kilo bildiriimimi yapıyım, hoş hiç göremiyorum artık seni, unuttun mu yoksa bizi??????
eksikliğin hissediliyor arkadaşımmm
arada olsun gir, bebişinden ve kendinden bahset lütfen canım
kiloma gelince, yılbaşı kaçamağı ve peşine 4 günlük atak sonrası eski düzenime döndüm
veeee
74.3 kiloyummm
Harika gidiyorsun canım...
Ben hiç iyi değilim bu ara. Çok kötüyüm midem felaket şu an bile bunları yazarken zorlanan benim ne şartlar altında çalıştığımı var siz düşünün. Şu bulantılar fenalıklar bir geçse yaaa
canım merak etme, geçecek o bulantılarda, çoğu gitti azı kaldı, yavruşun sana haber veriyor,Harika gidiyorsun canım...
Ben hiç iyi değilim bu ara. Çok kötüyüm midem felaket şu an bile bunları yazarken zorlanan benim ne şartlar altında çalıştığımı var siz düşünün. Şu bulantılar fenalıklar bir geçse yaaa
peki sıfır yağlı sütü nerden buluyorsun ...
ya ben bu çizelgeyi nereden değiştrcem bilemedmbana yardım edermisiniz bir link falan..
bende sütü sek alıyorum, hatta şok marketlerde fiyatıda çok uygun, 1.85 tl,
sonuçta çok tüketiyorum, koliyle alıyorum duruyor kilerde...
canım merak etme, geçecek o bulantılarda, çoğu gitti azı kaldı, yavruşun sana haber veriyor,
bak anne ilk 3 ay çok önemli sakın beni riske atacak bişey yapıyım yada yiyim içiyim deme diye kendiiini unutturmamaya çalışıyor sadece
ilk 3 ay dolmadan mutlaka 1 tane olsun çilek ye arkadaşımmmmm
liste içinde ayrıca teşekkürler, şu halinle halen bizi düşünüp listemizi düzenliyorsun, çok sağolasınnnnn
Liste için teşekkürler telli turna.
Zaten bulantılarla uğraşırken buna da zaman ayırmışsın.
Allah güç versin canım . .sağlıklı bir hamelilik süreci geçirmeni sana ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarım için diliyorum
Günaydın kızlar
Yürüyüşten geldim şimdi. Bi fincan form çayı içip kahvaltımı yapacağım. Acaba kahvaltıda ne yesem yaa. Lor var, yumurta var, tavuk var, yoğurt var, süt var ama ben ne yiyeceğimi bilmiyorum. Açıkcası hiç biri cezbetmiyor ama mecbur bişiler yicem :124:
1 saat yürüdüm çok fena yoruldum :105:
ben kilo alırken darlaşan kıyafetlerimden bir kısmını saklamıştım. şimdi kilo verdikçe onları çıkartıp deniyorum, olanları gardroba yeniden yerleştiriyorum.. mesela bu hafta en az 2 yıldır giyemediğim bir kot pantalonumu buldum. çok beğenerek almıştım ve severek giyerdim, kıyıp verememişim kimseye. denedim, eskisi gibi girebildim içine. ben bu pantolonu giyerken 70-72 kilo falandım. şimdiki kilomla olması da ilginç elbet..
varsa böyle giysilerin çıkartıp denemeye başla, acaip moral veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?