- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Bikaç arkadaş daha kilomu sorunca bende de bir merak oluştu suni de olsaTartıldım korka korka. Ama nasıl korkuyorum anlatamam. Heyecan bastı resmen. Film gibi. Tartıya çıktım ve baktım. Kilom 109 olmuş arkadaşlar Çok az kaldı 100 olmama 9 kilocuk. Acaba şubata kadar 100 olur muyum ki. Biliyorsunuz hedefim şubatta 100 olmaktı. Öylesine hevesli ve hareketliyim ki anlatamam kızlar. Evi temizliyorum her gün. Çöpü atmak için yan sokağa gidiyor, markette market arabasıyla 4 dönüyor, her yere yürüme gidiyor, merdiveni 3-4 kez inip çıkıyorum. 87 basamak var. Her gün mutlaka 3 kez inip çıkıyorum
Yalnız geçen gün 7 km yürümüştüm. O çok iyi geldi bana. Havalar güzel olunca haftada 1 gün 2-3 saat yürümeyi planlıyorum. Şu an havalar kötü diye markete falan gidip geliyorum o da max. 45 dk. Bir de stepper o kadar. Bacaklarım incelmiş. Yarıya kadar çektiğim fermuarı dün kapadım. Ufak bi detay ama tüm bedenen inceldiğimin göstergesi sonuçta
Hadi kızlar. Deli gibi motive oldum ben. Yürüyemiyorum edemiyorum gidemiyorum demek yok. Bakın sadece 87 basamak merdiven çıkmak bile bacakları inceltiyor
ben de merdiven çıkıyorum artık,dünden itibaren başladım ve saydım yaklaşık 150 basamak iş yerinin merdivenleri (biraz yukardayız da..)
bir de iniyorum, etti 300... gün içinde kantine git, evdeki basamaklar vs.. kesin 400 basamak olur. zaten bacaklarımın incelmesini istiyorum. inşallah bir çözüm olur bana...
bu arada ben ticker'ımı değiştiremedim, yani değiştirmek için tekrar girdim siteye ama 65,5 yazamadım, buçuğu sıfıra çeviriyor kendiliğinden.. küsürleri nasıl yazıcam bilen var mıı ?
Sevgili arkadaşlarım 17 günlük duraklamamı yumruk ve leslie ile 3 mil yürüyüş sayesinde kırdım bugün giden eksi 1 kilo
Amin sağol, teşekkür ederim tatlım. Doymamayı öğrendim. Aslında ben doyuyormuşum ama midemşişene kadar doyduğumu hissetmiyormuşum. Diyet sayesinde doymayı öğrendimSüpersin arkadaşım;ne güzel kilo vermişsin darısı başımıza inşallah:) eksilmeye devam etmeni dilerimmmm
ben de merdiven çıkıyorum artık,dünden itibaren başladım ve saydım yaklaşık 150 basamak iş yerinin merdivenleri (biraz yukardayız da..)
bir de iniyorum, etti 300... gün içinde kantine git, evdeki basamaklar vs.. kesin 400 basamak olur. zaten bacaklarımın incelmesini istiyorum. inşallah bir çözüm olur bana...
bu arada ben ticker'ımı değiştiremedim, yani değiştirmek için tekrar girdim siteye ama 65,5 yazamadım, buçuğu sıfıra çeviriyor kendiliğinden.. küsürleri nasıl yazıcam bilen var mıı ?
150 basamak mı? Süper canımincelir bacakların. Aynen devam et.
Tebrik ederim canim, sevindim. Leslie ye bende baslamayi düsünüyorum, face de link verenler vardi. Gerci havalarda isinmaya basladi kendimi disari atabilirim yürüyüs icin.
virgül değil nokta kullan
teşekkürler olduu, neresindesin ablacım sen ankaranın, aynı havayı soluyormuşuz
merhaba kızlar güçlendirmede rahata kavuştum galiba bi de baktım ki abur cubur elimde bunu küçük bi kaçamak sayıyorum 3 avuç nesquik topları ne kadar küçük değil mi neyse pozitif düşünce :) akşam saf proteinle atlatırım inş . size ve bana kolay gelsin sevgiler...
Hehhehe bunu sevgilim söylese dünyalar benim olurduvar yaaa tapılacak kadınsınnnnnnn
evim konutkent 1 iş yeri beytepe. sen hangi sempte oturuyorsun Annenin diyet nasıl gidiyor?
home sweet home eryamanişyerim ulusta..
annem kaç kilo geldiğini söylemiyor, ama ilk başlardaki moral bozukluğu yok sanki. ısrar etttim ama ya veremediğinden ya nazar değmesin diye
ısrar ettikçe güldü ama yine de söylemedi, herhalde olumlu (inş yani)
Arkadaşlar ya bişi sormak istiyorum dukan amca bana dediki atak evresini 6 gun yapcaksın ve verecegin kilo 2.2.
test yapıp atak doneminde verilecegi soylenenen kilodan fazlasını veren oldumu atak bitimine kadar bunu merak ediyorum bana 2.2 az geldi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?