Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar.. uzun süredir bu topiği yazdıklarınızı sessizce okuyorum. Artık karar verdim, yazılanlardan da aldığım motivasyonla kitabını ve yulaf kepeğini internetten siparişle temin ettim. Lakin tam başlıyayım derken adet dönemim başladı, bitmesini bekliyorum. Çalışan biri olarak önerilerinize ihtiyacım var. Şu an 65 kiloyum hedefim 13 kilo verip 52 ye inmek. Herkese başarılar diliyorum.Sevgiler.

hoşgeldiiin :)
yulaf kepeği kullanmak zorunda mıyız? yok bende nerden alıcağımı bilemedim bir de yürüyüş yerine her gün stepperımda 10 dakika adım atıyorum. daha doğrusu atıcam daha bugün başladım çünkü :))

kullanmak zorundayız kitapta belirtildiği gibi metabolizmaı hızlandırıyor çünkü şuanda bende atak evresindeyim ve hastayım o yüzden dışarı çıkamıyorum lessie ile dün yürüdüm bugünde 20 dk kadar yürüycem havalar düzelsede yürüsek

Hoşbulduk..Yulaf kepeği bu diyet için gerekli diye biliyorum hem doyurucu, hem de hazmı kolaylaştırıcı. Ben Gurme.net ten getirttim.

yulaf kepeği zorun lu . real, migros ve makro da bulabiliyorsunuz. Olmadı gurmenetten alailirsiniz. Yulaf kepeği olmazsa olmaz. ve hayatınızın gerikalanında da hep olacak

teşekkür ederim cevaplar için.. gittigidiyordan buldum sipariş veriyim hemen o zaman bu kadar önemliyse

arkadaşlar eğer izmirdeyseniz kemeraltında ben bikaç yerde buldum ayrıca artık bir çok aktarda dukan diyeti sayesinde yaygınlaşmış bulabildim ben hangi aktara gitsem dukan diyeti için i istiyorsunuz diye soruyorlar ..

Yulaf kepeği DUKKAN DİYETİNİN olmazsa olmazı gibi.... Çok işe yarıyormuş, dukkandan dolayı aktarlarda genelde artık bulunabiliyor benden demesi :)

Arkadaşlar çalıştığım için sayfayı genelde aşağıda tutuyorum arada bir bakıp cevap vermeye çalışıyorum. Az önce olduğum sayfada yulaf kepeği ile ilgili bi soru yöneltilmiş kendimce cevapladıktan sonra birde baktım iki sayfa ilerlemiş bile sizin cevap yazdığınızı görmedim şimdi farkettim bilginize :)

ru sheim yada doğalsan olan markadan al. marka belirsiz se alma

ben de tam onu sorucaktım ki cevaplamışsınız ru sheim marka sipariş ettim sanırım yarın veya öbür gün elime geçmiş olur.

bu arada yulaf kepeği olmadan atak dönemime devam etmeli miyim? yoksa yulaf kepeğim geldiğinde mi başliyim?

Bence bırakmadan devam et çünkü bir kere başlamışsın. Bazı arkadaşlar sitede geç buldukları için yulaf kepeğini seyir döneminde almış. Bu kadar motive olmuşken direk devam et kepeğin geldiğinde de hangi evredeysen ordan başlarsın...

canım salep istedi... sorun olurmuki... yağsız süt bi kaşık tarçınla?

Bir bardak sıcak light sütün içerisine doğadanın tarçınlı karanfilli çayını demle, tatlandırıcı koy iç, tadının güzelliğine inanamayacaksın, aynı salep

İşte benim bu diyete başlamada ki ışığımm :) seni burda görmek ne kadann güzelll arkadaşımm, sevgiler....

Hoşgeldin canım benim, hayırlısı olsun. N'ber, nasıl gidiyor diyet??

) Garip karşılamadılar mı talebini. Çok iyi yapmışsın

Tam tersine çok ilgiliydiler, hatta yoğurt falan koymamışlar yanına, ben yoğurt isteyince hemen getirdiler yanında da çok özel kurutulmuş pul biber getirmişler Bu bizim özel biberimiz denemek ister misiniz diye?? Aman bir ilgi bir ilgi, yapıcam ben bunu hep

Allah'ımmmmm... işte favorim... :=)) hoşgeldinn desendesen :=))

Merhaba canım, nasıl gidiyor?? Bir türlü giremedim foruma bugün, girsem bile yazamadım zaten, benim ufaklık rahat durmadı Sütten kestim, bugün 3.günümüz, hayırlısı olsun bakalım. Çok zorlanıyoruz, kıyamam ben ona, bitanecik aşkım benim

Aaa ne demek canım, hoş geldin. Çok geçmiş olsun, ben de hamile kaldın diye biliyordum, ne oldu canım??Herşey nasip kısmet hayatım. Tekrardan aramıza hoşgeldin, bu kez sonuna kadar devam. Ondan sonra bebek kendiliğinden olacak merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…