Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

meyve sebzesiz biraz zor gibi geliyor ama bu göbek gidicekse vazgeçmicem

Atak sonrasında sınırlı da olsa sebze var. Aldığın protein oranını geçmemek kaydıyla sebze tüketebiliyorsun ama meyve pek çok diyette yasaklı. Mesela ben Karatay diyeti yapacağım onda da meyve yemek yasak. Çünkü meyvede ciddi oranda şeker ve karbonhidrat var.

İzinli sebzeleri ye, yemek yap, haşlama yap, püre yap, suyunu sık iç, salata yap, mesela brokoli salatası yoğurt ve sarımsakla süper oluyor. Mesela beyaz lahana çorbası zayıflamak için muhteşem bişi. Mesela taze fasulye, ıspanak, kabak, patlıcan, marul, tere, maydanoz, yeşil soğan...Saymakla bitmez

İnan bana bu göbeciklerimiz eriyor. Vücut yağ almayınca ne yapacak, kendi rezervlerini tüketecek

bencede mantıklı ben sebze çok severim lahana salatası yapar yerim brokoli haşlar yogurlu yapar yerim ama göbegim çok büyük 52 beden etek anca oluyor bana

bencede mantıklı ben sebze çok severim lahana salatası yapar yerim brokoli haşlar yogurlu yapar yerim ama göbegim çok büyük 52 beden etek anca oluyor bana

Ben de 50/52 giyiyorum canım. Aynıyız sayılır. Ne var bunda. 52 beden olunca zayıflanmıyor mu Daha önce 48 bedene inmiştim çok kısa sürede. Demek ki oluyormuş. Ama gırtlağımıza dur dersek

Canim kendini kötü hissetme bence hastalik bu, bende grip olmustum ve beslenmemi degistirmedim aynen devam ettim 10 günü gecti iyilesme sürecim, eger dikkat etseydim daha erken iyilesirdim. Bir kac gün atak yaparsin iyilesince yoluna girer. Cok gecmis olsun, moralini hic bozma, diyeti de bozma.

Ben ilk dogum kontrol hapi kullanmaya basladigimda canavar gibi yiyordum önümden yemekleri almasalar catlayana kadar yiyecek haldeydim sürekli aclik hissediyordum ve kilo almistim sonra da biraktim zaten. ilk kilomu bu sekilde aldim yani dedikten sonra diyete basladigim ilk ay benim de adetim düzensizlesti o zaman bende yazmistim oldu olmadi gibi bir sey oldu aradan 10 gün gecti yeniden adet olmustum yine burada sordum diyet ve kilo kaybi sonrasi düzensizlik oldugunu söylediler. Korkacak bir sey oldugunu sanmiyorum. Gecmis olsun.

Son düzenleme:
selam kızlar,

ben one a day maxımum aldım vitamin olsun diye, sizce diyette yan etkisi olurmu? yani kilo vermemi yavaşlatırmı?

bugün atakda 7. ve son günüm..yarın öğlen salata yiyeceğim, tabi ton balıkla..

kızlar birbirimize destek olalım veeee hep beraber incelelim.hep söylüüyorum sizleri okumasam ben bırakırdımmm..

bu arada 2,3 kg verdim..az oldu ama neyse

Anca beraber kanca beraber, kilo vermekse niyetimiz, sonuna kadar gideceğiz Ta ki bir gün istediğimiz kiloya varıp, onu korumaya başlayana kadar.. Bu kilolar gidecek

Vitaminin zararı değil faydası var cnm

Anca beraber kanca beraber, kilo vermekse niyetimiz, sonuna kadar gideceğiz Ta ki bir gün istediğimiz kiloya varıp, onu korumaya başlayana kadar.. Bu kilolar gidecek

Vitaminin zararı değil faydası var cnm

bilgecim teşekkür ederim, gitme kuzum karataya filan, moral ver burda bize..

yaa bide ne sorcam, dukanella diye bir tarif varmış ama ben bulamıyorum..facede herkes yazıyo, bilen varsa bi yazıversin bize de bizde yiyelim yaaaa

yaa bide ne sorcam, dukanella diye bir tarif varmış ama ben bulamıyorum..facede herkes yazıyo, bilen varsa bi yazıversin bize de bizde yiyelim yaaaa

dukanella tarifini ve nette gördüğüm resmini paylaşıyorum, toplaşın dukancanlaaar:

1 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı yağsız süt tozu
2 yemek kaşığı süt
1 yumurta akı
3 yemek kaşığı toz tatlandırıcı (damak tadına göre ayarlanabilir)
8 damla vanilya aroması

hepsi çırpılıyor,isterseniz puding gibi isterseniz de buzlukta dondurup çikolata gibi tüketebiliyormuşsunuz. denemedim ben, kendi yorumumu katamayacağım

veee işte resmii

ayrıca canı tatlı isteyenler için çikolata soslu pancake ve sütlaç önerebilirim..

Son düzenleme:

dukan diyetine başlamayı ben de düşünüyorum :44: yorumunuzu okudum tarifi de bi yerde görmüştüm yazıyım dedim:

DUKANELLA

1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı süt
8 damla sıvı tatlandırıcı (damak tadına göre ayarlanabilir, toz tatlandırıcı da kullanılabilir)
5-6 damla fındık aroması (şart değil)

Hepsini iyice karıştırıyoruz.

ALTERNATİF DUKANELLA TARİFİ
(Yukarıdaki tarifi acı bulanlar için)

1 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı yağsız süt tozu
2 yemek kaşığı süt
1 yumurta akı
3 yemek kaşığı toz tatlandırıcı (damak tadına göre ayarlanabilir)
8 damla vanilya aroması

Hepsini iyice karıştırıp, cam bir kavanozda buz dolabında saklıyoruz.

slm arkadaşlar bende dukan diyetine bugün başladım biraz zorlanıyorum ama bu sefer başarırım inşallah

hoşgeldin .gidecek kilolar azimle kaçamaksız yapılan bir diyetle gidiyor inan.3 yıldır 71 kiloyu hiç görmemiştim.benim gibi zor kilo veren biri bile başarıyorsa herkes başarabilir.

Benim yaş pasta, puding ya da çikolataya karşı büyük bir düşkünlüğüm yok. O nedenle böyle tatlar aramıyorum ama regl dönemlerinde deli gibi açılıyor iştahım. Şekerr şekerrr diye diye dolanıyorum. O zaman bu dukanellayı kesin yaparım gibime geliyor. Şimdi canım hiç çekmedi Kilo vermek için bazı şeylerden ödün vermek şart..

çok teşekkür ederim, işte destek olmak bu kadar güzzeelllll

çok kötü geçen bir hafta sonu, deli gibi yemek, nurtopu gibi üç kilo, yeniden başlanan atak evresi.... bunalımlardayım.... isyanlardayım.... bu kadar aciz miyim sorgulamaktayım :(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…