bursa sen??? ...
canım eşiniz kısmen haklı.torrent bütün bilgisyarını bilgilerini fotoğraflarını ya da işte bilgisyarında ne varsa diğer torrent kullanıcılarına açan bir program değil ama mesela sen torrentten bu egzersiz videosunu indirdin diyelim,başka bir torrent kullanıcısı da torrentten senin indirdiğin videonun aynısını indirmek istiyor işte o zaman senin indirdiğin bu video ona kaynak oluşturuyor.yani demem o ki sadece torrentten indirdiğin dosyalar,o da herkese değil sadece torrent kullanıcılarına açık oluyor.yoksa bilgisayarındaki bilgiye fotoya falan ulaşmak için başka özel programlar var,bu çok basit bir paylaşım programı,yazılımı da öyle.ben 10 senedir kullanıyorum başıma daha hiç bişey gelmedi:)
dediğin gibi torrentten indirdiğim için başka alternatif yol bilemiyorum.sadece söyleyebileceğim çok etkili olduğu videonun ve benim şahsım adına torentten indirdiğim.sağlıcakla kalın=)))
neresi_? yakında bende istanbulda yaşıycambende istanbulda oturuyorum şekerim
hkjhkjhkjhjkhjkhkjhjh
çok garip bi olay geldi dün başıma yan bana garip geldi=)))sabah tartıldım 56.0 tamam gayet hoş ben gece yatömadan da bi bakıyorum genelde sabah çıktığımdan enfazla 800 gram fazla çıkıyor.gece de tartılayım dedim ne göreyim 57.5 şaşırdım kaldım bu ne ya dedim 1 günde 1 buçuk kilo mu aldım yani dedim tabii baş konuğumuz 'umutsuzluk' hemen yerine oturdu içimde.sabah kalktım tartıldım 55.9:))))vücut ne garip bişey yahu (bunu bi biyolog söylüyor bu da garip) 24 saat içinde 1.5 kilo su tutuyor...cık cık cık
neresi_? yakında bende istanbulda yaşıycam
çok garip bi olay geldi dün başıma yan bana garip geldi=)))sabah tartıldım 56.0 tamam gayet hoş ben gece yatömadan da bi bakıyorum genelde sabah çıktığımdan enfazla 800 gram fazla çıkıyor.gece de tartılayım dedim ne göreyim 57.5 şaşırdım kaldım bu ne ya dedim 1 günde 1 buçuk kilo mu aldım yani dedim tabii baş konuğumuz 'umutsuzluk' hemen yerine oturdu içimde.sabah kalktım tartıldım 55.9:))))vücut ne garip bişey yahu (bunu bi biyolog söylüyor bu da garip) 24 saat içinde 1.5 kilo su tutuyor...cık cık cık
herkese iyi akşamlar.,
bu kilo bildirimini kime gönderıyorduk.ömür'e mi?
anamm... yakıncacık... kadıköy... acıbadem civarı...üsküdar canım sen nerde oturucan
ben bu ticker işini beceremedim heves etmiştim(((((
bana da oluyo bazen gerçekten çok garip,bu arada mesleğimi icra edemiyo da olsam meslaktaşmışız :119:
anamm... yakıncacık... kadıköy... acıbadem civarı...
cnm burdan yap adım adım,en son da kopyalıdığın kısmı burada profilimden çizelge kısmına kopyalıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?