Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben ilk gün ekmek yaptım hala onu yiyiyorum... bayatladı ama olsun

bir seferde bir haftalik ekmek yapip günlük kepek miktarina göre yiyebilrisn .

valla bana az bile geliyo günlük kepek miktari :)

Aslında buzlukta poğaça tarzı bir şey var. Onu biile çıkarıp yemiyorum, alışkanlık oluşmadı sanırım ekmek denesem motive olurum belki, bir de onu deneyeyim. Teşekkürler :)

selamlar kendi konuma yazdım ama burayada yazmak istedim

cumartesi günü öglen ızgara köfte yogurt domates biraz acı biberle geçti dışardaydım
akşam ızgara balık biraz marul ve turp otu salatası (3-4 çatalcık) üstüne lorlu cizkek.. bu akşam tartıldıgımda ki yemek sonrası 57 kgydim.. bu 3 gün atak + 2 gün seyir evresinde 61 den 57 ye düşmek demekti..

buraya kadar herşey güzeldi ama o akşam migdemde bi yanma başladı sanırım dedim kek dokundu cünkü aşırı koydum sanırım aromalarını agır gelmişti.. önemsemedim ama ertesi sabah yataktan bulantıyla fırladım bütün günüm kusma aglama halsizlik ve üşümekle geçti evdekiler diyete bagladılar ben bile öyle düşünmeye başlamıstımki aynı şeyler kardesimdede oldu ikimizde acillerde güzelce yatıp serumları yiyince ancak bugün toplayabildik.. gerçi toplanmışta sayılmam her yanım agrıyor migdem belim göüs kafesim acıyor.

bugun işe gelmeden tartıldım 58.5 a fırlamış bile kg. anne yemekleri ve serumların etkisi olsa gerek

Aslında buzlukta poğaça tarzı bir şey var. Onu biile çıkarıp yemiyorum, alışkanlık oluşmadı sanırım ekmek denesem motive olurum belki, bir de onu deneyeyim. Teşekkürler :)

RICA EDERIM;SIMLANIN blogunda cok güzel tarifler var mesela bi tane pizza kraker tarifi var hemde yulaf kepeksiz yol icin cok ideal yaniniza alip yiyebilirisniz özelliklede calisanlar icin henüz denemedim önce süzme yaogurt yapamam lazim :)

canim 3 günüdr takip ediyorum sizi zatende kendime güvenim yok oldugundan önce bi bakayim dedim yine tosluyomuyum yoksa devam edebilicemmi ama cok iyi hissediyorum kendimi ilk defa seyire gecicem hem bu 2 kasik olayida süpermims :) kitabi okumustum ama uzun zaman oldu unutmusum

Ekmek bende denemedim. Ama istiyorum haftasonu deneyeeğim.

Yaşasın kilo vermek

Geçmiş olsun.

gecmis olsun canim,kiloya takilma önce saglik ,saglik olduktan sonra hersey olur Allahin izniyle ins

haftaya doktora gideceğim, muhtemelen kan değerlerime bakacak. Bakalım ne çıkacak burada paylaşırım.

boortlenli_recel çoook geçmiş olsun.

tatlım pudingi mısır unu ilemi nişasta ilemi yapıyosun, ben mısır unu ile yaptım kötü oldu, nişastada yasak değilmi?

Yaşasın kilo vermek
bilgecim nasıl gidiyo? kaç kilosun söylede kıskanayım

çook geçmiş olsunn =((

arkadaslar bişi danışcam..benim hedef kiloma yaklasık 6-7 kilo var ama seyirin bitmesine 10 gün kaldı..hayatta hedefime ulaşamam kiii =(

atak evresinin son günündeyim oh be yarın seyir evresine geçeçegim :) kızlar benim 6 kg fazlam var sizce seyir evresinde hangi aşamayı yapmak daha uygun olur ? Ben 1/1 Düşünüyorum ama bilniyorum daha karar veremedim ..

arkadaslar bişi danışcam..benim hedef kiloma yaklasık 6-7 kilo var ama seyirin bitmesine 10 gün kaldı..hayatta hedefime ulaşamam kiii =(

Hedef kilona ininceye dek seyir evresine devam ediyorsun arkadaşım. Dukanın verdiği tahmini bir tarih; önce de bitebilir seyirin, sonra da...Hedef kilona ulaşmadan güçlendirmeye geçme.

Evet canım; 1/1 daha mantıklı, zaten genelde bu yöntem uygulanıyor. Diyetinin daha rahat devam etmesi ve sıkıcı olmaması için.

Çook geçmiş olsun canım, neden böyle oldunuz acaba? Yediğiniz bir şeyden mi ki :44:

tatlım pudingi mısır unu ilemi nişasta ilemi yapıyosun, ben mısır unu ile yaptım kötü oldu, nişastada yasak değilmi?

bilgecim nasıl gidiyo? kaç kilosun söylede kıskanayım

Canım; undan olmaz, nişasta ile yapılıyor, çok da güzel oluyor. Günde bir tatlı kaşığı mısır nişastası hakkımız var diye biliyorum, güncellemelerde okumuştum sanırım. Hazır pudinglerde de mısır nişastası var, genelde dr.oetker light puding yapıyorum ben light sütle çok güzel oluyor. Diyetim boyunca yedim ben.

böhüü..halbuki çook seviniodum güçlendirmeye geçicem,güsel bişiler yicem die =((

güçlendirmede neler yeniliyokiiii :2:

güçlendirme süresinin ilk yarısında haftada 1 ödül öğünü ve yanlış hatırlamıosam 1,2 defa nişastalı öğün serbest ama üstüste olmamak kaydıyla..gunde 1 porsiyon meyva ve de 2 dilim kepekl vs ekmek de serbest.. =)) 2. yarısında ödül öğünü 2ye çıkıyor..

kıızlar bugun öğle yemeğinde 3-4 tane acı turşu biber yedimm (normalde asla acı tüketemem ama görünce canım çok istedi napim)... ama şimdi deliler gibi midem ağrıyo... dayanamıyorumm... ateş basıyoo... napıcam ben yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…