valla kimse kusura bakmasın ama bir yıldır değil 10 yıldır görmediğim dostum da gelse, çok çok önemli bir davete de katılsam, doğum günüm, yıl dönümüm de olsa, istediğim kiloya inene kadar asla bozmam diyetimi. Onca zamanlık emeğimi bir dilim pasta, bir bardak meyve suyu ya da birkaç poğaça, kısır, falanla filanla bozmam arkadaşBizim kilomuz ve sağlığımız şu an ilk planda. Muhakkak her soruna çare var. Bi yola çıktık madem ondan az bundan az diyerek sendelememeliyiz. Canımız çektiğinde aklımıza göbişimiz, selülitcanlarımız, popoşlarımız gelsin kızlar
Canım sen daha motive olmadın mı kiay sen tam beni motive edicek gibi bir arkadaşa benziyorsun hep diyete başlar bırakırım inşallah bu son olur
canım sen daha motive olmadın mı kiPilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Ay pardon pilava uzanan kaşıklarımız kırılsın mı demem lazımdı
Valla kimse kusura bakmasın ama bir yıldır değil 10 yıldır görmediğim dostum da gelse, çok çok önemli bir davete de katılsam, doğum günüm, yıl dönümüm de olsa, istediğim kiloya inene kadar asla bozmam diyetimi. Onca zamanlık emeğimi bir dilim pasta, bir bardak meyve suyu ya da birkaç poğaça, kısır, falanla filanla bozmam arkadaşBizim kilomuz ve sağlığımız şu an ilk planda. Muhakkak her soruna çare var. Bi yola çıktık madem ondan az bundan az diyerek sendelememeliyiz. Canımız çektiğinde aklımıza göbişimiz, selülitcanlarımız, popoşlarımız gelsin kızlar
Günaydın kızlar.
Su konusunda kendimce şöyle bir yöntem geliştirdim.
Evin her odasına küçük pet şişelere su doldurup koyuyorum.
Bilgisayar masasının üstünde, makyaj masamda, kızımın odasında her odada var.
Gidip gelip gördükçe içiyorum.
İşyerimde de masamda minik damacana sürahim var. Onu içiyorum gün boyu.
günaydın kızlar bugün 3.günüm kahvaltımı yaptım su şişelerimi doldurdum sıraya dizdim sobanın arkasına .1.şişemi bitirmek üzereyim sürekli agzım kuruyor acaba dukandanmı yoksa ben grip olmuşum ondanmı:26:
günaydın kızlar..bugün okula geldim hiç öğrencim yok kar sebebiyle..karne işleri de bitti.oh rahatım..bugün sp günüm kahvaltısını sevmiyorum sp nin bir tek...reglim bitti.akşama tartılacağım bakalım neler olacak...
günaydın kızlar..bugün okula geldim hiç öğrencim yok kar sebebiyle..karne işleri de bitti.oh rahatım..bugün sp günüm kahvaltısını sevmiyorum sp nin bir tek...reglim bitti.akşama tartılacağım bakalım neler olacak...
benim çocuklarda ders yok diye 4 ü daha yatıyorlar ben sabah uyuyamam alışmadım sabah uykusuna
:))ben çok severim sabah uykusunu ..bırak yatsınlar.ben 3.sınıfları okutuyorum..siz de 4 çocuk mu var maşaallah diyeyim..
hepsi büyük büyük kızım 20 yaşında ünüversiteye gidiyor küçük kızım 17, yaşında lise 3, ikizler oglan 14 yaşına girecekler nisanda
günaydın kızlar bugün 3.günüm kahvaltımı yaptım su şişelerimi doldurdum sıraya dizdim sobanın arkasına .1.şişemi bitirmek üzereyim sürekli agzım kuruyor acaba dukandanmı yoksa ben grip olmuşum ondanmı:26:
Allah bagıslasın evlatlarınızı benimde ikiz kızım var siz büyütmüşşünüz
Günaydın kızlar.
Su konusunda kendimce şöyle bir yöntem geliştirdim.
Evin her odasına küçük pet şişelere su doldurup koyuyorum.
Bilgisayar masasının üstünde, makyaj masamda, kızımın odasında her odada var.
Gidip gelip gördükçe içiyorum.
İşyerimde de masamda minik damacana sürahim var. Onu içiyorum gün boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?