Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buğday kepeği kabızlık durumunda 1 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılarak kullanılıyor yani zorunlu durumlarda :)

gerçekten mi ben dün dukan ekmeği yaptım evde internette aldığım tarife göre 6 yemek kaşığı yulaf kepeği-6 yemek kaşığı bugday kepeği -2 kaşık yogurt-kabartma tozu-1 yumurta yazıyorda bende tarife göre yaptım ama çoook güzel oldu.üzüldüm şimde bende hep yapar yerim diye düşünüyordum

dün eşim migrostan canderilin tozunu almış.. normal toz şeker gibi kocaman kavanoz her türlü tatlıda kullanabiliyosun ben bugün dukan sütlaç yaptım ligt süt tatlandıcı yulaf kepeğinden

Kitabını okudun mu acaba burda yazılanlarmı idare edeceksin...

Face te dukan diyeti tarifleri die sayfa var orda çok güzel ekmek tarifleri var oradan yararlan

valla canım kitapda öyle yazıyor krep yapıyoruz yaa 1 kaşık yulaf kepeği olsun 1 kaşık buğday kepeği o da kabızlık durumunda diye belirtmiş

evet canım ben 40 gün yapıcam 13.gündeyim pirinç derken pilav yağlı oluyo yiyebiliyomuyuz hamurişi çörek,börek olurmuki
canim ben hepsini yiyorum 3-4kasik yiyorum pasta borekte 1 dilim dun bilgisayarim bozuldu telefondan size yazmak cok zor oluyor bilgisayarim yapilana kadar hepiniz i okumakla yetinecegim sevgiler

dün eşim migrostan canderilin tozunu almış.. normal toz şeker gibi kocaman kavanoz her türlü tatlıda kullanabiliyosun ben bugün dukan sütlaç yaptım ligt süt tatlandıcı yulaf kepeğinden

teşekkürler. Ben Niğde de yaşıyorum. Burada da migras var ama olduğunu düşünmüyorum(İnşallah vardır). Yulaf kepeğini aramıştım yoktu.

canim ben hepsini yiyorum 3-4kasik yiyorum pasta borekte 1 dilim dun bilgisayarim bozuldu telefondan size yazmak cok zor oluyor bilgisayarim yapilana kadar hepiniz i okumakla yetinecegim sevgiler

teşekkürler canım arkadaşlar başka güçlendirmede olan kimler var acaba nasıl gidiyo

ne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık ki

soonra biz de yicez hem de gönül rahatlığıyla...ben bi de hasta olcam ona rağmen yemedim tatlılardan da..ben geliim aklına sen de yeme soora bana da söle yemediğini tmm mı? =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…