Canlarım tabloyu ben yapıyorum..şöyle yapalım mı cuma günü konusunda da özelden çok mesaj alıyorum..siz bana salı ya da cuma GÜNÜ DEYİN netleştirlim.öğlen 12 ye kadar özelden mesaj atın.atamaynlar burdan yazabilir.ben de o saate kadar gelenleri sadece 1 kez tablo olarak buraya bildireyim.
gün için herkese uygun olan bir günü bana haber verin bana hepsi uyar.
akşam saatlerinde de koyaRIM BURAYA.HEM İŞ GÜÇTE OLMAZ.EVİNDE NET OLMAYANLAR İÇN BİLMİYORUM NE YAPSAK:))))
ŞİMDİ OKUDUM BİRAZ KARIŞIK OLMUŞ AMA ANLADINIZ SİZ ONU:=))
bence liste muhabbetini kapatalım...listeyi ya sırayla yapalım yada gönüllü varsa ona verelim.
bazı arkadaşlarımız activia kayısılı yada sadesini tüketerek çözebilmişler bu durumu... ben ılık su içiyorum yeterli oluyor...Kabızlık sorununa form çay, sabah gojiberry, ılık su, kayısı, erik dışında çözüm bulan var mı
canım form mısır patlağı nedir onu anlamadım.ama mısır olması bizim diyetimize uygun olmadığı anlamına geliyor.birde reglin yakın mı?bir günde ciddi bir düşüş beklemiyoruz zaten.+300de bence çok önemsenecek birşey değil.çünkü bu yediklerinden kilo almazsın ancak sudur o.menün fena değil.hastane işlerin bittiyse başlayabilirsin diyete.yolumuz uzun.böyle gram hesabı yaparsak motivasyonumuz kalmaz diyete devam edecek.
tatlım hep sen bana akıl verirsin gerçi ama bu kezde ben sana yardımcı olayım..geçen hafta benimde 1 kilo fazlam çıktı ve 3 gün filan aynıydı tartı..bugün kırdım o zinciri..seninde geçer merak etme..ben regl döneminde artı görmedim ama geçen hafta gördüm..vücut yapısı herkesde farklı oluyo..sakın demotive olma emi tatlım..
valla bi yeter yaa... ommur yapamadığı hafta burdayım ben hallederim...Şekerliğim benim artı sebebim sapıtmam. Keşke kaçamak yapmasaydım da sabit olsaydım yada +.
Ama kaçamaklarım abartılı hale geldi.
Haftasonu evimde olamamam mahfetti tüm düzenimi.
Şimdi yarın ve öbür gün atak gibi yapıcam.
Öpüyorum çok saol desteğin için.
Şu çizelge olayına son noktayı koyalım.
Cumaları yapalım ve ommur gönüllü o yapsın.
Yapamazsa destek oluruz.
Son noktayı koyuyorum uleyyynnnnnnn
Kabızlık sorununa form çay, sabah gojiberry, ılık su, kayısı, erik dışında çözüm bulan var mı
kızlaarrr.... yılan hikayesi gibi oldu bu çizelge işi... bugun sadece bununla ilgili konuştuk ve hala çözümlemiş değiliz... bi gün değişikliği bi çizelge hazırlanması... ne kadar ciddi sorun haline gelmiş...
acı arnavut biberi turşusu yada yogurda pul biber koy ye işe yarıyor ...maşallah beni solladın dur bekle bende geliyorum 97 ye
kuzum senlik sıkıntı yok... teşekkürler sen bizi düşünüyosun ama... biz türk milleti olayı tekrarlamaktan çok keyif alırız... şimdi burda onlarca insanla liste yapıcaz haftada 7 gün var biri pazartesi ister diğeri cuma olsun der... hatırlıyosan ilk başta bende cuma olsun demiştim ama sonra mantıklı düşününce günün ne önemi varki... canın hangi gün istiyosa o zaman yap... yapamıycagın hafta da bana söyle ben devralabilirim... keza bulasıksuyu da bunun için yardımcı oluyormuş sana... ama bi gün belirle kendince... o gün bildiren tabloya girer bildirmeyen izler... yoksa bu kadar kalabalıkta ortak noktada buluşmak zor... hepimizin ortak noktası kilo vermek... HANGİ GÜN DAHA ZAYIF OLDUĞUMUZUN HİÇBİ ÖNEMİ YOK BANA GÖRE...büyük bir sorun değil ama mesaj kutum mesaj doldu.sonuçta kalabalık bir grubuz ve tek başımıza hareket edemiyoruz ondan.ben daha birşey yazmıyoru o zaman isterseniz yaparım.yoksa izlemeye devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?