Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

işin içinde sağlık ve düzenli kullanılan ilaçlar olunca bişey söyleyemeyeceğim, bence doktoruna danış...
onay verirse uygularsın

çevabın için teşekkür ederim
ben bu iliçları hayat boyu kullanacağım sanırım denemekten başka çare yok kitabım gelsin
deneyimlerimi paylasacağım belki hasta olanlara faydam olur

kızlar ben yanlış aldım galiba yaa yulaf kepeği unu yazıo poşetin üstünde ama satıcı bana bu dedi bunu veriyorum dedi napıyım şimdi benn:44:

bu sabah çok mutlu uyandım kızlar... nerdeyse toplamda 5 kilo vermişim... 2 gün sonra seyire geçiyorum... ve aslında dukan seyire geçerken 81,60
olmamı önermişti... sanırım tahminimden çok daha çabuk atıyorum ödemimi... ödem atılsa... bi de yağlar erimeye başlasa acayip güzel olucak hee... ayrıca kemerimi iki delik geriden takıyorum artık... bu da beni fazlasıyla motive ediyo... yalnız dün büyük bi kaçamağım oldu... bunun için pişmanlık duymuyorum bile... çünkü sülalece toplanmıştık ve onlarca çeşit yemek vardı... etli nohut... mantar sote... yayla çorba... o biçim güzel görünen yeşil salata... fanta... yaşpasta... kuru pasta... güzel güzel birsürü mezeler... meyveler... ve baklava usulu bir tatlı... bu saydıklarımın hepsine bayılırım... nerde olursa olsun gördüğümde dayanamam.... şartlar ne olursa olsun yerdim... ama onlarca yakınımın ısrarına rağmen ben sadece tatlıdan bi dilim yedim... bütün yemek boyunca oturdum... izledim herkesi... ama regl dönemim yaklaşıyor.. tatlıya bu yüzden dayanamadım muhtemelen... ama bu akşam bir saat dans edip yarım saat de yürüycem ve eriticem o tatlıyı... gerçi dün akşam spor yapıp yattım ama erimiş de olabilir belkim... tablomu güncelledim çok hoşuma gitti... inşallah hep böyle kolay verebiliriz kilolarımızı...

tebrik ederimmm, sen motivasyonunu kaybetme devamı gelir zaten........

of offf, bende +400 ile uyandım malesef, artık iyileşmek istiyorum, dün protein günümdü ama benim inanılmaz salata çekti canım ve yedim, üzerine fıstık, portakal ve gofret eklenince... sabah malum sonucu gördüm tabi

olsun ama bilincindesin neden + olduğunun... sıkma canını... çok istikrarlısın maşallah...

arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim 600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?

arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim 600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?
normalde regl dönemi öncesinde şişkinlik oluşuyo zaten vücutta... lütfen umutsuzluğa kapılıp mutsuz olma... geçici bi süreç...

15 günde süper kilo..tebrik ederim

kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum..bugün 20.günüm,buna rağmen 3,5 kilo verdim..herkes benden hızlı veriyo..günlük sporumuda yapıyorum..veremeyecekmiyim ben bu kiloları yaa..akşam bozacaktım nerdeyse diyeti..yediğim hiç bişeyden keyif almıyorum,tarifleri denedim dün, hepside kötü oldu..ben niye veremiyorum yaaa, offffffffffffffff

atagımın 6.günü bende dün ikeada brokoli kaçamagı yaptım :) Dukan amcaya göre bu kaçamak ama sanırım bu kaçamak sayılmaz aslında :) 1.şubatta da 2.aşamaya geçiyorum dayanın kızlarrrrr :)

atagımın 6.günü bende dün ikeada brokoli kaçamagı yaptım :) Dukan amcaya göre bu kaçamak ama sanırım bu kaçamak sayılmaz aslında :) 1.şubatta da 2.aşamaya geçiyorum dayanın kızlarrrrr :)
wauuu... aynı günlerde devam ediyoruzz :))

dün misafirim vardı yemeğee..lahmacun yaptırdık,bi de çiğköfte..hiç birini yemedimmm..yemek de hazırlayamadım kendime sadece yogurt yedim baharatlı falan =( ama kendimi ii hissediorum..tartılamadım ama kilo vermiş olduğumu ummak bile mutlu edio su anda beni =))
hepimize güçlü iradeler diliorum =))

Günaydın kızlar.
Haftasonu benimde kaçamağım oldu maalesef.
Kuzenimde yemekteydik pazar günü ve tatlı yedim.
Yemeklerde diyetime uygun değildi.
Az az onlardanda yedim.
Ama pişmanmıyım hayırrrr.
6 lı rakam gördüğümde kendime ödül vericem demiştim.
Bu da ödülüm olsun.
Gerçi muhtemelen 7 li rakamlara geri çıktım ama olsun artık.
Bir daha uzunnnn bir süre kaçamak yok.
Yarın saf protein gününden devam edicem.
Bugün de hafif beslenicem geçiş gibi düşünücem.
Yalnız yediklerim inanılmaz rahatsız etti şu an kendimi bir fil yemiş gibi hissediyorum o kadar şişim yani.

Astım hastasıyım ve devam etmem gereken ilaçlarım var bunlara birde demir hapı eklendi
fazladan 7 kilom oldu dukan diyetine başlıyacagım ama ilaçlar sorun olurmu açaba lütfen yardım:44:

Merhaba bende astık hastasıyım.
Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ilk zamanlarda doktorum bana ömür boyu bu ilaçları kullanacaksın demişti. Sonra kontrollerimde kesti ilaçlarımı.
Ve astım ilaçlarının çoğunda kortizon bulunuyor aklında olsun.
İlaç yazarken doktorun sor bunları en azından en az etkiyi gösterecek ilaçları yazar.
Ama sakın ihmal etme ilaçlarını sağlık herşeyden önemli.

Canım maşallah çok iyi gidiyorsun takipteyim seni.

Olsun canım bugün kaldığın yerden devam et. Moralini bozma.

Elbette vardır etkisi. Regl döneminde vücutta su birikiyor fazlaca.

Sabır canım. Devam et eminim direnci kırılacak vücudunun.

irem özge, yarim teşekkür ederim kızlar..çok motiveydim asllında ama, burda benle aynı sürede benim 2 katım verenleri görünce demotive oluyorum..vermem gereken kilo çok, ve ben çok aceleci bi insanım..bu aradalar eşimlede aram bozuk, oturup kocaman bir çikolata yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…