Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tesekkurler herkese ,

2 yildan sonra tekrar kk'da olmak guzel...( daha once eylul annesiydim eee simdi de ordan kilolar dan kurtulma cabasinda)

tebrik ediorum canım ya ben de dün akşam:
yaş pasta,börek,poğaça,değişik bi köfte ismini bilmiorum,sakızlı muhallebi masasından su+çay ile kalktım =)
ne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık ki

ben daha önce çok denedim hep verdim de ama hiç bu kadar kilolu olmadığım için kolay vermiştim .şimdi de azimliyim umarım vericem

verirsin tabi şurda bi kaç ay sabredip taş olucaz taş benimde doğum kilolarım kaldı 6 kilocuk daha vereyim başka bişi istemiyorum

Hoşgeldin canım, stevia ben kullanmadım ama güzel bi ürün. doğan bir tatlandırıcı olduğunu biliyorum, alabilirsin, ben Canderel tablet kullanıyorum.

teşekkür ederim. ve sizi gönülden tebrik ederim. kilolarınızı dukan diyeti yardımıyla mı verdiniz? ve ne kadar sürede? Bu arada canderel tableti tatlılarda, fırında pişenlerde de kullanabiliyor muyuz? Nereden alıcaz? çok soru oldu galiba Herkese güzellikler...

Son düzenleme:
ne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık ki

bence hiç te öyle yapma sende kendine bişeyler hazırla dukan tariflerinden yanında götür hem aç kalmazsın hemde canın ne isterse yediğini görsünlerrr..

teşekkür ederim hepinize...bu diyeti duyduğumda diğerleri gibi olduğunu düşünmüştüm.çok inandırıcı gelmemişti...sizin yorumlarınızı okudukça doğruluğuna inandım...deneyipte olduğu yerde sayan hiç kimse yok sanırım..kişiye göre değişiklik gösteriyo tabiki kilo kaybı buda çok normal.başlamadan önce ne yiyebilirm diye araşırdım ve öyle başladım..şu ana kadar 2 kilo verdim..sayenizde diyebilirm..bu kadar çok olumlu yorumlar duymasaydım hiç başlamazdım...tekrar teşekkür ediyorum tüm paylaşımlarınız için

desendesen benim motive kaynağım günlerce seni takip ettim ve en çok senin sayende karar verdim bu rejimi yapmaya kilolarımızda aynıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…