Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence seyir evresindeysen devam etmelisin.nasıl yapıyordun 5+5 mi 1+1 mi? belki uygulanışı değiştirisin.2 aydan sonra tekrar başa dönmek motivasyonunu bitirir.ama lütfen bundan sonra iradene hakim ol canım...

Niye panik yapıyorsun ki. Acele etmeye gerek yok. Zayıflayacaksın. Yapman gereken diyete aynen kaldığın yerden devam etmek, hareketi artırmak ve bolcana su içip, bitki çayı içmek. Hareketle dengelersin durumu. Her gün 1 saat tempolu yürü zaten 3-4 günde toplarsın kendini. Böyle panik yapma ve atak da yapma bence. Acelemiz yok. Veriyoruz işte kiloları. Sıkma canını. Ödem atmak istiyorsan çok çok sıkkınsa canın 2 gün full saf protein yap da için rahatlasın bari.

Canlar cigerler az once dukanella yaptim ve cok sevdim cok,diyeti bi gun birakicak bile olsam yapar yerim,o derece.lakin sorum su bu harika seydden hangi evrede ne kadar tuketebiliyoruz?lutfen cevap eyleyin

cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar. ogretmenim ben 15 tatilde hergun yuruyebilirim insallah. evde kosu bandim da var insallah emeklerim bosa gitmez.hic kacamak yapmamayi dusunuyorum insallh

bilge sana ozel den msj atmistim az once gordunmu cvbini bekliyorum canim

Paylaşımın için teşekkürler. Hepiiz için son derece faydalı bilgiler

2-3 gün saf protein yap. yürüyüşünü rttır bol yeşil çay iç sonra seyirden devam et

2-3 gün saf protein yap. yürüyüşünü rttır bol yeşil çay iç sonra seyirden devam et
saol canim kendimi ii hissetmem icin saf proteini yapsam ii olacak sanirim. ama 3 gun gozumde buyuyordu, takilmisim 3 gun diye. dogru valla 2 gun yeter iyi aklima getirdin tekrar teskkurler

tavuk suyunu elbette kullanabilirsin ama buz dolabına koy üstünde yagı donsun yağını at. rahatlıkla kullanabilirsin tavuk suyunu

sıvı tatlandırcılar sıcakta bozulup metalik tat bırakıyor .ısıya dayanıklı olan splenda ve takita 60

Cevapladım

Neden diğer arkadaşlar yok bu arada dikkatimi çekti. Diyeti terki diyar mı eylediler nedir

Canlar cigerler az once dukanella yaptim ve cok sevdim cok,diyeti bi gun birakicak bile olsam yapar yerim,o derece.lakin sorum su bu harika seydden hangi evrede ne kadar tuketebiliyoruz?lutfen cevap eyleyin

Sorunu şöyle ytanıtlıyayım
7 kaşık süttozu kullandın günlük limit 3 kaşık süttozunda
kakao limitide 1 tatlı kaşığı o da haftada 1 yada 2 kez fazlası kesin duraklamaya yol açıyor. buna göre ne kadar yiyeceğine sen karar ver

keten tohumunun fazlasının zararlı olduğu birçok yerde geçiyor. genelde bir tatlı kaşığını geçmemeyi ve mümkünse kullanmadan hemen önce dövmeyi/öğütmeyi öneriyorlar. önceden öğütülmüş olanlar pek tavsiye edilmiyor...

Daha önce kabızlık sorunum olmuştu, ekstra hiç bir şeye gerek yokmuş meğeer. Gojiberry ve yulaf kepeğini düzenli tüketilince her şey yoluna giriomuş:)

atak evremın ılk gunundeydım ve gene bozdum dukanı ya ben bu atak evresını yapamıorum ıste dırek seyırden baslasam olmazmıydı

Slm kızlar;

Ben bugün yine gram verememişim;her gün tartılmasam mı acaba ya canım sıkılıyor böyle olduğu için( Light süt tozu konusunda biri beni aydınlatabilir mi?ben coffee mate'in light olanını aldım ama bir arkadaşım olmaz dedi????yardım lütfen!!

sebze protein günüden sonra tartılma zaten hafta da 1 tartılmak en doğrusu
coffe mate yanlış çok yağlı light bile olanı yağlı
pınarın mavi ambalajlı süttozonu alın. pasta ve börekler için diye yazar . yagsız sütten üretilmiş

atak evremın ılk gunundeydım ve gene bozdum dukanı ya ben bu atak evresını yapamıorum ıste dırek seyırden baslasam olmazmıydı

seni az önce karatay diyetinde gördüm sanırım kaçma niyetindesin:)))şaka bir yana herbünye kaldıramıyor bu dukanı gerçekten.ben etobur biri olduğum halde bazen zorlanıyorm..

evet whitebird % 100 haklı..ben de ilk başta kahve beyazlatıcılardan sanmıştım sonra anladım.pınarın süttozu güzel.ben bu hafta bulamadım koskoca migrosta bitmiş.

demekki diyete hazır değilsin canım. zorlama kendini kitabı bir daha oku. aynanın karşısına geç bütün fazla kilolarını gör. içine sığamadığın en sevdiğin giysilerden birini dene. bir de onların içinde inceik olduğun zamanları hatırla . bakalım bir daha diyeti bozacak mısın.
Amabu iş beyinde bitiyor . önce gerçekten karar vermek lazım

ya valla dıyete hazırımda..dukan agır gelıyor bana..hem çalışıyorum gun boyu..acıkıyorum..sırf proteınle mıdem acaıp bulanıyor.. karataya kayma egılımındeyım evet dukanla hızlı kılo wermek ıstedım ama bunye meselesı olmayınca olmuyor demek kı esımde hıc destek olmuyor tam tersı korkutuyor..dusup bayılcan dıye ah ah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…