Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese bugünkü kilom 67,1
çok sevindim kaç gündür hep artılarda gidip geliyordum bugün bir baktım - 400 gr gitmiş çok sevindim
darısı sizlerin başına

ne güzel bak vermeye başladın . evperisi de dertli bu konuda ama o da vermeye başlayacak tekrar eminim.
bende dünden bu güne + 800 oldum gelde çıldırma. bir de yılbaşı kaçamağı ufakda olsa eklenecek. hadi haklkımızda hayırlısı

günaydın telli turnacım
bugün artılardayım77.2 oysa dün 66.4 düm.
göremiyoruz seni . hamilelğin nasıl geçiyor . herkez merak ediyor arada girip anlat

yanlış yazmışım bugün 77,2 dün 76.4 düm + 800 oldu.
dün protein günüm dü oysa ama nedenini biliyorum sanırım . kabızlık başlar gibi olmuştu bende gece çok acıbiber turşusu yedim .su tuttu vucut , tuzlu turşu yüzünden. o nedenle moral bozmamaya çalışıyorum

Merhaba kızlarrrr.. Nasıl gidiyor maşaAllah çok güzel gidiyor kilolar. Gram gram bile gitse iyidir. Yeterki durmasın.
Bende dikkat ediyorum ama içim gidiyor sizi gördükçe. Artık bende seneye bu zamanlar başlarım dukana şöyle sağlam adımlarla inşaAllah..

Ne bileyim gülüm benimde canım hiç bişey istemiyor. Acayip halsizlik ve bitkinlik var üzerimde. Kolumu kıpırdatmasam yeridir. Midem fena olmaya başladı yavaş yavaş. Herkes daha dur yeni başlıyorsun ne gördün ki henüz diyor Bakalım görücez
Bende çok öperim canım.

Evet canım böyle bi baldırlarımda ve kalçalarımda vücuduma oranla fazlalık var.3-4 ay önce 54 kiloydum, ailemden uzakta yurt dışında kaldığım için hazır yemek yiye yiye 58-59 oldum spor da yapıyorum ama dukanla da desteklersem ortaya süper sonuçlar çıkar diye düşünüyorum:)
Aslında dediğin gibi şu an fiziğim düzgün, çoğu kişi diyete gerek olmadığını söylüyor ama ben de en azından eski halime döneyim diyorum. Çok güzeldi yazın fiziğim Bir de oldum olası incecik manken fizikli kızlara özenmişimdir...:)

Hatta bu sabah itibariyle 57.2 çıktım aç karnına!=) Anlamadım ki nasıl böyle bi şok etkisi oldu:/ Su kaybettim heralde.
Teşekkürler bu arada canım:) Benim biraz kalça ve bacaklarımda bölgesel fazlalığım var, onun için başladım dukan'a. bir de incecik 34 beden olmak istiyorum ya taktım kafayı!=)

dukankalarrrrr naparsınızzzz

bu sabah sonunda 75.9 u gördüm dunden berı 200 gr vermısım ama 75'i gormem bıle ıyı geldı ( dun sebze günümdü ) yanı toplamda 3.300 vermıs oluyorum 5 ocakta 1 ay olacak ......

telli turnamiilk mesajı sabah kalkar kalkmaz tartılıp yazmıştım
sonra aradan biraz zaman geçti, tabi o arada ben neden az verdim diye geziiiniyorum evde
sonra tekrar tartıldım, peşpeşe 5-6 kere falan
abowwwwwwwwww
75.8 kiloymuşum aslında

sabah daha fazlaydı ama, nasıl oldu ki acaba??????????????
sen beni bu kilomla ekle lütfeeeeeeeeeeeeeeen

günaydın herkese
bu hafta rahatsızdım sanırım onunda etkisiyle duraklamadan kurtuldum; ve kilo vermem biraz hızlandı. Umarım iyileşip toparlanınca tekrar verdiğimi almam :)

Telli turna bugün kilom 66.1.
65i görmek istiyorum ya artık; sonraki hedefte 64.5 olacak; çünkü ona ulaştığımda tam 10 kilo vermiş olacağım :)
Telli_turna ve diğer hamileler umarım hamilelikleriniz rahat ve güzel geçiyordur; cok güzel bir dönemdir eminimki; keyfini cıkarın.
Herkese boll eksili güzel sağlıklı günler

Herkese merhaba, eksili ve iyisinizdir umarim. Bugün bildirim günü 2 haftadir 80 81 arasinda sürünüyordum bugün 79.8 i gördüm

