Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Halk oyunları derneğine üye olduk biz. İlk olarak Harmandalı'nı öğreniyoruz. Gerçekten de özellikle bacakları acayip çalıştırıyor. İlk gün bayaa ağrıdı.
bende pazartesi oryantal cuma günleri oryantal+halk danslarına gidiyorum... yani oryantal-misket-zeybek-roman öğreniyorum... hem eğleniyorum hem kilo veriyorum...

evet arkadaşım iyi fikir yapalım.bir önceki salı kilosu bu salı kilosu şeklinde yapalım.1haftadaki ---leri görelim.ona göre dereceleri belirleyelim.hem böylece günlük değil haftalık tartılır sürekli moral bozmayız.

bende pazartesi oryantal cuma günleri oryantal+halk danslarına gidiyorum... yani oryantal-misket-zeybek-roman öğreniyorum... hem eğleniyorum hem kilo veriyorum...

bende dün aldım spor salonu üyeliğimi:)))
hafta içi en az 2 gün fitness yapma düşüncem var:) hafta sonları ise aerobikkk:)))

rica ederim canım ne demek.destek alıp destek vermek için buradayız.

evet çok iyi düşünmüşsün böyle daha motive olucamıza eminim

arkadaşım ben yapmadım eşim yaptı ama hatırladığım kadarıyla http ile başayan kısımdan pngye kadar olan kısım olacak.yapıştırdıktan sonra olmaması gereken yerleri tek tek sildik.birde googledan ticker yapımı diye girdiğinde açılan sayfalarda kadınlar kulübü olarak göreceklerindede çok ayrıntılı anlatıldığını göreceksin.

kızlar bu diete başlamak istiyorum ama tam liste bulamadım ilk 10 günde mesala kahvaltıda ,öğlen,akşam ne yiyebiliyoruz? biriniz örnek liste verse ne güzel olur .ben başlamayı düşünüyorumda

canım bu diyete başlamak istiyorsan kitabını mutlaka almalısın.bu evreleri ve miktarları itibariyle karışık bir diyet.ilk 10gün diye birşey yok.kilona ve vermek istediğin miktara göre atak ve seyir evreleri var.sen kaç kilosun?kaç kilo vermek istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…