Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

az evvel sevincimi yanlış yerde paylaşmışım :=) şimdi sizlerle gene paylaşayım
16 günde 5 kg resmen eridiğimi görüyorum artık

Canım öncelikle hoşgeldin, şunu söyliyim; sabah akşam tartılmak seni yanıltabilir, doğru değil bence. Atağa başlamadan ve atak sonrası tartılsan daha iyi olurdu ama artık olan olmuş

bana kalırsa atağı uzatmadan seyir evresine geç, esas kilo verme o zaman başlıycak. Sadece protein tükettiğin günlerden sonraki sabah tartıl yani gün aşırı. Böylelikle daha iyi kilo takibin olur, ayrıca iniş çıkışlar olacak mutlaka, takma kafana

selam bugün itibariyle ben de sizinleyim. İlk günüm. Daha önce de yaklaşık olarak 1 ay kadar denemiştim ama tamamlayamamıştım. Şimdi kararlıyım ve inşallah başaracağım. herkese güzellikler...

hoşgeldin aramıza bu kararlılıkla ve burayı takip ettiğin sürece diyetten kopmazsın hiç merak etme

dışarıda yediğimde bende yanına koydukları soğan salata domates falan tırtıklıyorum biraz,azıcık bişey olmaz sanırım hehe

Su böreği, baklava, kol böreği kuru pastadan oluşan toplantıda ayran ve kefir içmek :) Oldum ben artık oldumm hehehehe.
Valla helal olsun daha diyecek bişey bulamıyorum

Sabahları aç karnına tartılsan daha net sonuçlar alırsın bana kalırsa...

Alkışlar bugün sana gelsin...Bana da gelsin dördüncü günüm ve 2 kilo gitti

hoşgeldiniz,eşinizle birlikte başlamanız ne güzel olmuş daha da kolay olur :)

tebrik ederim süpersin

merhaba diyet öncesi tartılmamışsınız ilk gün 1 kg bile gidebiliyo oyüzden 68 le veya daha fazla başlamış olabilirsiniz ümitsizliğe kapılmayın bide bence akşamları tartılmayın en doğru sonuç sabah aç karna tartılmak hatta hergün üzerinizde aynı şeylerle tartılın pijamalar bile gram da farkediyo

teşekkürler akadaşlar ... evet eşimle birlikte yapmak daha kolay çünkü ona ayrı kendime ayrı yapmıyorumm..

benden de sana kocaman alkışş

tebriklerrr süpersiniz

Teşekkür ederim kızlar benim için önemli bir gelişme gerçekten daha önce hiç diyet yapamamış yapmamış biri 5, gününde ve hayatından memnun

ayyy o zaman bende bide sabah tartılayım yazarım gene mutlux

Sadece sabahları tartılmak en iyisi ama insan dayanamıyor işte ben atak sonunda tartılcam dedim başlarken ama 2. gün tartıda buldum kendimi

teşekkürler akadaşlar ... evet eşimle birlikte yapmak daha kolay çünkü ona ayrı kendime ayrı yapmıyorumm..

Bizde eşimle yapmaya karar verdik ama sebzeden nefret ettiği için kendisi vazgeçtik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…