Baslangic tarihi : 23.11.2011
Baslangic kilo : 87
Hedef kilo : 65
Mevcut kilo : 79.8

kızlaarr bi sorum olacak, sabah yediklerimi yazmıştım 1 yumurta, 1 bardak süt, biraz light peynir.
öğlen oldu odadakiler yemeğe çıksalar da getirdiklerimi yesem diye bekledim durdum.
gittiler, yoğurt ve ton balığı getirmiştim. yoğurdu yedim ve o kadar tıkandım ki, gelmior arkası. balığı ikindi gibi yiyeceğim.
ama neden böyle oldu, yemesem bi sorun olur mu,açç durmuorum ama ...

bir de tatlandırıcılı sakız çiğneyebiliyor muyuz? misal:

Herşeyden önce beynini tamamen bu diyete ve zayıflamaya hazırlamalısın. Benim için bu çok önemli, beynimde karar verdiysem o iş bitmiş demektir. Başladığım bir şeyi de sonucuna ulaşmadan bırakmam. Hırslı bi yapım var. Şişman vücudumu asla kabullenmedim zaten, kendime olan güvenimi yitirmiştim. Eski fotoğraflarıma (yani bir kaç yıl önceki) bakıp bakıp yine böyle olacağım ben bu değilim dedim hep. Önce bebeğimi emzirdiğim için herhangi bir diyet girişimim olmadı. Ve beni o halimle tanıyanlar hep öyleydim sanıyordu heralde ki şimdiki halimden dolayı oldukça şaşkınlar. Vayy be sen neymişsin böyle diyorlar.Şubat ayından itibaren diyetisyene gitmeye başlamıştım, dengeli beslenerek zayıflamak için ama malesef işe yaramadı. Bu diyet sayesinde 3 ayda mükemmel bir değişim yaşadım. Artık kendimi çok hafif hissediyorum, çocuklarımla parkta oynuyorum, koşturuyorum. Merdivenleri seke seke çıkıyorum.
İlk zamanlar özellikle yağ kullanmamak zorladı beni, yağsız hiçbirşeyin tadını alamıyordum. Yaklaşık bir ay geçtikten sonra yaşam biçimine dönüştü diyetim. Şu an hiç zorlanmadan devam ettirebiliyorum. Halen tek zorlandığım şey sabah kahvaltıları...Kahvaltı çok tatsız geliyor, zorlanıyorum. Hafta sonları dışarda kahvaltı yapıyoruz, diyetten önce öyleydik hep, onu devam ettiriyoruz ama diyetin dışına çıkmadan. Bu bile iyi geliyor, renk katıyor. Haftada iki kez dışarda yemek yiyiyoruz. Diyete uygun menüler buluyoruz mutlaka.

Senin de 62 leri hatta hedefini göreceğin günler çok uzak değil, bu senin elinde.

benim de senin durumuna içim gidiyor, hamile olduğum günleri hatırlattın bana, yaklaşık bir buçuk yıl önce. aahhhh ne güzeldi o günler, kıymetini bil bak. Harika bir dönemdesin. Hamileliğin ilk zamanlarında oluyor öyle, bol bol uyu.
Akşam eşim dedi bak ne güzel hedefine bişi kalmadı senin, incecik oldun dedi, ben de dedim; bi tane daha doğurayım bari, nasıl olsa dukan var, yine zayıflarım. Benim hamilelik zamanında haberim yoktu dukandan falan. Valla şimdi bi tane daha doğurasım geldi be yaaa

evet çiğneyebiliyoruz canım.

Uzun zamandır takipteydim sizleri...Acaba yapabilir miyim diye araştırdım, okudum falan derken hazır olduğuma karar verdim ve başladım dukana...
73.9 kg ile başladığım 6 günlük atak evresinden sonra bugün; 71.4 kg ile seyir evresine geçmiş bulunuyorum...(-2.5 kg)

Şimdiye kadar yazmamamın sebebi devam ettiremeyebilirim korkusuydu.Neyse ki zor da olsa atak evresini atlattım ve hergeçen gün açlık ve tatlı krizi ataklarını daha az sarsıcı yaşamaya başladım.Umarım 2 hafta içinde bu ataklardan tamamen kurtulmuş olurum...Ne yalan söyleyeyim ben ki deli gibi şok diyetler yapmış biri olarak sadece protein yemek beni çok zorladı hep yedim ama hep açtım doğrusu...Ama hergün başladın dönmek yok diye diye kamçıladım kendimi ve sonuna kadar gitmeye de kararlıyım...Mümkünse ben de listeye eklenmek istiyorum...

Başlangıç tarihi: 22 Aralık.2011
Başlangıç kilo: 73.9
Şu an ki kilo: 71.4
Hedef kilo : 58 (Dukan bey öyle diyor ama bence 55 olmalıyım...)

ögün atlamamn gerekiyor sadece yoğurt ögle yemeği için yeterli değil. keşke önce balığını yeseydin yarım saat sonra falanda yada bir ,iki saat sonra da yoğurdunu

Tamam canımcım tebrik ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…