herkese merhabalar bu gun reglimin 2.gunum de olmam dolayisiyla tartida - miyim + miyim anlayamadim gecen hafta 64 kg idim bugun sabah 64.200 ciktim regl donemi siskinligi sadece 200 gr olamaz diyerekten nedense gizli gizli kikirdiyorum kendi kendime. insallah yanilmiyorumdur ve bu haftamin sonun da 63 lu kilolara inecegimi umit ediyorum iiiinsallllaaaaaaaaah
bu arada kizlar tatlandiricim bitti ve benim yulaf kekim hafta sonuna yetmez(bu arada ben yulaf kepegimi sadece kek olarak tuketebiliyorum)diyorumki ligt kolayi teneke kutu olarak aliyorum ve hicbir zaman bitiremiyorum yogurt ve seker yerine kola koysak keke nasil olurki sizce mantiga uyan tarafi varmi yoksa malzemeyi bosa goturmemi diyorsunuz cunku kola asidi bittikten sonra tam bi serbete donuyo ..yorumlarinizi bekliyorum
merhaba bu diyetler tam 20 kılo vermıssınız sanırım, peki herhangı bır yanetkı yasadınız mı sac dokulmesı ya da bobrek agrısı gıbı? acıkcası ben kıtabı aldım okudum tam baslamaya nıyetlendım yazılanlar korkutu benı yardımcı olursanız sevınıırm nasıl uyguladınız bol su ve vıtamın takvıyesıylemı ?
Daha ilk bir kaç gündeyim ama aslında bu diyet beni hiç mutlu etmiyor. Canan Karatay'ın beslenme planı hem daha mantıklı hem de daha keyifli. Yani, bu diyet gerçekten de insanda keyif falan bırakmıyor. Çok mutsuzum. Kısıtlanmak her zaman için mutsuz eder insanı. Zamanında gırtlağımı tutsam şimdi böyle strese grmezdim. Ama azar azar her yemekten yemek, salata yemek, sofrada ne yicem ben ya diye düşünmek yerine her yemekten az az yemek dururken birkaç parça şeye hapsolmak çok kötü. Canan hocanın kitabını okudum bugün. Tek solukta bitirdim. O kadar sağlıklı ve mantıklı ki. Şu an atak evresindeyim ve ikinci günüm. Bırakmıyorum bu diyeti ama Canan hocanın kitabı konusunda da derin analizler yapmaktayım. Bi yandan kilo vereceğim diye strese girmeye ne gerenk var, yavaş yavaş verirsin diyorum işte. Off bu diyet zor değil aç da kalmıyoruz ama mutsuz eden bişi var bunda. Yani var bişi de çözemedim. Yoksa zaten 10 gündür ekmek, şeker ve hamur işleri çıktı hayatımdan. Sorun onları yememek değil daha farklı bi sıkıntı var. Neyse bakalım. Okumaya devam..
sonunda akşam yemeğimide yedim
14.00 dasabah lorlu dereotlu 2 yumurtanın beyazı birazda sütle krep yaptım
1 adet light sütlü yagsız sosis yedim
baharatlarla soslanmış yogurt
2 bardak çay
19.00
akşam yemeği yedim
yagsız kuşbaşı dogranmış tavuk
üstüne dereotlu turşulu ve benmari üsulü beyaz sos pişirdim
yanında zero kola
3 litre su içtim
2 öğün yedim çok geç kalktıgım için gayet tokum şuan hatta akşam yemeği yerken bile yemek zorunda oldugum için yedim tok olmak ve yemek düşünmemek müthiş
20 dk kadar lessie ile yürüdüm
kızlar bugün ben de dukan diyetine başladım hiç açlık hissetmedim sadece ağızımda kötü bir tat oluştu onuda sakız çiğneyerek atlattım. Sanırım istediğim kiloya bu diyet sayesinde ulaşacağım.
kızlar bende 3. atak günümdeyim.sabah tartıldım 2,4 kg gitmişti iki günde.çokmu hızlı veriyorum kızlar ya geri alırmıyım ben bunları.tek sorunum kabızlık
1 aydır diyetteyim.Hiç kaçamak yapmadım fakat bu günlerde adetim yakın ve malum canım acayıp abur cubur çekiyor.
Dün zor dayandım,bügün kavrulmuş badem yedim hemde avuc dolusu
Badem yasaktı değil mi kızlar?
keki soyle yapiyorum
2 yumurta ve 1 corba kasigi tatlandiriciyi bir guzel cirpiyorum mikserle (tatlandiricimin markasi takita toz tatlandirici migrostan diyabetik urunler reonundan aldim)
cirptiktan sonra yine migrostan aldigim pinar marka sut tozundan 1 corba kasigi koyuyorum
1 cay bardagi kadar yagsiz yogurt(kendim mayaliyorum)bazen light meyveli yogurt koyuyorum 1 adet
2 corba kasigi kadar misir unu
1 paket kabartma tozu
ve kasik olcusuyle yulaf kepegi(ben macun gibi biraz koyu kivama gelene kadar koyuyorum o zaman daha doyurucu oluyo)
yulaf kepeginden kac kasik koydugunu say ve gunluk kepek hakkina bol.mesela gunluk 2 kasik hakkimiz varya 6 kasik kepek koyduysan kekin pisince 3 e boleceksin ve hergun 1 parcasini yiyeceksin gibi ok??
en onemli kismi ise keki firinda biraz fazlaca pisirmek yoksa cok kisa surede kokusu degisiyo yani islak nemli hih biyeri kalmayip iyice pisecek ben keki yaptiktan sonra dolapta saklamiyorum acikta duruyo .en fazla 3 4 gunluk kek cikiyo zaten.kurudukca lezzeti artiyo
ben ogretmenim sabahin korunde kahvalti yapamiyorum dukan krebide sevemedim okula kekimi goturuyorum 1 bardak light sutumude goturuyorum oglene kadar tok tutuyo beni. aralarda yesil cay besibiyerde falan iciyorum yada goturdugum sutun birazini ayirip obur tenefus neskafe yapiyorum.
aboooowwww nekadar da yazmisim hadi canim afiyet olsun sanada sorularin olursa sorabilirsin herkes sorabilir .....
