tarçınlı süt çok iyi bir seçenek, tarçın kandaki insülin oranını dengeler hafif tatlı olması da şeker tadı ihtiyacını karşılar. kolay gelsin:)
Kola selülitler için çok kötü. Selülitlerimden kurtulmak istiyorum. O nedenle kola ve benzer hazır içecekler kaçınıyorum. Ondan pişman oldum. Selülitlere ölüm
Bi de ekici marka ricotta peyniri yiyebilir miyiz acaba kızlar, yiyen var mı. İtalyan loru biliyorum ama değerlerine baktım bişi anlamadım. Zararı olur mu sizce?:26:
evet ya ben eczaneden 100lük tablet aldım o tabletleri öğüttüm :S sıvı tatlandırıcı varmı elinizde dedim yok dediler.aman Allahım...o kadar tatlandırıcıyı yuttum ya
bana almam gereken ürünün tam adını ve nereden bulabileceğimi söylermisin canım. tombis sıvı tatlandırıcı kullanıyomuş hiç bi yerde bulamadım onu da...
Keyifler nasıl??
Ben dünden beri hastayım malesef, üşüttüm biraz sanırım. Tüm vücudum ağrıyor, boğazım çok kötü, tir tir titriyorum. Şu an biraz daha iyiyim ama halsizliğim çok fazla ve hala tüm kemiklerim ağrıyor. Umuyorum ki daha da iyi olacağım. Gecenin bi vakti kalktık, eşim çorba yaptı bana, ondan sonra toparladım biraz. Sabah da kahvaltı yapamadım, canım hiçbir şey istemiyordu. Dışardan ızgara tavuk salata söyledim öğlen onu yedim, yanında da krebimi. Yedim de biraz olsun kendime geldim. Aman dikkat edin kendinize...
kefirin light olanı var, ben içmedim içmem de ama onu tüketebilirsinzi diyordu sanırım bir yerlerde..
evet ya ben eczaneden 100lük tablet aldım o tabletleri öğüttüm :S sıvı tatlandırıcı varmı elinizde dedim yok dediler.aman Allahım...o kadar tatlandırıcıyı yuttum ya
bana almam gereken ürünün tam adını ve nereden bulabileceğimi söylermisin canım. tombis sıvı tatlandırıcı kullanıyomuş hiç bi yerde bulamadım onu da...
desendesen sen bu diyetle 20kilo mu verdin? Helal olsun valla!
Bende kitabini okuyorum ama bitirmeden basladim hergün biraz daha fazla seyler ögreniyorum :)
dün sushi yemege gittik kardesimin dogum günü, cig baliklar ama biraz pirincde arada karisti umarim cok fazla yan etkisi olmaz
geçmiş olsun desen desen. dikkat etmek lazım grip salgın halde. vitamin alıyorsun değilmi. bağışıklık sistemimizi de çökertmemek lazım
Evet lütfennnnnnn.
canım naber ya forumda göremedim 2 gündür merak ettim canım ne yaptın meme olayını sütün azaldımı
İnşallah canım..
Bişi dicem ben seyirdeyim demi şimdi, offf hiç bitmeyecek sanmıştım yaa bu atağı
Meyveli yoğurt günde iki taneyle sınırlı, ama ataktaysan hiç yememen daha iyi bana kalırsa...
Ben geldiiimmmmmmmmmmmmm
Kızlar sabah uyanır uyanmaz tartıldım ama burda elektrik yoktu ondan bari yürüyüşe çıkıyım dedim, yürüdüm geldim ve hemen kilo çizelgemi güncelledim
121 ile başladım şu an 113 kiloyum kızlar, bakalım ocak sonu kaç olacağım, inşallah aynen devam eder yaa çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?