Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla günlerdir sekersiz sütsüz kahve iciyodum, bu aksam demledim cayimi, attim tatlandiricimi iciyorum, ayy tatli geldi biliyor musunuz ?
8. günde bu kadar mi etkiliyor, ne ekmek ariyorum, ne tatli...
bir aksam nutella istemisti canim sicak süt ictim, kesti nutella krizimi...

Kizlar bal yasak mi bu diette ? recel, marmelat yasakta. acaba bal da yasak mi ? sonucta dogal bir ürün ama bilemedim :44::44::44:

yulaf kepeğini nerden aldınız kızlar????migrosta veya carefourda varmıdır?

canım benim oturduğum da şehirde carefour yok migrosuda bilmiyorum buradakinde varmı küçük çünkü onun için ben internetten getirttim çabukta geldi zaten hemen başladım ekoergonik diye bi site canım istediğin herşeyi buluyorsun bi bak istersen

güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım

meraba canım benim bugün güçlendirmede 20.günüm ben 4 kilo vermiştim 40 gün güçlendirme yapıcaktım ama bugün tartıldığımda 1 kilo daha verdiğimi gördüm 10 gün daha ekledim güçlendirmeye.günlük iki dilim ekmek hakkımı nerdeyse hiç tüketmiyorum haftada bir serbest öğünümü yapıyorum genelde günlerime denk getiyorum pasta,börek.tatlı allah ne verdiyse yiyorum.nişastalı öğünleride genelde unutuyorum bi sefer yogurtlu makarna azda pilav yemiştim galiba benimki tamda güçlendirme olmadı ama bilmiyorum yani bir kilo daha verdiğime göre.hatta ben günlük meyve hakkımıda arasıra yiyorum sadece benim söyliceklerim bu kadar sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım

arkadaşlar şu alttaki verilen kiloları gösteren tablodan nasıl yapabilirim?

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine giriyorsun.

1 asama seriti seciyorsun, NEXT diyorsun sembolu seciyorsun NEXT diyorsun. sifre yaziyorsun senin sectigin

Private Data tikla, Weight tikla

Weight Units: kilo olucak
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: basladigin kilo
Your current weight: simdiki kilon
Weight Date: baslama tarihin

BMI metre yapip boyunu yaziyorsun NEXT yapiyorsun. ilk kutuda cikan kismi kopyala yapistir ile profilindeki cizelye yapistiyorsun

arkadaşlar şu alttaki verilen kiloları gösteren tablodan nasıl yapabilirim?

bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)

yaziyor, o kutudaki yazilimdan altakini http :......................................................png ye kadar olan kismi kopyaliyorsun.

bastaki

[/url] yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

balllllllllll

yasakkkkkkkkkkkkk

mııııııııııııııııııııııııııııı ???????????????????????????

:26::26::26::26::26::26::26::26:

minasofie atakta dukannella yenebiliyormu? kitabı okuma fırsatım olmuyor bebeğimden

minasofie atakta dukannella yenebiliyormu? kitabı okuma fırsatım olmuyor bebeğimden

Canim yenmiyor

ataka evresi baya kati. dukan amcam da öyle olmasini istiyo, atak ne kadar iyi olursa devami iyi geliyormus...

bende bal a takildim, kitapta bulamadim, yoksa gözüm döndü de göremiyor muyum bilemedim

bildigim kadariyla dukannella seyir evresin de SP günleri yenebiliyor...

nereye yapıştırıldığını anlatırmısın

napalım yemeyeceğiz artık bana dukan amcacığım 3 gün atak dedi ama ben 4 gün yapmayı düşünüyorum kısmet seyire artık

napalım yemeyeceğiz artık bana dukan amcacığım 3 gün atak dedi ama ben 4 gün yapmayı düşünüyorum kısmet seyire artık

Aynen

bugün annemle konustum, devam et kizim emek verdigin hicbirsey seni üzmez, sonucunu mutlaka alirsin, 15 olmazda 7 olur, ama olur dedi... insallah bakalim, benim bugün 8. gündü daha cok yeni yaaaa. söyle bir gecsin 38., 48 günler o zaman konusalim

38-36 bedenlere bakarken, artik burdan beraber kiyafet seceriz. ilk isim zara yi bosaltmak olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…