activia yasak değilmi bide kayısılı yani??benimde genelde sabah ve öğlen yemeğim aynı oluyor ama akşam yemeğini çeşitlendirmeye çalışıyorum yoksa sıkılırım...
Sabah: 1 yumurta +peynir+yeşil çay
ara: Light yoğurt
öğlen : Jambonlu+penirli (seyirde otlardanda katıyorum) krep + yoğurt
ara: Activia kayısılı
akşam: Dün saf protein günümdü yoğurtlu tavuk köftesi yedim:)
bugün de protein+sebze çooook özlediğimden tıka basa ıspanak yiceeeem:d bol yoğurtlu :)
yatarkende: Mutlaka süt içiyorum:)
canım ya şey dicektim ıspanağı pişirirken normal yaptığımız gibimi yapıyosun yani genelde benim eşim sevmezde sulusunu
hani az soğan salça kavur ıspanağı at.kavrulsun falan
yağ oranını nasıl yapıyosun
canım ya şey dicektim ıspanağı pişirirken normal yaptığımız gibimi yapıyosun yani genelde benim eşim sevmezde sulusunu
hani az soğan salça kavur ıspanağı at.kavrulsun falan
yağ oranını nasıl yapıyosun
activia yasak değilmi bide kayısılı yani??
benimde kabızlık sorunum var... ama her sabah 2 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum... kuş gibi hissediyorum kendimi...activia yasak diye birşey henüz görmedim:)
ama banada acıyın...
yemediğim zaman yani son 5 gündür:) tuvalete çıkamıyorum
yediğimde yine bir hareketlenme oluyor. yağ oranını da sölim sana hemen: %2,8 evet biraz fazla ama yapabilcek birşey yok. genelde sadecesini yiyorum o %2 nin altında.
son günlerde birşey duydum bu bağırsak problemi olanlar için activianın içinde bulunan maya eczanelerde satılıyormuş. kendin mayalıyorsun ve aynı etkiyi gösteriyormuş. satan eczane bulursam onu alıcam direk:)
activia yasak diye birşey henüz görmedim:)
ama banada acıyın...
yemediğim zaman yani son 5 gündür:) tuvalete çıkamıyorum
yediğimde yine bir hareketlenme oluyor. yağ oranını da sölim sana hemen: %2,8 evet biraz fazla ama yapabilcek birşey yok. genelde sadecesini yiyorum o %2 nin altında.
son günlerde birşey duydum bu bağırsak problemi olanlar için activianın içinde bulunan maya eczanelerde satılıyormuş. kendin mayalıyorsun ve aynı etkiyi gösteriyormuş. satan eczane bulursam onu alıcam direk:)
benimde kabızlık sorunum var... ama her sabah 2 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum... kuş gibi hissediyorum kendimi...
bende içiyorum canım ama olmuyor. benim sorunum hep vardı diye ile değilki. bağırsak tembelliği var bende:)
1 haftadır 2 dörtlü activia bitirdim ve 2.700 kilo verdim canım.
durdurmadı yani kilo verişimi:)
gerçekten tuvalete çıkmada etkili mi bu tatlım ya . ben işe yaramaz diye hiç almamıştım bende de kabızlık problemi var son 2 gündür kara kuru erik yiyorum biraz işe yaradı ama en iyisi ben de alayım o yoğurtlardan. sabah aç karnına mıyiyorsun yoksa gün içinde istediğin saatte yiyebiliyor musun tatlım?
benim durumum da çok farklı değil... yanlış anlama ama kilo vermeni yavaşlatabilir... ben 1 haftada 5 kilo verdim... yine de bi dene derim...bende içiyorum canım ama olmuyor. benim sorunum hep vardı diye ile değilki. bağırsak tembelliği var bende:)
1 haftadır 2 dörtlü activia bitirdim ve 2.700 kilo verdim canım.
durdurmadı yani kilo verişimi:)
yok ben ara öğün yapıyorum canım genelde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?