Evet canım haklısın, kilo verdiğinde bir bakmışsın ki bebek bekliyorsun. Her şeyin sorumlusu bu kilolar, bize zarardan başka bişi vermiyor. Sağlığımız elden gidiyor. Bu gidişe dur demek bizim elimizde.
Gitsin göbiş, gelsin bebiş diyen arkadaş Demmir-can'dı. Şimdi bebeğini kucağına alacağı günü bekliyor. 10 kilo bile nasıl farketti. Onun dışında hamile kalıp diyete devam edemeyen 3 arkadaş daha var. Dört tane bebişimiz olucak yani. Darısı senin başına hayatım, kilo vermeye başladığında bütün güzellikler senin olucak, inan buna.
Beni şımartıyorsunuz kızlar yaaaa
bilgecim daha once cok fazla diyet deneyimin yoksa sular seller gibi kilo verirsin ..isin iyi yani diyet deneyimin varsa bile kilo olarak cok fazla bir kilo ile basladigin icin yine hizli kilo verirsin sonuc olarak cabucak inceleceksin bana bir ayda cok cok rahat 6 7 kg verirsin gibi geliyo ama herseyi harfiyyen uygulayip bide spor yaparsan bu rakamlar 1 2 daha bile artar cunku ornekleri var eskiler daha iyi bilirSevgili @desendesen, motive edici, çok güzel mesajın için teşekkür ederim Çok mutlu ettin beni. Umarım ben de zayıflarım :26:
Merhaba kilo kurbanlari,kader arkadaslarim=)=)23 yasima kadar gidip gelen 1 2 kilo disinda sorunum olmadi,ta ki bir lanet ilacla 3haftada 10kilo alana kadar...ah ah saglik icin dedik ictik,simdi daha mutsuzum.uzun suredir topigi takip ediyodum.baslamaya karar verdim,yulaf kepengimi aldim.simdi 2 sorum var biri zahmetli eccik.
1.si kolay olan,ben bi sivi tatlandirici alicam da marka bilemedim,tavsiyesi olan?
2.si de ben yarin alisveris yapicam da neler almali acaba?
Simdiden tesekkur ederim
canım seni özellikle tebrk etmek istİYORUM 20 kİloo yaaa nasıl gitti bunlarrr ben veremeyecekmişim gibi gelio hiç mi kaçamak yok canın yaptğn yemeklerden istemio ewli olunca mecbur diğer yemeklerden yapılıo yanii.. motivasyona ihtiyacımm varrr her gun çokda az olsa dayanamayıp kaçamak yapıormneyse seni tebrk etmek için yazayım dedim neler yazdm :)
çok teşekkür ederim yulaf kepeğinden neler yapıp tüketebilirim onunda bilgisini verirsin dimi?.. bu arada hangi şehirdeydin...?
son kilolar çok yavaş gider canım, yağı kalmadıki versin vücutöyle düşün birde
demek sütten kesiyorsun, benim oğlum 25 ay emdi daha da emerdi ama ben yoruldum artık, 25 temmuzda bıraktırdım ama çok zordu düşündükçe ağlayasım geliyor inannar ekşisi sürmüştüm ben, emmedi çok ağladı sonra sildim emerse emsin 3 yaşına kadar yeterki ağlamasın dedim ama bu seferde aç aç 2 gün ağladıda emmedi oğlum, sonrada hiç istemedi
Allah kolaylık versin arkadaşımmm
bilgecim daha once cok fazla diyet deneyimin yoksa sular seller gibi kilo verirsin ..isin iyi yani diyet deneyimin varsa bile kilo olarak cok fazla bir kilo ile basladigin icin yine hizli kilo verirsin sonuc olarak cabucak inceleceksin bana bir ayda cok cok rahat 6 7 kg verirsin gibi geliyo ama herseyi harfiyyen uygulayip bide spor yaparsan bu rakamlar 1 2 daha bile artar cunku ornekleri var eskiler daha iyi bilir
telli turnaaam...
benim bugünkü kilom 58.600..
gerçi yılbaşı kaçamaklarından sonra +1 kilo almıştım ama 5+5 yaptıgım için,5 günlük proteinden sonra gitti biraz
ben 5 kg kadar verdim ve pantolonlarima ve eteklerime pens yaptim yani on tarafinin 2 yanlardan iceri dogru daralttim gecen sabah uzun suredir giymedigim bir pantolonum vardi cok severim kendisini arada kaybolmus bi ara aaaa bi giydim, bosbol bende illa onu giyicem ya arkadan catal igneyle daraltiverdim hala ooole duruyo isteHep merak etmişimdir arkadaşlar, kilo verme süresince kıyafet işini nasıl hallediyorsunuz. Malum inceldikçe yeni kıyafet mi alıyorsunuz eskileri mi giyiyorsunuz bol bol :26:
ben 5 kg kadar verdim ve pantolonlarima ve eteklerime pens yaptim yani on tarafinin 2 yanlardan iceri dogru daralttim gecen sabah uzun suredir giymedigim bir pantolonum vardi cok severim kendisini arada kaybolmus bi ara aaaa bi giydim, bosbol bende illa onu giyicem ya arkadan catal igneyle daraltiverdim hala ooole duruyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?