Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Harika gidiyorsun canım...

Ben hiç iyi değilim bu ara. Çok kötüyüm midem felaket şu an bile bunları yazarken zorlanan benim ne şartlar altında çalıştığımı var siz düşünün. Şu bulantılar fenalıklar bir geçse yaaa

ya ben bu çizelgeyi nereden değiştrcem bilemedm bana yardım edermisiniz bir link falan..

telli turna geçmiş olsun canım Allah yardımcn olsun... iyileşince benide listeye ekler misin?

canım merak etme, geçecek o bulantılarda, çoğu gitti azı kaldı, yavruşun sana haber veriyor,
bak anne ilk 3 ay çok önemli sakın beni riske atacak bişey yapıyım yada yiyim içiyim deme diye kendiiini unutturmamaya çalışıyor sadece
ilk 3 ay dolmadan mutlaka 1 tane olsun çilek ye arkadaşımmmmm

liste içinde ayrıca teşekkürler, şu halinle halen bizi düşünüp listemizi düzenliyorsun, çok sağolasınnnnn

Günaydın arkadaşlarım,

Bugün atağın 3. günündeyim gayet iyi gidiyor.. Arada bir mide bulantılarım oluyor ama geçecek vücudum şuan bana baskı kuruyor sanırım yenilmiycem onaa yenilmiycem iştee :):)

Dün sabah kahvaltı için iki dilim light hindi füme, light beyaz peynir ve yeşil çay içtim. Öğlen için haşlama beyaz et üzerine iki kaşık yoğurt, 1,5 y.k. yulaf kepeği, nane ve baharatlarla sos yaptım yedim. arada bi bardak light sütümü içtim akşamda çok tokluk hissim olduğu için bi kase yoğurt ve bitki çayımı içtim tabii bu arada 2 lt yakın suyumu hiç saymıyorum, akşamda 25 dk yürüdüm. şimdilik herşey yolunda :)

Hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
peki sıfır yağlı sütü nerden buluyorsun ...

sütaş ve sek in karton kutuda 1 kiloluk sıfır yağlı sütleri var. ama bir arkadaş sek in sütünün bozuk çıktığını yazmıştı ben her ikisinide kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım henüz. pembe kutulular

bende sütü sek alıyorum, hatta şok marketlerde fiyatıda çok uygun, 1.85 tl,
sonuçta çok tüketiyorum, koliyle alıyorum duruyor kilerde...

ya ben bu çizelgeyi nereden değiştrcem bilemedm bana yardım edermisiniz bir link falan..

aynı link den değiştireceksin .sana bir adres veriyor aslında hep onu kullandnıyorsun. olmazsa tekrar yeni çizelge yap ve verilen linki hafızasına al bilgisayarın .. hiç birini yapamadım çizelgeyi oluşturduğun linki kopyala aramaya tekra yapıştır sık arananlarda kalacaktır

Sizi hiç unuturmuyum canlarım benim. Bilgisayar karşısında olabildiğim müddetçe sizleri bırakmam Allah'ın izni ile. En zor zamanları beraber atlatıyoruz burada, kolay kolay gitmem.

Kız çilek yemek niyekine söyle hele bakim. Çilek içinde hormonsuzu olması lazımmış, şimdi bulabilirmiyimkine acaba hormonsuz..

light sütümü light yoğurdumu light peynirimi aldım geldim iş yerime.atakın 2. günündeyim. bu akşam görümcemde ıspanaklı börek var veeee sen seversin diye davet etti. müthiş iradeli olup kesinlikle yememem lazım.dahai lk günlerde bayrağı elden düşürmemek lazım.destek lütfen. kaç günde kaç kilo verdiğinizi yazarmısınz kızlar. motiveye ihtiyacım var.nasılsa verememe dememem lazım.

Günaydın güzeller ...
Güçlendirmede olan arkadaşlar arada artılar görüyormusunuz ? ben bi artı bi eksi görüyorum kilo verenlerde vardı güçlendirmede bende öyle umuyordum ama artılar eksiler var . bi yardım arkadaşlar:)ssevgiler

selammm canlar :) bugün düne göre mutluyummm dün sabah 75.8 olan kilom bu sabah 75.1 olduuu yani -700 valla sevindirik oldum düşmüyo bi türlü diyordum düştü sonunda :)

Günaydın kızlar

Yürüyüşten geldim şimdi. Bi fincan form çayı içip kahvaltımı yapacağım. Acaba kahvaltıda ne yesem yaa. Lor var, yumurta var, tavuk var, yoğurt var, süt var ama ben ne yiyeceğimi bilmiyorum. Açıkcası hiç biri cezbetmiyor ama mecbur bişiler yicem :124:

1 saat yürüdüm çok fena yoruldum :105:

72,8 KG GÖRDÜM gidiyor kilolar çok mutluyum.çevremdekilerde farkediyor ...

tamam spor iyi bişey ama sabahın köründe yaaaa
delimisin yatıp uyusana,takipteyim her zaman erken kalkıyosun :))))

Evet canım yaa en güzeli de işte bu zaten. Olmayan kıyafetlerimizin olması muhteşem bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…