slm arkadaşlar bende dukan diyetine bugün başladım biraz zorlanıyorum ama bu sefer başarırım inşallah
Amin, başarırsın. Neden başaramayasın ki.
meyve sebzesiz biraz zor gibi geliyor ama bu göbek gidicekse vazgeçmicem
Atak sonrasında sınırlı da olsa sebze var. Aldığın protein oranını geçmemek kaydıyla sebze tüketebiliyorsun ama meyve pek çok diyette yasaklı. Mesela ben Karatay diyeti yapacağım onda da meyve yemek yasak. Çünkü meyvede ciddi oranda şeker ve karbonhidrat var.
İzinli sebzeleri ye, yemek yap, haşlama yap, püre yap, suyunu sık iç, salata yap, mesela brokoli salatası yoğurt ve sarımsakla süper oluyor. Mesela beyaz lahana çorbası zayıflamak için muhteşem bişi. Mesela taze fasulye, ıspanak, kabak, patlıcan, marul, tere, maydanoz, yeşil soğan...Saymakla bitmez
İnan bana bu göbeciklerimiz eriyor. Vücut yağ almayınca ne yapacak, kendi rezervlerini tüketecek
bencede mantıklı ben sebze çok severim lahana salatası yapar yerim brokoli haşlar yogurlu yapar yerim ama göbegim çok büyük 52 beden etek anca oluyor bana
dukana başlayalı ilk defa hasta oldum, boğazım şiş, antibiyotik ve dünyanın ilacını alıyorum
dün çorba içtim ve meyve yedim ama vicdan azabı çektim ki hemde nasıl...
2,5 yaşında oğlum var, eşim çok yoğun çalışıyor ve burda kimsemiz yok yani oğlumun tüm bakımı bana ait, biran önce iyileşmem lazım kısaca ama diyeti bozmayada kıyamıyorum, 3,5 aylık emeğim bu benim, öyle kararsızım ki öyle köşeye sıkışmış hissediyorum ki kendimi anlatamam(((((
ARKADAŞLARRRRRR.ben normelde 10 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerimden dolayı.bu diyette de 7.günüm.atak evresini dün bitirdim.doğum kontrol hapımın bitmesine 3 gün vardı daha bu sabah baktım adet olmuşum.doktorumu aradım gideceğim hemen ama randevuyu yarına alabildim.bu dyettele alakası varmıdır acaba.çünkü kullananlar bilir doğum kontrol hapı ile günü günene adet olunur.korktum şimdi
selam kızlar,
ben one a day maxımum aldım vitamin olsun diye, sizce diyette yan etkisi olurmu? yani kilo vermemi yavaşlatırmı?
bugün atakda 7. ve son günüm..yarın öğlen salata yiyeceğim, tabi ton balıkla..
kızlar birbirimize destek olalım veeee hep beraber incelelim.hep söylüüyorum sizleri okumasam ben bırakırdımmm..
bu arada 2,3 kg verdim..az oldu ama neyse
Anca beraber kanca beraber, kilo vermekse niyetimiz, sonuna kadar gideceğizTa ki bir gün istediğimiz kiloya varıp, onu korumaya başlayana kadar.. Bu kilolar gidecek
Vitaminin zararı değil faydası var cnm
bilgecim teşekkür ederim, gitme kuzum karataya filan, moral ver burda bize..
yaa bide ne sorcam, dukanella diye bir tarif varmış ama ben bulamıyorum..facede herkes yazıyo, bilen varsa bi yazıversin bize de bizde yiyelim yaaaa
yaa bide ne sorcam, dukanella diye bir tarif varmış ama ben bulamıyorum..facede herkes yazıyo, bilen varsa bi yazıversin bize de bizde yiyelim yaaaa
slm arkadaşlar bende dukan diyetine bugün başladım biraz zorlanıyorum ama bu sefer başarırım inşallah
dukan diyetine başlamayı ben de düşünüyorum :44: yorumunuzu okudum tarifi de bi yerde görmüştüm yazıyım dedim:
DUKANELLA
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı süt
8 damla sıvı tatlandırıcı (damak tadına göre ayarlanabilir, toz tatlandırıcı da kullanılabilir)
5-6 damla fındık aroması (şart değil)
Hepsini iyice karıştırıyoruz.
ALTERNATİF DUKANELLA TARİFİ
(Yukarıdaki tarifi acı bulanlar için)
1 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı yağsız süt tozu
2 yemek kaşığı süt
1 yumurta akı
3 yemek kaşığı toz tatlandırıcı (damak tadına göre ayarlanabilir)
8 damla vanilya aroması
Hepsini iyice karıştırıp, cam bir kavanozda buz dolabında saklıyoruz.
Bugün çok duygusal ve sevgi dolu gördüm seniçok teşekkür ederim, işte destek olmak bu kadar güzzeelllll
çok teşekkür ederim, işte destek olmak bu kadar güzzeelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?