Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar merhaba, ben de başlıyorum diyete. Ama önce buzdolabını bosalticam. Haftaya cumartesi başlarsam hem dolap boşalmış olur hem de haftasonuna denk gelir ilk iki gün. Böylece yorulma vs. Gibi bir durum olursa ısı etkilemez diye düşündüm

Tariflere de göz gezdirdim. Benim merak ettigim atak evresinde çalışan biri olarak neler yapabilirim. Tavsiyeleriniz neler? Atak evresinde hangi yemekleri öneriyorsunuz ve nelere dikkat etmeliyim?

Yardımlarınız için cok tesekkurlerrr

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,size birşey sormak istiyorum tecrübelerinize göre 3 ayda kaç kilo verebilirim.

merhaba hanımlar ilk kez böyle birşey duydum ; diyelim 3 kilo vermek istedim ve seyir evresine kadar verdim ama sonra 2 kilo daha vermek istedim . 3 kilo için güçlendirme evresini yapmadan 2 kilo için atak evresine gecebilir miyim yoksa verdiğim üç kiloyu sabitlemem şart mı?? çok mu karışık oldu :) ben toplamda 5 kilo vermek istiyorum da:) seyir evresini kısa tutup en azından 3 gün için kısa sürede işe yarayıp yaramadığına bakmak istiyorum en azından deneyebileceğimi görmek istiyorum...

kuzucum dukanellada proteinli günler için yasaklı bişey yokki yasak olmamalı bence... mantık yürütüyorum şu an... bence fazla olmamak kaydıyla tüketilebilir... sitede tarif altında her evre detayı var arkadaşlar... abartmamak kaydıyla lütfen...

Son düzenleme:
toplamda 5 kilo vermek istiyosan 5 kilo hedefle öyle 3-5 le olmaz zaten atakta bu 5 kilonun 2 yada 3 kilosunu verirsin... 5 kilo dediğin nedir ki canım... bende olsun o kadar fazla max 1 ayda fit olmazsam adam değilim yani...

Canimcim öncelikle dukanin resmi sitesindeki testi yapmamızın orda kacar gun atak seyir ve güçlendirme yapman gerektiğini sana söyler. Ona göre de devam edersin kafadan yapma derim ben

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,size birşey sormak istiyorum tecrübelerinize göre 3 ayda kaç kilo verebilirim.
merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin... bence 15 kilo verebilirsin... atak haftasında 3-4 kilo versen sonra da haftada 1 er kiloyla devam etsen... ama dukanın sitesindeki testi yaparsan sana en net bilgiyi o verebilir... kaç gün atak yapacağın... kaç günlük seyir sonrasında güçlendirmeye geçeceğini ve ne zaman kilonun sabitleneceğini ancak DUKAN bilebilir... yolun açık olsun...
bu siteler sana yardımcı olacaktır... karar verdiğinde kitabı almayı ihmal etmemelisin...
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST)
US - Dukan US

aramıza hoşgeldin burcu... bende çalışıyorum benim nasıl yaptığımı anlatıyım kısaca... önce dukana uygun alışveriş yaptım (stoklu)... yulaf kepeği-splenda tatlandırıcı (toz+tablet)-yağsız süttozu (ama kahve kreması değil tatlılara kullanılan)- yumurta-light yoğurt (hem 650 gr hem 250 gr olanlardan)-light beyaz peynir-çemensiz pastırma-dana jambon-yağsız kıyma-tavuk göğüs-dana kuşbaşı.... önce yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım... tariften 15 muffin kalıplarında ekmek çıktı... sonra hergün işe gelirken getirdim yiyebileceğim şeyleri... örneğin; KAHVALTI=peynir-jambon-çemensiz pastırma-haşlanmış yumurta-şekersiz çay-ekmek (sabah öğle akşama paylaştırıyorum) ARA=250gr olan yoğurtlarımdan 1 adet ÖĞLE= yağsız kıymadan akşamdan evde hazırladığım köfte+ekmek+zero cola ARA=tekrar 1 paket yoğurt AKŞAM= tavuk göğüs eti haşlanmış veya ızgara... GECE=yatmadan önce de sıcak tarçınlı süt... ohh misss... tabi gün içinde yeşil çay ve su tüketimi tavan yapıyo ayrıca hafta sonu diyet yapmaktan çok zorlanıyorum ben pazar kahvaltıları ayarımı kaçırmak için resmen kendini parçalıyo ama küçük sıyırıklarla atlatıyorum her hafta...

