Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper motive oldum, bu karlı ankara sokaklarında bugün daha fazla yürüyüş yapcam, akşam da 3 mil leslie :)

spor çok iyi geldi ya :)

bi de millet sebze gününde kilo alır, ben sebze gününde verdim :)

benim için bi sorun yok ama ilk önce salı denilmişti salı olmasından yanayım

kızlaarrr.... yılan hikayesi gibi oldu bu çizelge işi... bugun sadece bununla ilgili konuştuk ve hala çözümlemiş değiliz... bi gün değişikliği bi çizelge hazırlanması... ne kadar ciddi sorun haline gelmiş...

Çok çok cok tesekkur ederim cvp yazdığın icin..
Form markanın pirinç ve Mısır patlakli gevreği var 6'lı 1 tane yedim.
Evet yaaa tartilmaz olaydım çok moralim bozuldu kafam karıştı bu beslenmeye niye +300 gr diye (

Dukana başlama konusunda çok hevesliyim tablo filan oluşturuyorsunuz çok istiyorum aranizda olmayı ama
Hastamız halen yogun bakımda ve belki başka bir ile sevki soz konusu bekliyoruz...
Şimdilik kendince bişeyler yapıyorum başlayıp bırakmak zorunda kalmak istemiyorum..

Şekerliğim benim artı sebebim sapıtmam. Keşke kaçamak yapmasaydım da sabit olsaydım yada +.
Ama kaçamaklarım abartılı hale geldi.
Haftasonu evimde olamamam mahfetti tüm düzenimi.
Şimdi yarın ve öbür gün atak gibi yapıcam.
Öpüyorum çok saol desteğin için.

Şu çizelge olayına son noktayı koyalım.
Cumaları yapalım ve ommur gönüllü o yapsın.
Yapamazsa destek oluruz.
Son noktayı koyuyorum uleyyynnnnnnn

valla bi yeter yaa... ommur yapamadığı hafta burdayım ben hallederim...

kızlar anlatamadım galiba ben ilk çizelgenizi yapacam excelde sonrasında da ommur kabul ederse onun üstünden devam eder ...

büyük bir sorun değil ama mesaj kutum mesaj doldu.sonuçta kalabalık bir grubuz ve tek başımıza hareket edemiyoruz ondan.ben daha birşey yazmıyoru o zaman isterseniz yaparım.yoksa izlemeye devam..

slm kızlar,ben de henüz özelden mesaj atamıyorum((

09.01.2012:61.7 14.02.2012:55.7 hedef kilom:53

yetişebildim mi bilmiyorum çizelgeye ama(

acı arnavut biberi turşusu yada yogurda pul biber koy ye işe yarıyor ...maşallah beni solladın dur bekle bende geliyorum 97 ye

Bende bir alternatif vereyim;

Yazin kuruttugum arnavut biberlerimi (acayip acı) rondodan geçirdim. light yoğurda pul haline getirdiğim biberi ve ovutulmus keten tohumu katip karıştırıyorum. Diyettekiler icin çok faydalı

büyük bir sorun değil ama mesaj kutum mesaj doldu.sonuçta kalabalık bir grubuz ve tek başımıza hareket edemiyoruz ondan.ben daha birşey yazmıyoru o zaman isterseniz yaparım.yoksa izlemeye devam..
kuzum senlik sıkıntı yok... teşekkürler sen bizi düşünüyosun ama... biz türk milleti olayı tekrarlamaktan çok keyif alırız... şimdi burda onlarca insanla liste yapıcaz haftada 7 gün var biri pazartesi ister diğeri cuma olsun der... hatırlıyosan ilk başta bende cuma olsun demiştim ama sonra mantıklı düşününce günün ne önemi varki... canın hangi gün istiyosa o zaman yap... yapamıycagın hafta da bana söyle ben devralabilirim... keza bulasıksuyu da bunun için yardımcı oluyormuş sana... ama bi gün belirle kendince... o gün bildiren tabloya girer bildirmeyen izler... yoksa bu kadar kalabalıkta ortak noktada buluşmak zor... hepimizin ortak noktası kilo vermek... HANGİ GÜN DAHA ZAYIF OLDUĞUMUZUN HİÇBİ ÖNEMİ YOK BANA GÖRE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…