaş mayam yok, malum poğaçalardan uzağım bu ara
acaba 1 çay kaşığı toz maya olurmu yerine, ne dersin?
 

Deniycem bu şekilde ben de, ellerine sağlık diyet insana neler keşfettiriyor dimi, normalde olsa aklımıza bile gelmez.
Ben geçen pazar yapmıştım. Krep yapıp bir yüzünü tavada pişirdim. Pişmeyen kısmı yağlı kağıda gelecek şekilde fırın tepsisine koydum. üzerine de salçasını sulandırıp sürdüm,füme dilimledim, o gün sp günümdü birkaç parça brokoli koydum, ince iki dilim domates koydum, en üste de light kaşar... fırına verdim üstü kızarana kadar, sonuç enfeeesss
 

tavuk sarma da güzel olmuştur kesin afiyet olsun. çemensiz pastırmada iyi gider tavuk sarmada
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…