Son düzenleme:

teşekkür ederim

evet yarim_inde dediği gibi dukanella her evrede.. içindekiler süt,süt tozu,kakao,tatlandırıcı... niçin yasak olsun ki?

Günaydın arkadaşlar..
kaçamaksız hatasız 2.günlük atak evremi bitirdim. sonuç; -1.6 kg

dün öğleden sonra inanılmaz baş ağrısı tuttu gece uyuyamadım başımın ağrısından ve şuanda da aynı devam ediyor..

bugün seyir evremin 1.günü :) şükür sebzelerle buluşucam

öncelikle kocamannnnnnn tebrikler.... sonrada çoooooooooookk geçmiş olsun.... su tüketimini arttır derim... biraz olsun rahatlatır... benim de migren sorunum var bilirim o mereti... su içmeyi arttırdıkça başağrım ve migren krizlerim azalır...

sağol canım.. günde 2,5 - 3 lt içiyorum zaten, daha fazlasını sanırım içemem :26:

Günaydın kızlar.

Ben de başladım Dukan'a bugün atak / 1. gün :) saat akşamın beş buçuğu ve gayet iyi hissediyorum!

kızlar salça kullanmak serbest mi?

-Atak evresinde ve seyirin saf protein günlerinde ufak doğranmış domates,domates salçası veya püresi yenebiliceğini duydum.Tam olarak ne kadar kullanabilirim.
-Evet Atak ve P günlerinde az miktarda ufak doğranmış domates,domates salçası(şekersiz ve yağsız) veya püresi yenebilir.Az miktardaki kasıt 1 çay kaşığı kadar olmalıdır.

-Atak evresinde yemeklere 1 yemek kaşığı salça ekleyebilir miyim?
-Evet şeker ve yağ içermediği sürece günde 1 yemek kaşığı salça kullanılabilir.

Süteş light meyveli yoğurt canım.
Ev yoğuru lght süt ile yapıldığı sürece serbest tabi ki.

Kızlar nasıl görünüyor ama, ben yaptım

tarçınlı muffin

Eki Görüntüle 348655

Mikemmelllllll

Yasak canım evet.

Maşallah canım süper gitmiş.
Protein miktarın sebzeden fazla olsun dikkat et.

:) ayy bn deliriyim miii???

salı oldu bugün cuma halaa aynı kilodayım beeen ama yazık değil mii???
zaten bir avuç yiyorum onu mu azaltıyım ne yapım

günde 40 dk yürüyüş yetmiyorr.... ben bundan sonra evde spora devam etmeliyim bu böyle olmıcak sanırıımm((

hooş durması için 2 önemli sebebim var... 1 reglim yaklaşıooo 2 kabızlık sorunum...

ama yinede canımı sıktı biraz bu sabah

dün benim yazdıklarımı hatırla şekerim.....

dün benim yazdıklarımı hatırla şekerim.....

ya biliyorum bilmezmiyimm( zaten kendime hedef haftada 1.500 kg koymuştum. hani 2700 verdim ve 300 gr eksik kaldı.
ama 3 gündür de aynı olması çok uyuuuzzz.
neysee bir anda düşer belki diye avutuyorum kendimii:)))

ya biliyorum bilmezmiyimm( zaten kendime hedef haftada 1.500 kg koymuştum. hani 2700 verdim ve 300 gr eksik kaldı.
ama 3 gündür de aynı olması çok uyuuuzzz.
neysee bir anda düşer belki diye avutuyorum kendimii:)))
sen de benim yaptığım gibi çareyi baskül tepesine çıkmamakta bul o zaman

sen de benim yaptığım gibi çareyi baskül tepesine çıkmamakta bul o zaman

ozamanda kilo kontrolümü kaybetcekmişim gibi geliyorrr:)
ben en iyisi evde yan gelip yatmak yerine azcık spor yapımm:))) hafta sonu arttırıyım bakalım belki biraz vermiş olurum:d
ozaman pazartesi çıkarım tartıya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…