Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben krep malzemesine lorda koyuyorum hatta bazen pul biber bile atıyorum biraz en azından tazı güzel oluyor sende
2 yk yulaf kepeği (un değil)
yarın su bardağı kadar süt (10 y. kaşığı)
1 yumurta ve biraz lor gazey güzel oluyor.

dukan testi için bugüne kadar en düşük ve enyüksek kilo boy bilgilerini verirsen yardımcı olabilirim

arkadaşlar atakta yenebilecek bi kaç aparatif tarifi verirmisinizzz ?

light meyveli yogurt,yogurt,light peynir,tarçınlı yoğurt,tatlandırıcılı yoğurt,tarçınlı süt,ayran,kahve,bitki çayları,soda,dukanella,dukan muffin,kaymaçina..
aslında altarnetifler daha da çoğalabilir
bol bol da su iç..

kızlar, benim 3-4 gündür öğleden sonraları akşamın geç saatine kadar feci midem yanıyor, bulantım oluyor,değişik şeylerde yemiyorum ama mahvediyor.su bile içemiyorum..sizdede oluyormu?

defteri yersin demedim:))) ama gözünün önünde insanın bu dursaa:) gidip bir kalıp alası gelir
hee dersenkii yook benim midem değil gözüm doysuun:))
hemen verelim sipariş
kız akşamları eve gidiyorum inanırmısın bi ben eksiğim mutfakta... lokumlarrr... çikolatalar... bitterinden sütlüsünden... ofiste desen zaten drajeler kurabiyeler havada uçuyo... patronumun ağzı pek durmazda... ben alıştım yani ama tabi 70 olmayı bekleyebilirim nema problema

ben ordu da oturuyorum özel hastanede yaptırıyorum malesef 700 tl. birde korse 780 etti.

canım meraba.cemsu duymasın ama ben ankarada oturmama rağmen kasım-ocak arasında göbek bölgesine yaptırdığım kavitasyon işlemlerine 850TL verdim.bana göre 6 onlara göre 30 seans.(cemsu'cuğum o zaman indirim sitelerinden haberim yoktu.şu anda gene yaptırıyorum bacak bölgesine.onu siteden 50 TLye aldım.)neyse konumuza dönelim.sizin konuyla ilgili yazışmalarınızı okudum ve şunu bil ki zayıflamayacaksın bu işlemlerin sonunda.ama kesinlikle işe yarayacak.daralacaksın ve sarkmaların varsa toparlanacaksın.sana da söylemişlerdir.''işlemlerle beraber diyet yapmanız ve spor yapmanız gerekmektedir'' diye.ben ilk yaptırdığımda diyet yapmamıştım.hiç o enerjiye sahip değildim.sadece azıcık dikkat ettim 1-2 hafta dikkat ettim sadece yarım kilo karın bölgemden gimişti.ama kesinlikle memnun kaldım.hayvan gibi bir göbeğim ve 2m dışarıda midem vardı.gayet güzel toparlandı.korse olayı ise biraz karışık.ben sömestr tatilinde bel ve sırt bölgemi sıcak tutmak amaçlı termal korse almıştım,eşim taktırmadı.bel fıtığından çok çekmiş biri olarak korsenin bel bölgemdeki kasları eriteceğini söyledi.birkaç gün taktım sadece.Allah'tan 10 TLye almıştım.

ah canım ya eziyet gibi deil mi bende de aynı durum var eve gidiyorum herşey elimin altında ama ben yiyemiyorum...birde o güzel şeylerden hazırlayıp başkalarına sunmak tam bi eziyet offff offfffff biran önce zayıflamak ve yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…