Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kim : baslangic : ilk kilo : aktuel kilo: hedef kilo :

2011:
nes05 26.09.2011 93,8 71,2 62
tilsim85 24.12.2011 85,5 54,7 50
ommur 27.12.2011 75,8 68,5 60

2012 ocak

2012 subat

minasofie 09.02.2012 71 70 55

*lütfen herkes kendini alinti ile cevaplayarak eklesin, cok tesekkürler
2012 mart

activia yasak değilmi bide kayısılı yani??

bayatlamış çay(sabahtan yapılmıştı. acımıştır ama napim yeniden demleyemem!!!)

menemen

dukan ekmeği.

canım salçaya dometeste karıştırıp yağ kullanmıyor annem...
dometesin suyu ile pişiyor:)

akşam sormuştum bende yağ koymıcaksın biliyorsun değil mi diye:)
oda ben zaten koymuyorum böyle böyle yapıyorum dedi:)

buarada bizim evde senelerdir yağ kullanılmaz:) çok gerekli yerler haricinde:) onun için çok zorlanmıyorum:)

kim...................... baslangic :.........................ilk kilo :................ aktuel kilo:.............. hedef kilo :.............

2011:
nes05................... 26.09.2011........................ 93,8...................... 71,2........................... 62
tilsim85................. 24.12.2011........................ 85,5...................... 54,7........................... 50
ommur.................. 27.12.2011......................... 75,8...................... 68,5........................... 60

2012 ocak

2012 subat

minasofie..............09.02.2012...........................71............................70.............................55

2012 mart

merhaba. sız erkencısınız erkenden bıldırmıssınız kıloları. ben de yazayım geç kaldım ama işler yogun.
başlama tarıhı : 10/12/2011
başlangıc kılosu: 80
şimdiki kılo:71,10
hedef kılo:65
teşekkur ederım sımdıden.

slm dukancanlar bayadır aranızdayım ama ancak yazma fırsatı buluyorum. diyete doktorumum tavsiyesiyle başladım hani pek önermez ya doktorlar onu belirteyim dedim :) adet düzensizliği sonucu aşırı kilo alınca doktorum dukan diyetini yap dedi. neyse yazdım google amcaya sizi çıkardı karşıma baya araştırdım sonra kitabımı aldım okudum ve başladım.41. günümdeyim toplamda 8 kilo verdim benim gibi hormon problemi olan biri için mucize diyebilirim çok da mutluyum yani :))))) tartım dijital değildi kocam sevgililer günü için uzun zamandır istediğim ancak biraz daha kilo vereyim öyle alırım dediğim tartımı almış. "umarım kafamda parçalamazsın dedi

gelelim sadede ben de kilo bildirimine katılmak istiyorum yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum ommurcüm :)

başlangıç tarihi 5 Ocak 2012
başlangıç kilom 78
şimdiki kilom 70
hedef kilo 62 (tabi şimdilik )

ben bütün yemekleri hiç yağ koymadan yapıorum..soğanı kavuruorum,salça ilave edip soora ıspanakları koyuyorum,en son da tuz,baharat vs..tadı da gayet güsel oluo teflonda yapınca dibi de tutmuo yemeklerin =)

activia yasak değilmi bide kayısılı yani??

activia yasak diye birşey henüz görmedim:)
ama banada acıyın...
yemediğim zaman yani son 5 gündür:) tuvalete çıkamıyorum

yediğimde yine bir hareketlenme oluyor. yağ oranını da sölim sana hemen: %2,8 evet biraz fazla ama yapabilcek birşey yok. genelde sadecesini yiyorum o %2 nin altında.

son günlerde birşey duydum bu bağırsak problemi olanlar için activianın içinde bulunan maya eczanelerde satılıyormuş. kendin mayalıyorsun ve aynı etkiyi gösteriyormuş. satan eczane bulursam onu alıcam direk:)

benimde kabızlık sorunum var... ama her sabah 2 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum... kuş gibi hissediyorum kendimi...

cnm söle eczanene getirtsin..ya da büyük bi eczaneye sor..

benimde kabızlık sorunum var... ama her sabah 2 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum... kuş gibi hissediyorum kendimi...

bende içiyorum canım ama olmuyor. benim sorunum hep vardı diye ile değilki. bağırsak tembelliği var bende:)
1 haftadır 2 dörtlü activia bitirdim ve 2.700 kilo verdim canım.
durdurmadı yani kilo verişimi:)

bende içiyorum canım ama olmuyor. benim sorunum hep vardı diye ile değilki. bağırsak tembelliği var bende:)

gerçekten tuvalete çıkmada etkili mi bu tatlım ya . ben işe yaramaz diye hiç almamıştım bende de kabızlık problemi var son 2 gündür kara kuru erik yiyorum biraz işe yaradı ama en iyisi ben de alayım o yoğurtlardan. sabah aç karnına mıyiyorsun yoksa gün içinde istediğin saatte yiyebiliyor musun tatlım?

yok ben ara öğün yapıyorum canım genelde:)

benim durumum da çok farklı değil... yanlış anlama ama kilo vermeni yavaşlatabilir... ben 1 haftada 5 kilo verdim... yine de bi dene derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…