Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar selam
3 aralıkta baslamıstım dukan dıyetıne halen sebze ve saf proteın olarak devam edıyorum..
dun sabah ac karnına Dr. gıttım check uptan gectım dıyebılırım
kalp elktrosundan , meme ultrasonu, akciger rontgeni ve tum kan , idrar tahlılllerı hepsını yaptırdım
cok az sınırda kollestrolum yuksek cıktı onun harıcınde hersey normal ben bu dukan dıyetınden dolayı böbreklerden korkuyordum
herşey çok ıyı cıktı allah şükür kollestrolde sanırım cok yogun yumurta yemekten sınıra yaklaşmıs ,
ayda bır bu tahlıllerı yaptırarak devam etmekte yarar var sanırım
sizinle paylaşmak ıstedım

Fisun yumurtayi ne kadar yedin?

kızlaaar merhaba

seyir evresindeyim ve salça konusu kafama acaip takıldı ya , tariflerde geçiyo ama acaba kullanmak sakıncalımıdır diede merak etmiyor deilim.tamam sakıncalı deilse eğer sp günündede kullanılıyomu yoksa sadece ps demi olmalı ve hangi marka

Dukan Diet Team'e soru yazıyorum, bakalım ne diyecek. Kilo verme neden duruyor ve ne yapmak gerekir diye soracağım. Cevap gelince paylaşırım.

ya arkadasim umarim bunu okursun. boy kilo orantin aslinda gayet iyi hatta iyiden de öte. Bence hic böyle bir diyete gerek yok.

Ha eger bölgesel birikimin varsa da o bölgeye yönelik spora git bence yazik günah manken mi olacaksin ki? Yine de sen bilirsin tabii.

yedigin peyniri hesaplaman gerekmiyor canim istedigin kadar yiyebilirsin. yeter ki az yagli olsun.

canim sen daha yeni anneyken ikinci bebegine mi hamile kaldin ? Allah yardimcin olsun :)) ben bilmiyordum ilk bebegini.

Dukan Diet Team'e soru yazıyorum, bakalım ne diyecek. Kilo verme neden duruyor ve ne yapmak gerekir diye soracağım. Cevap gelince paylaşırım.

herzamanki cevabi verecektir yine. Bende sormustum. :)) kitap ta yazan yumruk yöntemini önermisti.

herzamanki cevabi verecektir yine. Bende sormustum. :)) kitap ta yazan yumruk yöntemini önermisti.

yumruk yöntemi nedir, ben emziriyorum, o yüzden şimdi bilgi toplama aşamasındayım. emzirme dönemi bittiğinde kitabını alırım sanırım.
emzirme bittiğinde de deneyip denemeyeceğime karar veremedim henüz. mümkün olduğunca bilgi toplamaya, araştırmaya çalışıyorum.

Ben kepeği 1 çay kasığı sıvı yağla ve mayayla yoguruyorum ve tepsiye yağlı kağıt üstüne en ince ne kadar açabilirsem yayıyorum. (Yayarken elimi yazacagim sosa batirarak acıyorum.) Üstüne sos:azıcık ketch up sut bir yumurta baharatlardan olusan bir sos sürüyorum. Ustunede dukan ne verdiyse artık. Harika oluyo

Son düzenleme:

Salçayı az miktarda kullanabilirsin, ben sp ve p günlerinde gerekirse kullanıyorum. Tat marka azıcık bile koysan çok renk veriyor.

Merhaba canım; ben hamile değilim şu an, mümkünse de olmiyim yani Bi arkadaşa cevap yazmıştım da bebeğini emziriyormuş, diyete başlamış, ona yazdım.
Benim hep bahsettiğim yaramaz oğlum 17 aylık, bir de kızım var 10 yaşında. Allah bağışlasın iki evladım var, Allah herkese, tüm isteyenlere nasip etsin.

yani basitcesi bir kac gün atak yapip sporu arttiriyorsun ve yesil caya yükleniyosun falan gibi.
facebook da ki dukan diyeti sayfasina takilirsan herkesten birseylr ögrenirsin.

yok ben 15 araliktan beri takip ediyorum da eski sayfalarada bakmistim. telli turna yi biliyorum. ama sanki sende hamilesin diye aklimda kalmis hatta yeni ögrendin filan diye okudum ya... o sen degilmiydin

kimle karistirdim acaba :26:

Allah bagislasin canim

bende cevabınızı merak ediyorum.15 günden beri benimde kilo verimim durdu diyet yapma şevkim kaçıyor.bu siteyi yeni kullanmaya başladım için cevabını alınca bana mesaj atarmısınız bulmakta zorlanıyorum...

merhabalar

ben kitabı almadım bu diyeti yapan çok yakın iki arkadasım var onlar ozet mahiyetinde yazdılar ve onlardan çok duydum detaylarını bu sekilde baslamayı dusunuyorum onlar vitamin içmediler ama sizlere sorum hangi vitamin turlerini almak gerekiyor ? basta c vitamini sanırım ama multivitamin omega3 demis arkadasın biru yukarda okudum balık bolca yedigimizi dusunursek omega 3 e gerek varmı dr v mi onerdi acaba ?

simdiden tesekkurler

ben atak evresinin 3.günündeyim ama beni cidden zorluyor bu rejim.dün tartıldım 75,8 kg geldim.bu sabah 74,7 bu kaybettiğim yağ ise süper .ne kadar daha dayanabileceğimi bilmiyorum..((((

bugünkü kilom 76.2....
400 gram mı vermişim sadece ne?
400-400 biter mi hiç bu kadar kilo?
üstelik 2 gün protein yaptım, neler oluyoooooooooor?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kilo vermem durdu moralım bozuldu halen 94 kılodayım gr oynamıyor

kızlaaaaaaarr bu sabah itibariyle ben de başlamış bulunuyorum dukan'a.
annemle beraber başladık ama ben onu çok zorlamak istemiyorum, 3 gün ataktan sonra 2/0 yap dedim ona, 2 gün protein,diğer günler normal beslenecek. bense 1/1 yapmayı düşünüyorum inş. herşeyim hazır, yiyeceklerim kepeğim fln hatta masamın üzerine şirin bir süt şişesi aldım 1 litrelik, kii su içmeyi unutmayım diye ona su koyuyorum

sabah 1 haşlanmış yumurta, bir bardak tarçınlı süt, birkaç parça da peynir yedim.
yanımda bir kutu ton balığı, küçük bir saklama kabında da pul biberli-naneli yoğurt getirdim öğlen menüsü.
(aralarda atıştırmalık birşeyler olmadığından nasıl yapıcam bilmiyorum ama bakalım çay içerim gerektiği zaman ..)
sanırım annem akşama da tavuk yapacak.

Nasılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…