Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladım canım kolay gelsin.herkes zayıfladın dedikçe müthiş mutlu oluyorum.sen de kilolarını verirsin umarım bir an önce...

Tartımı verdim anneme o da sakladı :))) artık psikopat gibi dakika başı tartılmayacağım. Haftaya salı bakalım neler değişecek :)

Ben de diyete ayın altısında başladım. 1.5 kilo verdim şimdiden :) İzmir'de yulaf kepeği bulamayan arkadaşlar Kemeraltı' nda Rossman' da satılıyor fiyatı da 6,5 lira bilgilerinize...

tüh bu hiç aklıma gelmemişti benim oysa her gün önünden geçiyorum bende garantiye almak için gurmenetten dün sipariş ettim bugün gelicekler onlar bitince bu marketten alırım
ama saf ben tatlandırıcı almadım

dün markete gittim nekadar yagsız tuzsuz şey varsa aldım geldim
akşam evde yulaf ezmesimidir nedir onunla süt yımırta çok az maydanoz ve light kaşar karıstırıp omlet yaptım minik bi yogurtla yedim ekmeksiz, kendimi deneme amaçlı tadı güzeldi. bu diyeti uygulayan bi arkadasım hamilelik sonrası 2 ayda 6 kilo vermiş daha fazlasını kendi verememiş pastalar dogum günleri derken.

bugün bana verilen kiloya ulaşmam gerekirken ben 2.5 kilo fazlayım biyerde yanlış yaptımışm demek ki..
başladığımda 58.300 şun 54.300 toplam 4 kilo verdim atak + seyir evresinde

bugün bana verilen kiloya ulaşmam gerekirken ben 2.5 kilo fazlayım biyerde yanlış yaptımışm demek ki..

vericegin kilo az oldugu icin belkide böyle olmustur..sporunu yaptin mi hep?

Bünyen yaptığın şeylere ya da yediklerine alışmıştır muhtemelen. Hangi bitki çayını içiyorsan onu bırak ve değişik bitki çayları dene, maydanoz+limon püresi iyi gelir. Yarım çay bardağı içsen yeter zaten. Böylece metabolizman yeniden canlanır canım. Sabah yarım demet maydanoza yarım limon sık ve rondoda iyice püre yap içine yarım çay bardağı da su koy tabi. Bunu aç karnına iç.

Ayrıca, vücudunu ısıt ve 1 saat yürümeyi dene. İlk yarım saat içinde iyice ısınıp, yarım saat daha yürürsen metabolizman harekete geçer. Canını sıkıp moralini bozma.

ilk defa bir ürünün almanyada turkiyeden daha ucuz oldugunu görüyorum:))

dün rossmanda yulaf kepegi almistim bio olan 1,99€ normal 1, 79 du..ilk realden almistim ordada 2,59€ du.

sevgililer gününe kadar sevgilini görmiycekmisin :44:

Bu arada ben böyle sürekli tavsiye verip duruyorum ama yarın tartıda kilom aynı olursa siz bakın işe Hehehe bi de ben şimdi götürüyormuşum hamburgerleri pastaları börekleri

Yok yok hepsini uyguladığımdan söylüyorum. Belki de cildimin şu halini bu iksirlere borçluyumdur

Anladım kuzum Bu arada canım tarçınlı kek istedi iyi mi Bu ne yaaa durduk yerde ha bire bişiler geliyor aklıma iş arası

face.deki dukan grubuna üye olsana, millet deli şeyler yapıyo walla, ağzım açık kalıyo bu kadar uğraşılır mı diye haa canım da çekiyo ama üşeniyorum ben yaa

ne kaçırdım ben, ne iksiri bilgecim

İksir diye dalga geçtim kendimle canım yaa, cildim ve sağlığım için her sabah maydanoz püresi içiyorum, sık sık elma sirkesi kullanıyorum, yüzüme gözüme ne bulursam sürüyorum, metabolizmamı canlı tutmak için bolcana acı tüketiyorum. Şükür hemoroid ve miğde sorunum yok. O nedenle sık sık bi kaşık yoğurda acı pul biber ve kuru nane koyup onu yiyorum. Bu diyette başladım gerçi buna. Kendimi çok sıcak ve dinç hissediyorum bu sayede. Bi kaşık light yoğurda bir çay kaşığı acı pul biber, azcık acı sos, azcık kuru nane ve bi tatlı kaşığı yulaf kepeği koyup yiyorum. Olmadı haşlanmış tavuk yanında sos gibi sunuyorum kendime ve tavukları buna bandırıp yiyorum

71 kilo ile dün sabah diyete başladım bugün tartıldım 69,300
birde akşamdan hazırlıyordum yiyeceklerimi, işe getirip yiyordum.
dün akşam unutmuşum hazırlamayı
hemen 1 yumurta haşladım, içine kırmızı biber ve diyet peynir karıştırıp geldim.
yanında yulaf kepekli yoğurt.
yumurta tok tutar diye biliyorum. inşallah idare eder :)
akşam kendime ziyafet çekmeyi düşünüyorum :)

hmm gerçekten enfes bir tat.. düşününce bile canım çekti
öğlen oldu acıktım zannımca

bu arada birşey sormak istiyorum, bir zamanlar müstakbel görümceme öğlen dışarda yemek yiyelim sözü vermiştim, sonra diyete başladım.
dün msj attı, bu hafta gidebiliriz diye gidelim gitmesine deee ben ne yiyeceğim, PS günüme denk gelsin diye çarş gidelim dedim ama ne yicem bilmiyorum :26:
tavuk döneri yada et döneri ekmeksiz yesem olur mu, yada tavuk grill diyor ondan yesem? ya bulamazsam bişey

çok geçmiş olsun, ağrı için karanfil tavsiye edebilirim. biraz uyuşma hisedersin ama ağrıyıda hafifletir tekrar geçmiş olsun.

nerdesin arkadaşım????????? bıraktın beni, motivasyonum yerlerde bu ara
çevirip çevirip bana son yazdığın fırça dolu mesajı okuyorum kaçamak yapmamak için
geçmedi mi daha bulantıların??????? özledim vallahi seni........

merhaba arkadaşlar, bende bugün aranıza katıldım ayrıca bugün dukan diyetine başladım.sizleri okudukça diyeti bırakmayacağım diye sürekli tekrarlıyorum..destek olmak çok güzel..ayrıca bilgecim çok merak ediyorum yarın kaç kilo verdiğini müjdeleyeceksin bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…